Davalı Haberleri

Mahkeme kararını verdi! Son balyoz sanığı Ali Göznek de beraat etti

Yeniden yargılama sırasında ifadesi alınmadığı için dosyası ayrılan Balyoz Davası son sanığı emekli Kurmay Albay Ali Göznek, "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini cebren ıskat veya vazife görmekten cebren men etmeye teşebbüs" suçundan beraat etti.

Haber 15-02-2021 13:07

Nagehan Alçı hakim karşısına çıktı: Beraatimi talep ediyorum

Bir köşe yazısında İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Hakkı Yalçınkaya'ya hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan gazeteci Nagehan Alçı hakim karşısına çıktı. Hakkı Yalçınkaya, Nagehan Alçı için, "FETÖ basınının kalıntılarından esinlenerek kocası hakkında verdiğim karar nedeniyle kin ve öfkeyle yazmıştır" ifadelerini kullandı. Alçı ise, "FETÖ denen rezil örgüte saklanarak faşist zihniyet gizlenemez. Kocamla alakası yok" dedi.

Haber 11-02-2021 18:17

Dava konusu halı adalet önüne serildi

Edirne'de bir kişi, temizletmek için verdiği halının hasara uğradığını görünce yıkama firmasına dava açtı - Duruşma salonuna getirilen halı, bilirkişi ve hakim tarafından incelendi - Davacı İ.Y: - "Halıyı poşetten çıkardığımda halıyı gördüğümde şoka girdim. Çünkü halı yırtılmıştı. Ben emek ederek aldığım halının parasını istiyorum."

Haber 28-12-2018 11:38

Kemal Sunal'ın karikatürü davalık oldu

Sunal Ailesi, Kemal Sunal'ın karikatürünün izinsiz bir şekilde reklamlarda kullanıldığı gerekçesiyle dava açtı.

Magazin 07-02-2014 11:57