Dayı Şov Haberleri

Göğüsleriyle ilgili itirafı olay olan Hande Sarıoğlu Dayı Şov'a konuk oldu! 'Sınırsızım'

Sosyal medya hesabından paylaştığı oryantal videosu nedeniyle işinden ayrılmak zorunda kalan spor spikeri Hande Sarıoğlu Youtube'da yaptığı programlarla dikkat çekiyor. Göğüslerine estetik yaptırmasıyla gündeme gelen Hande Sarıoğlu son olarak Dayı Şov'a konuk oldu.

Magazin 08-05-2022 14:57

Yasemin Kay Allen Dayı Şov'da! Hayat kadınını oynamayı çok isterdim ama...

Yasemin Kay Allen ve Sergen Deveci, dijital platformda yayınlanan “Dayı Şov”a konuk oldu. Güzel oyuncu Allen açıklamasında bir hayat kadını rolüyle ekrana gelmek istediğini söyledi.

Magazin 29-11-2021 09:53

Hülya Avşar'dan olay açıklama! Dayak yiye yiye...

Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan Hülya Avşar, Gain'de yayınlanan Dayı Şov'a konuk oldu. Avşar, "Dayak yiye yiye atmayı öğrendim" açıklamasıyla gündeme damga vurdu.

Magazin 31-10-2021 12:09

Gain'den yıllık premium abonelik seçeneği büyük indirimle geliyor

Tümü özgün, kısa ve uzun süreli içerikleri, kullanım kolaylığı sağlayan dikey ve yatay formatta sunan Gain’de yıllık Premium abonelik dönemi başlıyor. 13 Ekim’den itibaren Gain Premium’a yıllık abone olanlar ayda 13,90 TL’ye Hamlet, Dayı Şov, Orta Kafa Aşk, Gain Açık Mikrofon, Ayak İşleri, 10 Bin Adım ve çok daha fazlasını yıl boyu büyük indirimle izleme şansı yakalıyor.

Haber 14-10-2021 15:48

Gupse Özay'ın konuk olduğu 'Dayı Şov' başlıyor

Kuklaların en delikanlısı “Dayı” nın GAİN’de yayınlanacak canlı talkshow programı 10 Eylül’de başlıyor! Her hafta Cuma günü farklı konukların ağırlanacağı programın ilk bölümüne ise Gupse Özay konuk oluyor. İlk bölüm özelinde Gain’in tüm kullanıcılarına ücretsiz yayınlanacak olan Dayı Şov; farklı oyunlar, yarışmalar ve skeçlerle izleyiciyi mizah ve eğlenceye doyuracak.

Magazin 07-09-2021 16:29