Deha Bilimlier Haberleri

Ünlü isim Deha Bilimlier'i üzen haber! Babası hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Deha Bilimliler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda acı haberi duyurdu. Birçok başarılı şarkıya imza atan ünlü ismin babası hayatını kaybetti.

Magazin 01-03-2023 12:34

İhanet iddiası sonrası Deha Bilimliler-Aslı Bilimlier fephesinde flaş gelişme

Modacı Gülşah Saraçoğlu ve şarkıcı Deha Bilimlier'in yasak aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. İhanet iddiası sonrası Deha-Aslı Bilimlier çifti evlerini ayırmıştı. Önceki gün flaş bir gelişme yaşandı.

Magazin 02-03-2022 13:39

Arto Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier'in mesajlaşmalarını okudu

Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier konusu Söylemezsem Olmaz'da konuşulmaya devam ediyor. Arto Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier arasındaki mesajları okudu. Seren Serengil ise Deha Bilimlier'in yalan söylediğini iddia etti.

Magazin 07-01-2022 15:50

Adı Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk iddiasına karışan Deha Bilimlier eğlendiği mekanın mal kabul kapısından çıktı

Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk yaşadığı öne sürülen evli ve 3 çocuk babası Deha Bilimlier, önceki akşam Etiler'deki bir mekanda sahne aldı. Kapıda basın mensuplarının olduğunu öğrenen şarkıcı, 1 saat mekanda bekledikten sonra mutfak kapısından çıktı.

Magazin 07-01-2022 08:58

Deha Bilimlier

Deha Bilimlier Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deha Bilimlier Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gülşah Saraçoğlu'yla yasak aşk iddiasında yeni gelişme! Eşi Deha Bilimlier'i evden kovdu

Şarkıcı Deha Bilimlier, Gülşah Saraçoğlu’yla yasak aşk yaşadıkları iddialarının ardından, eşi Aslı Bilimlier’in kendisini eve almadığını söyledi. Şarkıcı, katıldığı televizyon programında; “Aslı, beni evden kovdu. Sokaktayım. Olanlara üzülüyorum, kendime de...” açıklamasını yaptı.

Magazin 05-01-2022 09:09

Demet Akalın, Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu konusunda geri adım attı! Beni bu olaydan bir salın

Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu'nun aşk yaşadığı iddiası bir süredir gündemde. Demet Akalın'ın konu hakkında "Hanım tarafı geçen sene uyardım" demişti. Akalın ve ünlü modacı birbirini takipten çıktı. Demet Akalın ise söyledikleri konusunda geri adım attı.

Magazin 04-01-2022 10:38

Adı Gülşah Saraçoğlu ile anılan Deha Bilimlier'den 'yasak aşk' iddiasına cevap!

Modacı Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen şarkıcı Deha Bilimlier, Beyaz TV'de Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil’in yorumcuları olduğu 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınına bağlandı, "Çok üzgünüm karısına aşık bir adamım" dedi.

Magazin 03-01-2022 14:06

Bircan Bali Düşük, metres sözlerini Gülşah Saraçoğlu'na mı söyledi? Ben bahsetmiştim

Bircan Bali "Uyuşturucu müptelası, düşük, metres" sözleriyle herkesi şoke etmişti. Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier'in yasak aşk iddiası sonrası Bali ortalığı karıştıracak bir açıklama yaptı.

Magazin 03-01-2022 11:57

Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier ile yasak aşk iddiasına Demet Akalın'dan yorum! Hanım tarafı geçen sene uyardım

Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier’in yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’nun adı, sahnesini izlemeye gittiği ve evli, 3 çocuk babası ile yasak aşk haberleriyle gündemde! Çıkan haberlerden sonra suskunluğunu bozan Demet Akalın, verdiği röportajda "Hanım tarafı geçen sene uyardım" dedi.

Magazin 01-01-2022 16:54