Deniz Baysal Yurtçu Haberleri

Teşkilat dizisinin Zehra'sı Deniz Baysal bikinili tatil pozlarıyla nefes kesti! Ve Tanrı kadını yarattı

Teşkilat dizisinde canlandırdığı Zehra karakteriyle herkes tarafından sevilen güzel oyuncu Deniz Baysal, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Dizi çekimlerine ara verip tatile çıkan Deniz Baysal, bikinili pozlarıyla adeta nefes kesti. Baysal'ın pozlarına yorum yağdı.

Magazin

Teşkilat'ın Halit Başkan'ı Turgut Tunçalp'ın gözlerden uzak eşine bakın! Aşk sözleri havada uçuştu

Başrollerini Deniz Baysal, Ezgi Şenler ve Çağlar Ertuğrul'un paylaştığı Teşkilat dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan verici hikayesiyle, TRT 1'in iddialı yapımları arasında yer alıyor. Dizide hayat verdiği 'Halit Başkan' karakteriyle gönüllere taht kuran Turgut Tunçalp'in gözlerden uzak eşi İlayda Tunçalp'e bakın!

Magazin

Teşkilat 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Serdar ve Zehra'yı rehin alan Elçi'nin hain planı

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi, bir haftalık aranın ardından 29. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Teşkilat'ın 30. yeni bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Yeni bölümde Serdar, Zehra, Hakkı, Hulki ve Pınar, Elçi tarafından rehin alınıyor. Elçi'nin silah doğrulttuğu Serdar'ın "Bu insanlar kendi kaderlerini başkalarının eline bırakmamak için eğitilmiş insanlar. Vatanları için ölmeyi göze almış insanlar" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin

Teşkilat dizisi ekrana nefes kesen operasyonla dönüyor! Teşkilat 29. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 29. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yeni yılın ilk haftasında ekrana ara veren Teşkilat'ın yeni bölümü 9 Ocak Pazar akşamı seyirciyle buluşacak. Teşkilat yeni bölümde Emre Başer'in canlandırdığı Elçi karakteri ortalığı karıştıracak. Serdar ve Zehra ise Berlin'de Yıldırım'ın peşine düşüyor. MİT'in özel ekibinin düzenlediği operasyonda, Serdar'ın sırtına silah dayayan kişinin "Ve beklenen o an" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin

Deniz Baysal Yurtçu

Deniz Baysal Yurtcu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deniz Baysal Yurtcu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Teşkilat 28. son bölüm final sahnesine Elçi rolüyle Emre Başer damga vurdu! Teşkilat'ta Elçi ve Ceren sevgili mi?

Teşkilat dizisi 28. son bölüm final sahnesinde nefes kesen anlar yaşandı. TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinde Elçi karakterini canlandıran Emre Başer'in canlandırdığı Elçi karakteri damga vurdu. Teşkilat'ın son bölüm final sahnesinde Elçi, Ceren'e ''Seni özlemişim" dedi. Ardından ellerini Ceren'in yüzüne götürdü. Teşkilat'ta Elçi ve Ceren arasındaki ilişkinin ne olduğu ise dizinin hayranlarını meraklandırdı.

Magazin

Teşkilat 28. yeni bölüm fragmanında nefes kesen operasyon sahnesi! MİT'in özel ekibinden Serdar ve Zehra'ya ne olacak?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 28. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde MİT'in özel ekibinden Zehra, Serdar ve Pınar, SİHA'ların da kullanıldığı nefes kesen bir operasyona imza atıyor. Yıldırım ise yeni planlar yapıyor. Ancak Serdar ve Zehra'nın sığındığı binada bomba patlıyor. O anlara şahit olan MİT'in merkezindeki çalışma arkadaşları ise büyük üzüntü yaşıyor. Peki Teşkilat'ta Serdar ve Zehra'ya ne olacak?

Magazin

Teşkilat 27. son bölüm final sahnesinde MİT ekibi ve polisten nefes kesen operasyon! Serdar ve Zehra'nın duygusal anları

Teşkilat dizisi 27. son bölüm final sahnesinde nefes kesen anlar yaşandı. TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinde Serdar ve Zehra, havalimanına yapılan terörist saldırı önlemeye çalıştı. Zehra teröristlerin eline geçti ve ölümle burun buruna geldi. Havalimanına sızan Serdar, çok kritik bir operasyona imza attı. MİT'in özel ekibi ve polisin ortak operasyonuyla rehineler kurtarıldı. Ölümden dönen Zehra ile Serdar arasında da duygusal anlar yaşandı.

Magazin

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal'dan eşi Barış Yurtçu ile mutluluk pozları

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Teşkilat' adlı dizide MİT ajanı Zehra rolünü canlandıran Deniz Baysal, iki yıl önce şarkıcı Barış Yurtçu ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Baysal, Instagram hesabından eşiyle aşk pozlarını gözler önüne serdi.

Magazin

Teşkilat dizisi 27. yeni bölüm fragmanı! Teröristler tarafından rehin alınan Zehra'yı Serdar kurtarabilecek mi?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 27. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde Serdar ve Zehra, havalimanına yapılan terörist saldırı önlemeye çalışıyor. Zehra, teröristlerin eline geçiyor. Teröristler Libya anlaşmasının iptal edilmemesi halinde Zehra'yı öldüreceklerini duyuruyor. Mete Başkan, "Devlet teröristlerle pazarlık yapmaz" yanıtını veriyor. Serdar ise inisiyatif alarak operasyona başlıyor. Peki Teşkilat'ta Zehra'ya ne olacak?

Magazin

Teşkilat dizisi 26. yeni bölüm fragmanı! Serdar ölüyor mu? Çağlar Ertuğrul Teşkilat'tan ayrılacak mı?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi 26. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde MİT ajanı Serdar, kaçırıldığı dönemde Yıldırım tarafından uygulanan beyin kontrolü yöntemiyle bir emir alıyor. Serdar'a "Yolun sonuna geldin. Bugün Türkiye'nin kaderini değiştireceksin" deniliyor. Ekibe ve ülkesine zarar vermek istemeyen Serdar ise başına silahı dayayarak intihar etmek istiyor. Peki Serdar ölecek mi? Çağlar Ertuğrul Teşkilat'tan ayrılıyor mu?

Magazin

Deniz Baysal oyuncu olmasa bakın ne iş yapmak istermiş

Şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Teşkilat' dizisinde rol alan Deniz Baysal, bilinmeyenlerini anlattı. "Adli psikolog olmak isterdim" diyen ünlü oyuncu, "İnsan beyni bende büyük bir merak uyandırıyor" ifadelerini kullandı.

Magazin

Teşkilat dizisi 25. yeni bölüm fragmanında aşk rüzgarları esiyor! Zehra, Serdar'ın hayatını kurtarıyor

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi 25. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde, kalbi duran Serdar'a müdahale eden Zehra ekip arkadaşının hayatını kurtarıyor. Adeta yaşama yeniden dönen Serdar ise Zehra'ya iltifatlar yağdırıyor. İkili arasındaki romantik anlar dikkat çekerken, Zehra'nın "Ne olur bana böyle güzel bakma" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin

Teşkilat dizisi 24. son bölüm final sahnesinde Serdar öldü mü? Çağlar Ertuğrul Teşkilat'tan ayrılacak mı?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi 24. bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat son bölüm final sahnesinde, Yıldırım'ın zihnini kontrol etmesinden kurtulmak isteyen Serdar, beynine tehlikeli bir işlem yaptırdı. Ancak kalbi duran Serdar hareketsiz kalınca Zehra ise gözyaşlarına boğuldu. Teşkilat'ın final sahnesi ise akıllara 'Serdar öldü mü?' sorusunu getirdi. Dizide Serdar'ı canlandıran Çağlar Ertuğrul'un ise diziden ayrılıp ayrılmadığı yeni bölümde ortaya çıkacak.

Magazin

Teşkilat 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldırım ölüyor mu? Gürkan Uygun Teşkilat'tan ayrılacak mı?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi 24. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde, Serdar'ın kaybolduğu ve ilaçlarla başka birine dönüştürüldüğü dönemde başına nelerin geldiği ortaya çıkıyor. Serdar ise Yıldırım'ın büyük planını bozuyor. Serdar'ın Yıldırım'ı ele geçirdiği ve başına silah dayadığı anlar dikkat çekiyor. Teşkilat dizisinde Yıldırım karakterinin öleceği ve Gürkan Uygun’un diziden ayrılacağı öne sürüldü.

Magazin

Teşkilat 23. son bölümde Squid Game sahnesi! Kanlı satranç oyunu MİT ajanları Zehra ve Serdar'ı şoke etti

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi 23. bölümüyle ekrana geldi. MİT'in özel ekibinden Zehra ve Serdar kılık değiştirerek Moskova'ya gitti ve gizli bir yapılanmanın içine sızdı. Yıldırım'ın başkanlığını yaptığı yapılanmanın toplantısında, insanların piyon olarak kullanıldığı ve kaybedenin öldürüldüğü kanlı satranç oyunu sahnesi dikkat çekti. Dizideki satranç sahnesi ise akıllara Netflix'in dünya çapında fenomen olan Güney Kore yapımı Squid Game dizisini getirdi.

Magazin

Teşkilat 23. yeni bölüm 2. fragmanı! Zehra ve Serdar'ı şoke eden satranç oyunu

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 23. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde Zehra ve Serdar kılık değiştirerek çok gizli bir yapılanmanın içine sızıyor. İnsanların piyon olarak kullanıldığı ve öldürüldüğü satranç oyununu gören ikili büyük şok yaşıyor. Dizideki satranç sahnesi ise, Netflix'in dünya çapında fenomen olan yapımı Squid Game dizisine benzetildi.

Magazin

Teşkilat 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Uzay'ı ve MİT ekibini yıkan haber! Çocuğumu öldürdüler

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi 22. son bölümüyle ekrana geldi. Son bölüm final sahnesinde Serdar, kaçırılan Zehra'nın kızı Yağmur'u kurtarmayı başardı. Anne ve kızın uzun süre sonra kavuşması da izleyenleri duygulandırdı. Teşkilat'ın 23. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Saldırıya uğrayan Uzay'ın eşi Ebru hastanede yaşam savaşı veriyor. Hamile olan Ebru ise saldırı nedeniyle bebeğini kaybediyor. Uzay "Çocuğumu öldürdüler" diyerek gözyaşlarına boğuluyor.

Magazin

Teşkilat 21. son bölümde MİT'in özel ekibi Ariel'i İsrail'de öldürdü! Teşkilat 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi 21. son bölümüyle ekrana geldi. Son bölümde MİT'in özel ekibi İsrail'de operasyon yaparak, Türk gemisine yapılan saldırının planlayıcı olan Ariel'i İsrail'de ele geçirdi. Zehra ise kendisini kaçırarak günlerce işkence yapan ve kızıyle tehdit eden Ariel'i tek kurşunla vurarak öldürdü ve intikamını aldı. Teşkilat'ın 22. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Fragmanda Zehra'nın kızı Yağmur kaçırılıyor.

Magazin

Teşkilat dizisi 20. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! MİT ekibinden Zehra ve Serdar'dan İsrail'de zorlu operasyon

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 20. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde MİT, Ariel'i yakalamak için operasyon başlatıyor. MİT'in özel ekibinden Zehra ve Serdar kimlik değiştirerek İsrail'e giriş yapıyor.

Magazin

Teşkilat dizisi 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! MİT ajanları Zehra ve Serdar, İsrail'de operasyonda!

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 20. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Fragmanda Halit Başkan'ın "Şimdi sıra Ariel'de. Hazırlanın İsrail'e gidiyorsunuz" sözleri dikkat çekiyor. MİT'in özel ekibinden Zehra ve Serdar kimlik değiştirerek İsrail'e giriş yapıyor. Yeni bölümde Serdar, Zehra'ya "Bu meslek sana çok yakışıyor" sözleriyle de iltifat ediyor.

Magazin

Teşkilat dizisinin Zehra'sı Deniz Baysal’dan Kuzu Kuzu paylaşımı!

TRT 1'de yayınlanan MİT dizisi Teşkilat'ta Zehra karakterini canlandıran Deniz Baysal Yurtçu, Instagram paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Baysal son olarak Tarkan'ın Kuzu Kuzu klibini taklit ettiği bir video paylaştı.

Magazin

Teşkilat 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mesut Akusta'nın canlandırdığı Mete Başkan, MİT özel ekibine geri dönüyor!

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 19. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçiren usta oyuncu Mesut Akusta, sağlığına kavuşmasının ardından Teşkilat'ın setine geri döndü. Akusta'nın canlandırdığı MİT'in özel ekibinin başındaki Mete Başkan, ekibiyle yeniden buluşuyor. Fragmanda Mete Başkan'ın "Sizleri yeniden görmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin

Deniz Baysal kimdir? Deniz Baysal kaç yaşında ve nereli?

Türk oyuncu Deniz Baysal Fazilet Hanım ve Kızları, 7. Koğuştaki Mucize, Kaçak Gelinler gibi projelerde yer aldı. Celal Bayar Üniversitesinde Uluslararası Ticaret eğitimi alan Deniz Baysal oyunculuğuyla dikkat çeken ünlüler arasında yer alıyor. Öte yandan Baysal'ın oyunculuk alanında ödülleri bulunuyor. İşte merak edilenler...

Magazin

Teşkilat 18. yeni bölüm 2. fragmanında MİT ajanı Zehra'dan tüyleri diken diken eden sözler! Mesele devlet olduğunda...

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat dizisinin 18. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Teşkilat'ta eski eşi sondaj gemisine yapılan saldırıda ölen Zehra, kızı için MİT'in özel ekibinden ayrılma kararı aldı. Yeni bölümde Zehra ekipten ayrıldıktan sonra kaçırılıyor. Ağır işkence gören Zehra'nın "Türk devleti adına çalışıyorum. Mesele devlet olduğunda ne kızımın, ne babamın ne de annemin canı benim ağzımdan tek harf almaya yetmez" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin

Teşkilat 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! MİT ekibinden ayrılan Zehra'ya ne olacak?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 17. bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat'ın final sahnesinde Zehra, kızı için özel ekipten ayrıldı. Serdar ve Zehra arasında duygusal anlar yaşandı. Teşkilat'ın 18. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Zehra'nın "Ekiptekiler beni evde, evdekiler ise mezarda sanıyor" sözleri dikkat çekti. Ancak ekipten ayrılan Zehra kaçırılarak işkence görüyor. Peki Teşkilat'ta Zehra'ya ne olacak? Deniz Baysal diziden ayrılacak mı?

Magazin

Teşkilat 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! MİT ajanı Zehra ekipten ayrılacak mı? Serdar'dan duygusal sözler

Teşkilat dizisinin 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de pazar akşamları seyirci karşısına çıkan Teşkilat'ın yeni bölümünde MİT ajanları Serdar, Hulki ve Zehra Güney Kıbrıs'taki saldırıdan kurtulmayı başarıyor. Ancak Zehra herkesi şoke eden bir karar alarak kızı için ekipten ayrılmaya karar veriyor. Serdar ise "İçimde kocaman bir boşluk hissi var" sözleriyle Zehra'yı gitmemesini istiyor. Serdar ve Zehra arasındaki duygusal anlar dikkat çekiyor.

Magazin

Teşkilat dizisi 16. yeni bölüm final sahnesi! Teşkilat'ta MİT ajanları Serdar, Zehra ve Hulki'ye ne oldu?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 16. bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat yeni bölümde MİT'in özel ekibi Mavi Vatan gemisine saldırı yapan 'Simon' adlı kişiyi yakalamak için Güney Kıbrıs'a gitti. Simon'u ele geçiren özel ekibin bulunduğu araç ise takip sırasında mayınlı araziye girdi ve ekip düşmanla çatışma yaşadı. Zehra, Serdar ve Hulki'nin bulunduğu araç mayına basarak havaya uçtu. Zehra'nın ise kızı için söylediği "Affet beni Yağmur" sözleri dikkat çekti.

Magazin

Teşkilat 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! MİT ajanı Zehra'yı yıkan ölüm haberi!

Teşkilat dizisinin 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de pazar akşamları seyirci karşısına çıkan Teşkilat'ın yeni sezon 2. bölümünde sondaj gemisine yapılan hain saldırıdan sonra MİT'in özel ekibi intikam peşine düşüyor. Saldırıda Zehra'nın boşandığı eşi Kemal'in de öldüğü açıklanıyor. Haberi alan Zehra gözyaşları içinde "Vatan sağolsun" diyor.

Magazin

Teşkilat dizisi 15. bölümde şaşırtan Serdar ve Zehra sahnesi! Bizim aramızda bir şeyler mi oldu? Öpüşmedik değil mi?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat, 2. sezonuyla ekranlara döndü. Teşkilat'ın 15. yeni bölümünde MİT'in özel ekibi yurt dışına kaçırılan Serdar'ı bulmayı başardı. Hafıza kaybı nedeniyle hastanede tedavi gören Serdar'ın "Bizim aramızda duygusal bir şeyler mi oldu? Öpüşmedik değil mi biz?" sorusu ise ekip arkadaşı Zehra'yı şaşırttı.

Magazin

Teşkilat 2. sezon 3. tanıtımı yayınlandı! Yıldırım, intikam için dönüyor

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Teşkilat, 2. sezon 3. fragmanıyla büyük yankı uyandırdı. Yeni sezon tanıtımına, intikam için Türkiye'ye dönen Yıldırım'ın ''Dünya da hiç kimse intikam almayı benden daha çok hak edemez'' sözleri damga vurdu.

Magazin

Teşkilat 2. sezondan yeni fragman yayınlandı! Teşkilat'ın yeni sezon yayın tarihi açıklandı

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kadrosuna ünlü oyuncuları dahil eden Teşkilat'ın yayın tarihi belli oldu. Teşkilat dizisinin 2. sezonunda çarpıcı bir fragman daha yayınlandı. Fragmanda Serdar kayıplara karışırken, özel ekip ise onu bulmak için Polonya'ya gidiyor.

Magazin

Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal’dan romantik kutlama

Teşkilat dizisinde canlandırdığı Zehra Balaban karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Deniz Baysal, ikinci evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. Deniz Baysal, 2019 yılında hayatını Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile birleştirmişti.

Magazin

Teşkilat dizisi 2. sezon çekimleri başladı! Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu'dan set pozu

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat dizisi, Eylül ayında 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizide MİT ajanı Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, rol arkadaşı Deniz Baysal Yurtçu ile sette çekilen bir kareyi Instagram'dan paylaştı.

Magazin

Teşkilat ikinci sezonu öncesi hem ayrılık hem de kadroya katılan yeni bir ünlü var!

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımı Teşkilat dizisi oyuncu kadrosuna hem katılanlar hem de ayrılanlar var. Zehra karakterinde izlediğimiz Deniz Baysal, Temmuz sonu gibi Ankara’ya giderek ekibe katılacağını söyledi.

Magazin

Teşkilat'ın yıldızı Deniz Baysal mini şortuyla göz kamaştırdı

Ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor. Ama bu kez mini şortuyla verdiği pozlarla adından söz ettirdi.

Magazin

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal Yurtçu denizin ve güneşin keyfini çıkarıyor! Tatil pozlarına beğeni yağdı

TRT 1'in MİT dizisi Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal Yurtçu, dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıktı. Güzel oyuncunun Instagram'dan paylaştığı tatil fotoğraflarına ise hayranları beğeni yağdırdı.

Magazin

Teşkilat dizisinin Zehra'sı Deniz Baysal Yurtçu'dan tatil pozları! Hayranları beğeni yağdırdı

TRT 1'in MİT dizisi Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal Yurtçu, sezon finalinin ardından tatile çıktı. Eşi Barış Yurtçu ile birlikte Ege sahillerine giden güzel oyuncu, paylaştığı tatil fotoğraflarıyla da beğeni topladı.

Magazin

Teşkilat dizisi sezon finalinde Fadi devri kapandı! Serdar ve Zehra öldü mü? Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu Teşkilat'tan ayrıldı mı?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat sezon finali bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat'ta Fadi'nin adamlarının kaçırdığı yolcu uçağını kurtaran Serdar ağır yaralandı. Zehra ise metroya yapılacak olan bombalı saldırıyı önlemek için hayatını riske attı. Diğer yandan ise Mete Başkan, kendisine saldıran Fadi'yi öldürdü. Teşkilat finalinde Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar ile Deniz Baysal Yurtçu'nun oynadığı Zehra'nın ölüp ölmediği ise merak konusu oldu.

Magazin

Teşkilat dizisi 14. ve sezon finali bölümü fragmanı yayınlandı! Serdar ölüyor mu? Çağlar Ertuğrul Teşkilat'tan ayrılacak mı?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 14. ve sezon finali bölümünden fragman yayınlandı. Teşkilat'ın sezon finalinde MİT'in özel ekibi, Fadi'nin adamlarının terör saldırılarının engellemek için mücadele ediyor. MİT, Emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri saldırılara karşı ortak operasyon yapıyor. Diğer yandan ise kaçırılan uçakta olan Serdar, saldırıyı önlemek için hayatını tehlikeye atıyor. Peki Serdar ölecek mi? Çağlar Ertuğrul Teşkilat'tan ayrılacak mı?

Magazin

Teşkilat dizisi 13. son bölüm final sahnesi! Fadi'den korkunç plan! Uçak bir saat içinde MİT binasına çakılacak

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 13. bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat son bölümde MİT'in merkezi olan Kale'ye yapılacak saldırıyı önlemek için harekete geçen özel ekip korkunç planı ortaya çıkardı. Fadi'nin adamları kaçırdıkları yolcu uçağını MİT'in merkezine düşürecekleri belli oldu. Serdar uçağa sızdı. Fadi'yi götüren ve içinde Zehra, Pınar ve Hakkı Dayı'nın olduğu araç ise saldırıya uğradı ve kaza yaptı. Fadi ise ekibe sızan ajan tarafından kaçırıldı.

Magazin

Teşkilat 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Teşkilat'ta MİT ekibinden Ceren ve Şef operasyonu

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 13. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Teşkilat'ın yeni bölümünde Fadi'nin MİT tarafından ele geçirilmesinin ardından Fadi'nin adamları Türkiye'ye karşı saldırıya geçiyor. Tehdit videolarında her gün bir bombanın patlayacağı söyleniyor. Diğer yandan ise MİT ekibi, Türkiye'deki ajanları ele geçirmek için operasyon başlatıyor. Özel ekip Ceren ve Şef'i yakalama kararı alıyor.

Magazin

Teşkilat dizisinin Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan Deniz Baysal Yurtcu paylaşımı: Zehra komutanımdan özel teşkilat turtası

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat'ta Zehra rolünü canlandıran Deniz Baysal Yurtcu, Arda ile Omuz Omuza programına katılarak yemek yaptı. Dizide Serdar'ı canlandıran Çağlar Ertuğrul ise rol arkadaşıyla ilgili paylaşım yaparak "Zehra komutanımdan özel teşkilat turtası" notunu yazdı.

Magazin

Teşkilat 12. bölüm fragmanı yayınlandı |MİT'in yeni binası Kale'ye saldırı planlanıyor!

TRT 1 ekranlarının iddialı dizisi Teşkilat'ın 12. bölüm fragmanı yayınlandı. MIT destekli Teşkilat dizisi bu hafta yine izleyicinin nefesini kesecek bir bölüm ile ekranlarda yerini alacak. Yeni bölümde MİT'in yeni binası Kale'ye saldırı planlanıyor. Peki ekip bu saldırıya engel olabilecek mi? İşte Teşkilat dizisi 12. bölüm fragmanı....

Magazin

Teşkilat 12. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! MİT'in yeni binası Kale'ye saldırı planı! Cumhuriyet tarihinin en büyük saldırısını yapmanın peşinde

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 12. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Teşkilat'ın yeni bölümünde MİT'in Ankara'da bulunan ve sır gibi saklanan 'Kale' adındaki yerleşkesine bir saldırı planlanıyor. Mete Başkan'ın "Bu adam Cumhuriyet tarihinin en büyük saldırısını yapmanın peşinde" sözleri dikkat çekiyor. Serdar ve Zehra ise yeni operasyonda başrolde oynuyor.

Magazin

Teşkilat ne zaman final yapacak? Fenomen diziden üzen haber!

TRT 1'de yayınlanan iddialı dizi Teşkilat'tan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Fenomen dizi Teşkilat'ta sezon sonuna yaklaşırken final tarihi açıklandı.

Magazin

Teşkilat 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Teşkilat'ta MİT'in merkezi 'Kale'ye saldırı planı! Kale bizim namusumuz

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 12. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Teşkilat'ın yeni bölümünde MİT'in Mete Başkan'ın oğlu Gürcan kaçırılıyor. Diğer yandan ise MİT'in Ankara'da bulunan ve sır gibi saklanan 'Kale' adındaki merkezine bir saldırı planlanıyor. Serdar ve Zehra'nın öncülük ettiği MİT'in özel ekibi ise 'Kale'ye yapılacak saldırı girişimini engellemeye çalışıyor. Mete Başkan'ın ise 'Kale bizim namusumuz' sözleri dikkat çekiyor.

Magazin

Teşkilat dizisi 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! MİT'in özel ekibinden JÖH ve PÖH'le Suriye operasyonu!

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 10. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. MİT ekibinden Zehra, Serdar, Hulki, Hakkı ve Pınar, sınır dışında nefes kesen bir operasyon başlatıyor. MİT, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) tarafından yürütülen operasyonda Türk savunma sistemi olan Koral da kullanılıyor.

Magazin

Teşkilat dizisi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Teşkilat'ta MİT, JÖH ve PÖH'ten ortak operasyon!

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 10. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Teşkilat'ın yeni bölümünde MİT'in özel ekibi, şehit askerlerimizin intikamını almak için 'Çöl Aslanı' isimli operasyona imza atıyor. Yurt dışında yapılan operasyonda MİT, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) ortak operasyon yapıyor. Fragmanda Serdar'ın "Senin canını alacak olan MİT" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin

Teşkilat dizisi 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Serdar ve Zehra'nın zorlu kaçışı! Yunan jetleri peşlerinde

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 9. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Teşkilat'ın yeni bölümünde MİT'in özel ekibinden Serdar, Zehra ve Hulki uçaklarının zorunlu iniş yaptığı Yunanistan'dan kaçmaya çalışıyor. Fadi'nin peşine düştüğü özel ekip buldukları küçük bir uçakla Türkiye'ye gelmeye çalışıyor. Ancak Yunan jetlerini tarafından takip edilen uçağı kullanan Serdar zor anlar yaşıyor. İşte Teşkilat 9. bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin