Cüneyt Mete Haberleri

Kardeşlerim'e bomba transfer! Eşiyle aynı dizide rol alacak

Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un oyuncu kadrosunda yer aldığı Kardeşlerim dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Son olarak Bir Küçük Gün Işığı dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz bu sezon Kardeşlerim dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Korkmaz, dizide eşiyle birlikte oynayacak.

Magazin 02-10-2023 15:55

Kardeşlerim'in Orhan'ı Cüneyt Mete'nin eşi bakın kim çıktı! Meğer kendisinden 18 yaş küçük ünlü oyuncuyla...

Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim 94. bölümüyle sezon finali yaptı. Son bölümüyle büyük yankı uyandıran dizide performansı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Cüneyt Mete hakkında araştırmalar hız kazandı. Ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Cüneyt Mete'nin kendisinden 18 yaş küçük eşi de oyuncu çıktı.

Magazin 13-06-2023 12:49

Kardeşlerim dizisinin Orhan'ı Cüneyt Mete'nin 18 yaş küçük eşi bakın kimmiş! Güzeller güzeli oyuncu çıktı

Kardeşlerim'in Orhan'ı olarak seyirciyle buluşan Cüneyt Mete, 2016-2018 yılları arasında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisindeki Cemal Göreçki rolüyle de beğeni toplamıştı. Ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Mete'nin, meğer eşi de ünlüymüş.

Magazin 27-09-2022 20:28

Kardeşlerim dizisinde külotlu çorap krizi! Sosyal medyadan şikayet yağdı

Atv’nin geçtiğimiz sezon kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan dizisi Kardeşlerim, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranları, Kardeşlerim’le ilgili ilginç bir konuyu gündeme taşıdı. Bu ilginç konu ise; Asiye ve Aybike’nin giydiği külotlu çoraplardı!

Magazin 18-08-2021 10:28

Cüneyt Mete

Cüneyt Mete Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cüneyt Mete Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kardeşlerim'in Orhan'ı Cüneyt Mete'nin eşini görenler şaşırıyor!

Kardeşlerim dizisinde Orhan karakterine hayat veren Cüneyt Mete, dizideki performansıyla beğeni topluyor. Bir dönem gündüz kuşağında yer alan Beni Affet dizisinde de rol alan Cüneyt Mete’nin eşi Şeyma Korkmaz ise görenleri şaşırtıyor. Özel hayatıyla dikkat çeken Cüneyt Mete, eşi Şeyma Korkmaz ile önceden rol arkadaşıydı. İşte Kardeşlerim dizisinin Orhan’ı Cüneyt Mete’nin eşi…

Magazin 26-07-2021 13:53