Dbp Demokratik Bölgeler Partisi Haberleri

DBP Eş Genel Başkanı Aydeniz konuşurken başına platform düştü! Lozan Antlaşması hakkında basın açıklaması yapıyorlardı...

Lozan Antlaşması'nın 100. yılı nedeniyle kutlamalar yapılırken Diyarbakır'da Demokratik Bölgeler Partisi de anlaşmaya ilişkin bir basın açıklaması düzenledi. DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz konuştuğu sırada Kürtçe "Biz Kürtler Lozan'ı tanımıyoruz" yazılı platform başına düştü. O anlar kameralara yansıdı.

Haber 24-07-2023 15:06

DBP'li Salihe Aydeniz hakkında yeni gelişme! Komisyon kurulmasına karar verildi

TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin hazırlık komisyonu kurulmasına karar verildi.

Haber 23-06-2022 15:45

Son dakika: Polise yumruk atmıştı! DBP'li Salihe Aydeniz'in fezlekesi Meclis'te

Son dakika haberine göre, DBP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke, Meclis Başkanlığına ulaştı.

Haber 16-06-2022 23:05

Son dakika: Kadıköy'deki yürüyüşte polise yumruk atmıştı! DBP Milletvekili Saliha Aydeniz hakkında soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi: Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde izinsiz bir yürüyüş sırasında DBP Milletvekili Saliha Aydeniz polis memuruna yumruk atmıştı. O anlara ait görüntüler sosyal medyada çokça tartışılırken siyasetin gündeminde de yer almıştı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı; Aydeniz hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi. Öte yandan, Aydeniz'den şikayetçi olan polis memuru, Aydeniz'in kendisini darbettikten sonra fotoğrafını çekip tehdit ettiğini ileri sürdü.

Haber 15-06-2022 15:31

DBP Diyarbakır İl Başkanı Seval Gülmez tutuklandı

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Seval Gülmez, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 02-02-2022 14:56

4 vekilin dokunulmazlık dosyası TBMM'de

HDP'li 3 ve DBP'li 1 milletvekiline ait 4 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Haber 05-10-2021 22:48

Nedim Şener'den flaş HDP iddiası: Yedek partileri Demokratik Bölgeler Partisi (DBP)

Kapatma davası açılan HDP'ye ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Nedim Şener, HDP'nin yedek partisini çoktan hazırladığını ve bu partinin Meclis'te 1 milletvekili ile temsil edilen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) olduğunu belirtti.

Haber 19-03-2021 11:53