Deniz Zeyrek Haberleri

İmamoğlu'na 2028'in önünü açtı! Penaltıyı atar, kazanırız Özgür Özel, Deniz Zeyrek'in sözlerini duyunca gerginlik yaşandı

CHP'nin 31 Mart'ta kazanma konusunda en iddialı olduğu büyükşehirlerden Ankara ve İstanbul'a ilişkin masasındaki son anketleri Özgür Özel açıkladı. Özel, hem Mansur Yavaş hem de Ekrem İmamoğlu için büyük bir farka işaret etti. Canlı yayında gazeteci Deniz Zeyrek ile 'genel başkanlık' tartışması yaşayan Özel ayrıca CHP'nin sıradaki cumhurbaşkanı adayıyla ilgili soruya yanıtlarken verdiği '90. dakikada penaltı' örneğiyle dikkat çekti.

Haber 22-03-2024 08:45

Canlı yayında gergin anlar! Deniz Zeyrek'in Lütfü Savaş'a göndermesi olay oldu: Belki siz AK Parti kökenli olduğunuz için...

6 Şubat depremlerinin yıl dönümündeki anmada protesto edilen isimlerden olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile gazeteci Deniz Zeyrek'in tartışması canlı yayına damga vurdu. Savaş, kimsenin Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman belediye başkanını tartışmadığını iddia etti. Bu sözler üzerine araya giren Zeyrek, CHP'de bir demokrasi kültürü olduğunu ve aday tartışmalarının çok normal olduğunu savunarak "Belki siz AK Parti kökenli olduğunuz için çok alışamamış olabilirsiniz" diye konuştu.

Haber 08-02-2024 10:27

Deniz Zeyrek'ten Hafize Gaye Erkan iddiası! Babası 'kızım ilk kadın cumhurbaşkanı olacak' diye konuşuyormuş

Geçtiğimiz günlerde istifa ettiğini açıklayan Resmi Gazete'de ise 'görevden alındı' kararı yayınlanan eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'la ilgili tartışmalar devam ediyor. Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Partili bir yöneticinin kendisine, "Erkan'ın babası 'kızım ilk kadın cumhurbaşkanı olacak' diye sağda solda konuşuyormuş" dediğini aktardı.

Finans 07-02-2024 08:11

Deniz Zeyrek'in Hamza Dağ ile ilgili sözlerine AK Parti'den sert tepki geldi! İsmini duyunca umursamamıştı diyerek ilk kez açıkladı

Gazeteci Deniz Zeyrek'in AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'la ilgili sözleri gündem olmuştu. AK Parti cephesinden ise Zeyrek'in sözlerine çok sert yanıt geldi. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, yıllar önce Zeyrek'in Dağ'dan istediği şeyi açıklarken, "Bugün hala Hamza Dağ onu umursamıyor. Onun için onu tahrik etme çabasına gerek yok" dedi.

Haber 25-01-2024 12:00

Kabine Toplantısı öncesi Deniz Zeyrek'ten emekliye ek zam kulisi!

Milyonlarca SSK ve Bağkur emeklisinin gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısı'nda. Kulisler SSK ve Bağkur emeklilere ek zamda oran ne olacak? sorusuna yanıt arıyor.

Finans 16-01-2024 11:32

İYİ Partili Oktay Vural ve gazeteci Deniz Zeyrek birbirine girdi: Siz buraya kavga etmeye gelmişsiniz!

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural'ın katıldığı canlı yayına gazeteci Deniz Zeyrek'le yaşadığı tartışma damga vurdu. CHP'nin işbirliği teklifini reddeden İYİ Parti'nin kararının konuşulduğu programda "Yerel seçimlerde kaç büyükşehir belediyesi almayı hedefliyorsunuz?" sorusu ortamı gerdi. Vural, "İpotek mi koydun milletin iradesine?" derken, Zeyrek ise "Ben anladım sizi. Siz buraya kavga etmeye gelmişsiniz. Sizi protesto ediyorum" dedi.

Haber 07-12-2023 07:41

Deniz Zeyrek'in ‘kurultay’ esprisi olay oldu! CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ı güldürmedi…

Seçim sonuçlarının ardından CHP’de başlayan ‘değişim’ tartışmaları sürerken Faik Öztrak’ın dün katıldığı canlı yayında ilginç anlar yaşandı. Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ı konuk aldıkları programda CHP ile Türk-İş’in kurultay süreçlerini kıyaslayarak kahkaha attı. O anlar kısa sürede gündem oldu…

Haber 21-06-2023 07:48

Deniz Zeyrek’ten CHP ile ilgili canlı yayında çok çarpıcı çıkış: ‘Kılıçdaroğlu’nun müdahale etmesi lazım! Utanılacak bir şey’

Seçim sonuçlarının ardından CHP’deki değişim ile ilgili başlayan tartışmaların olduğu süreçle ilgili değerlendirmede bulunan gazeteci Deniz Zeyrek çok çarpıcı ifadeler kullandı. CHP’nin sosyal medyada paralı trol ordusu beslediğini iddia eden Zeyrek ‘Kılıçdaroğlu'nun buna müdahale etmesi lazım. Çok ayıp bir şey, utanılacak bir şey’ dedi.

Haber 17-06-2023 12:53

Yavuz Ağıralioğlu hakkında duyduklarını anlattı kimse inanamadı! ‘Uçuk bir şey duydum ve şoke oldum’

İYİ Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun yaptığı çıkış sonrası Ankara kulislerinde ortalık karıştı. Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Ağıralioğlu hakkında duyduğu iddiaları tek tek açıklarken “Uçuk bir şey duydum ve şoke oldum. Dedim iyice saçmaladınız. Çok şaşırmıştım mesela deli misiniz adam İYİ Parti’de falan diye tepki vermiştim ama ciddi ciddi konuşuluyordu” ifadelerini kullandı. İşte Ankara kulislerinde Ağıralioğlu hakkında konuşulan o iddiaların detayları…

Haber 23-03-2023 08:16

Murat Yetkin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Fox TV Orta Sayfa sunucusu Murat Yetkin'in biyografisi

Murat Yetkin Fox TV'de yayınlanan Orta Sayfa adlı programda yaptığı konuşma sonrasında gündem oldu. Yetkin'e programda Nevşin Mengü, Çiğdem Toker ve Deniz Zeyrek eşlik ediyor. Eski muhabir Murat Yetkin'in kim olduğu kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki Murat Yetkin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Fox TV Orta Sayfa sunucusu Murat Yetkin'in biyografisi...

Haber 13-02-2023 00:09

Canlı yayında flaş Meral Akşener iddiası! 'Güçlü bir Bakan'dan duydum' diyerek açıkladı

Gazeteci Deniz Zeyrek'in canlı yayında ortaya attığı bir iddia gündem yarattı. Ankara'daki kulis bilgilerini aktaran gazeteci Zeyrek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. "Güçlü bir Bakan'dan duydum" diyerek Akşener'le ilgili bir iddiayı paylaşan Zeyrek'in sözleri gündem yarattı.

Haber 23-10-2022 08:03

Canlı yayında çarpıcı Meral Akşener iddiası! Deniz Zeyrek, Güçlü bir Bakan'dan duydum diyerek açıkladı

Siyaset camiasında yaşanan istifa ve transferler, kulisleri de bir hayli hareketlendirirken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Deniz Zeyrek, katıldığı bir programda çarpıcı ifadeler kullandı. "Güçlü bir Bakan'dan" duyduğunu söyleyen Zeyrek, Meral Akşener'in "Başbakan olacağını" ifade ederek gündem olacak ifadeler kullandı.

Haber 22-10-2022 07:48

Deniz Zeyrek kimdir, kaç yaşında, nereli? Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek kimdir?

Açık oturum programları ve FOX TV'de yayınlanan hafta sonu sabah bültenlerine katılımı ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Zeyrek çarpıcı yazıları ile de oldukça ses getiriyor. Daha önceleri Hürriyet Gazetesi ile de çalışmış olan deneyimli Deniz Zeyrek, Sözcü Gazetesi'ndeki köşe yazıları ile çok okunuyor. Peki Deniz Zeyrek kimdir, kaç yaşında, nereli? Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek kimdir?

Magazin 03-04-2021 13:10

MasterChef Uğur'un diskalifiyesi gündemden düşmüyor! Diskalifiye reyting malzemesi yapıldı mı?

MasterChef Türkiye'den sosyal medyada 10 yıl önce yaptığı paylaşımlar nedeniyle diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz'in programdan ayrılma sürecinin reyting malzemesi haline getirildiğini öne süren Sözcü Yazarı ile Acun Ilıcalı arasında da polemik yarattı.

Magazin 03-12-2020 16:50

Habertürk canlı yayınında büyük gerginlik! Mete Yarar, Deniz Zeyrek'e kızıp canlı yayını terk etti

Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ile Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek arasında "fare" tartışması yaşandı. Tartışma sırasında Yarar, "Bana bir daha hayvan lakabı takarsa Deniz ile kafa kafaya girerim" diyerek canlı yayını terk etti.

Haber 26-11-2020 01:41

İstifa eden Fatih Portakal'ın yerine kim geçecek? İşte konuşulan isimler

FOX TV Ana Haber bültenini sunan Fatih Portakal'ın istifa etmesi gündeme bomba gibi düştü. Fatih Portakal'ın neden istifa ettiği merak konusu olurken, 'Portakal'ın yerine kim geçecek?' sorusunun yanıtıyla ilgili ortaya atılan isimler dikkat çekti.

Haber 24-08-2020 08:04

'Muhalefetin ortak cumhurbaşkanı adayı' ile ilgili dikkat çeken anket sonucu

'Muhalefetin ortak cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' sorusuyla ilgili paylaşılan anket sonuçları dikkat çekti. Gazeteci Deniz Zeyrek'in aktardığı sonuçlarda Mansur Yavaş'ın isminin öne çıktığı görüldü.

Haber 29-07-2020 14:49

Nagehan Alçı'dan Deniz Zeyrek'e: Bravo Deniz

Koronavirüsle mücadele muhalefetin aldığı tavırla ilgili eleştirilerde bulunan gazeteci Deniz Zeyrek, "Çıksınlar yiğidin hakkını teslim etsinler" dedi. Zeyrek'in açıklamalarına destek veren gazeteci Nagehan Alçı "Bravo Deniz" diyerek meslektaşını tebrik etti.

Haber 05-05-2020 14:18

Deniz Zeyrek’ten dikkat çeken sokağa çıkma kısıtlaması önerisi!

Gazeteci Deniz Zeyrek'ten sokağa çıkma kısıtlaması uygulamasıyla ilgili dikkat çeken bir öneri geldi. İçişleri Bakanlığı'nın uygulamaya koyduğu, 09.00-14.00 saatleri arasındaki temel ihtiyaç uygulamasına halkın büyük oranda uyduğunu ifade eden Zeyrek, bunun yaygınlaştırılabileceğini ve sürekli hale getirilebileceğini söyledi.

Haber 27-04-2020 11:16

Deniz Zeyrek Habertürk'te canlı yayını terk etti

Habertürk'te Ebru Baki'nin sunduğu 'Para Gündem' programında gazeteciler Bülent Aydemir ve Deniz Zeyrek arasında Sözcü Gazetesi tartışması yaşandı. "Yanlış yapıyorsunuz. Doğru değil bu yaptığınız" ifadelerini kullanan Zeyrek, yayını terk etti. Zeyrek daha sonra tekrar yayına gelerek diğer konular üzerinde yorumda bulundu.

Haber 25-11-2019 12:13

Nagehan Alçı'dan İstanbul seçimleri için teröristbaşı Abdullah Öcalan ve HDP iddiası

İstanbul'da yeniden yapılacak olan seçimler için Nagehan Alçı, "HDP kendi adayını çıkaracak" iddiasında bulundu. Alçı, "Bana Abdullah Öcalan'ın HDP'nin İstanbul'daki seçimlere kendi adayıyla çıkmasını istediği yönünde bir takım bilgiler geldi." ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-2019 07:36

Ankara kulisleri 'yeni bakanlığı' konuşuyor: Ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü "Güvenlik Bakanlığı kurulacak mı?" başlıklı yazısında, Ankara kulislerinde dolaşan iddiaları kaleme aldı.

Haber 23-01-2019 07:53

Ruh sağlığı yasası teklifinden korkutan detaylar! Nüfusunun 6'da birine tanı konulabilir

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, MHP tarafından hazırlanan ruh sağlığı yasası teklifinden detayları aktardı. Buna göre, nüfusun altıda birinin tanı konabilecek durumda olduğu belirtilen teklif Dünya Sağlık Örgütü, Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Ruh Sağlığı Profili verilerine dayandırıldı.

Haber 09-01-2019 07:03

Deniz Zeyrek yazdı: Adalet Bakanı Gül, ara sıra Müge Anlı'nın programını izlemeli

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, kamuoyunun gündeminde olan Palu ailesi için 'Sadece bir 'Reality Show' değil, ülkemizde adalet sisteminde yaşanan bütün sorunların özeti gibi duruyor' ifadesini kullandı. Zeyrek, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e hukukçu gözüyle Müge Anlı'nın programını izleme çağrısında bulundu.

Haber 07-01-2019 09:28

Deniz Zeyrek yazdı: Orgeneral Temel'in törene katılmaması tenzili rütbenin nedeni değil, başlayan sürece gösterilen bir tepkiymiş

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Orgeneral İsmail Metin Temel'in Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı'na çekilmesine ilişkin kulis yazdı. Zeyrek, "Org. Temel'in alınması '3 Aralık 1990'ın tekrarı mı?" başlıklı yazısında, 'TSK'nın toplantısına sağlık raporu sunarak katılmaması, tenzili rütbe edilmelerinin nedeni değil, zaten başlamış olan ve tenzili rütbe ile biten sürece gösterilmiş bir tepkiymiş' ifadelerini kullandı.

Haber 02-01-2019 09:48

Flaş iddia: Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nun aleyhinde kullanılması için getirilen dosyaları geri çevirdi

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım'ın, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu aleyhinde kullanılması için getirilen dosyaları geri çevirdiğini öne sürdü.

Haber 31-12-2018 07:10

Fatih Portakal'da destek yağıyor! 'Bir şey olursa vebali Cumhurbaşkanının boynunadır'

Fransa'daki 'Sarı Yelekliler' eylemi sonrası sarf ettiği "Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğalgaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak korkudan endişeden sokağa?" sözleri sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından topa tutulan Fatih Portakal'a çok sayıda destek geldi. CHP'li Mahmut Tanal," Erdoğan’ın söylemlerini biri üzerine vazife edinir ise bunun vebali Cumhurbaşkanının boynunadır." dedi.

Haber 18-12-2018 10:17

CHP’nin İstanbul ve Ankara adayları kesinleşti! Canlı yayında duyurdu

'CHP’nin İstanbul ve Ankara adayları kim olacak?' sorusu yanıt buldu. Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Fox Tv canlı yayınında Ankara için Mansur Yavaş İstanbul için de Ekrem İmamoğlu isimlerinin kesinleştiğini açıkladı

Haber 15-12-2018 13:40

Mansur Yavaş'tan Deniz Zeyrek'in Ankara iddiasına Twitter'dan yanıt!

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde adı CHP ve İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geçen Mansur Yavaş, Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek'in bugün kaleme aldığı 'Ankara İYİ Parti'ye mi kalacak?' başlıklı yazısındaki ses getiren iddiaya Twitter hesabından yanıt verdi.

Haber 05-12-2018 10:10

AK Parti-MHP ittifakındaki bu detay daha önce duyulmamıştı!

31 Mart yerel seçimlerinde ittifak çatısı altında yeniden buluşan AK Parti ve MHP ile ilgili olarak Deniz Zeyrek, bugün dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Zeyrek, 'İllerde ittifak yok, sadece büyükşehirlerde var' başlıklı yazısında Kars Belediye Başkan adayı üzerinden yaşanan gelişmeyi aktardı.

Haber 04-12-2018 08:06

Eski Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek Sözcü Gazetesi ile anlaştı!

Hürriyet Gazetesi'nden ayrılan eski Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı Deniz Zeyrek, artık Sözcü Gazetesi'nde yazacak.

Haber 15-11-2018 08:27

Fatih Portakal'dan 'İş Bankası' tartışmalarıyla ilgili çok konuşulacak tweet!

FOX TV haber spikeri Fatih Portakal, gazeteci Deniz Zeyrek'in 'İş Bankası' tartışmalarıyla ilgili olarak attığı tweet'i retweet etti ve çok konuşulacak bir not düştü.

Haber 17-10-2018 12:18

CHP'de kurultay tartışmasında ipler gerildi: Belediye başkanlarına sıkı markaj ve tehdit

CHP'de olağanüstü kurultay için imzalar toplanmaya devam ederken, Genel Merkez ve muhalifler arasındaki ipler kopma noktasına geldi. Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü yazısında imza sürecinde tarafların belediye başkanları ve delegelere baskı yaptığını iddia ederken, bir belediye başkanının kurultaycı ekip tarafından aranıp tehdit edildiğini yazdı.

Haber 27-07-2018 09:47

Azerbaycan'da Uluslararası Medya Kurultayı

Gazeteciler, kurultayda Türkiye-Azerbaycan ilişkileri ve 15 Temmuz darbe girişimini konuştu

Haber 21-07-2018 17:07

Deniz Zeyrek'in CNN Türk'teki görevine son verildi

Doğan Grubu'nun Demirören Holding'e satılmasının ardından şirketin bünyesinde bulunan medyada göreve son vermeler devam ediyor. En son olarak Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek'in CNN Türk'te yayınlanan Parametre programındaki görevine son verildi.

Haber 21-05-2018 09:34

24 Haziran öncesi kulisler bu haberle sarsıldı! MHP'li 13 milletvekili harekete geçiyor

Hürriyet gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü "Üç partiden liste kulisleri" başlıklı köşe yazısında, "Aday olamayan 13 MHP milletvekilinin parti içinde kalıp İstanbul milletvekili Atila Kaya’nın yaptığı açıklamalar doğrultusunda faaliyet göstereceğini de öğrendim" ifadelerini kullandı.

Haber 19-05-2018 11:22

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Canlı yayında isim vermeden açıkladı

CNN TÜRK'te yayınlanan Parametre programı yorumcusu Deniz Zeyrek, isim vermeden CHP'nin cumhurbaşkanı adayını tarif etti.

Haber 02-05-2018 10:10

Abdullah Gül'ün zor kararı!

Deniz Zeyrek, bugünkü "Gül’ün zor kararı" başlıklı yazısında, Abdullah Gül'ün 24 Haziran'da aday olup olmayacağı tartışmalarına değindi. AK Parti'de adaylar konusunda rapor hazırlandığını ve Abdullah Gül iddialarıyla ilgili parti içinde nabız yoklandığını belirten Zeyrek, Gül'ün erken seçim tarihini beklediğini ve tarihe uygun olarak hareket edeceğini yazdı.

Haber 21-04-2018 07:18

Ankara'da muhalefet bu formülü konuşuyor: Başkan yardımcılarıyla geçiş koalisyonu

Deniz Zeyrek bugünkü yazısında Ankara kulislerini hareketlendiren dikkat çekici detaylar paylaştı. "Muhalefetin konuştuğu formül: ‘Başkan ve yardımcılarıyla geçiş koalisyonu’" başlıklı yazısında, yaklaşan 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili yeni bir "‘Ekmek için Ekmeleddin’ vakası" yaşamak istemeyen CHP'nin yeni stratejisini açıkladı.

Haber 06-04-2018 08:02

Temel Karamollaoğlu neden yumruğunu kaldırdı? İşte o fotoğrafın hikayesi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medyada büyük yankı uyandıran 'yumruğun' hikâyesini Deniz Zeyrek'e anlattı. Zeyrek, bugünkü "O yumruğun hikâyesini anlattı: ‘Heyecandan gaza geldik diyelim’" başlıklı yazısında ayrıca, Saadet Partisi ile Abdullah Gül ve Meral Akşener arasında yapılacak görüşmeye de değindi.

Haber 31-03-2018 08:41

CHP'de kritik gün! Kılıçdaroğlu'ndan çok sert hakim açıklaması

CHP İstanbul İl Başkanlığı için Cemal Canpolat ve Canan Kaftancıoğlu yarışıyor. CHP İstanbul İl Kongresi bugün Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılıyor. Saat 10:00’da başlayan Kongre’de iki aday yarışacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kongrede bir konuştu. Hürriyet Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek de bugünkü köşe yazısında kulislerde konuşulan ve olay yaratacak çok önemli bir bilgiyi aktardı. İşte CHP İstanbul 36. Olağan İl Kongresi'ne ilişkin tüm detaylar...

Haber 13-01-2018 11:23

PKK mizanseniyle Türkiye'yi Kerkük'e sokmak için tuzak kurdular!

Bir grup PKK’lı gövde gösterisi yaparak Kerkük’e girmişti. Aralarında kadınların da olduğu örgüt üyeleri PKK sembollerini çıkarmış, sonra da bir köprü üzerinde siper almıştı. Kuzey Irak Parlamentosu’nun Türkmen kökenli üyesi Aydın Maruf, “Bütün bunlar mizansen miydi” diye sorusuna tereddütsüz “Evet” yanıtını verdi. Bu konuşmayı aktaran Deniz Zeyrek, Eğer öyle ise Türkiye’ye büyük bir tuzak kurulduğunu söyleyebiliriz. Türkiye’yi Kerkük’e sokmanın en kolay yolu, PKK’yı Kerkük’e sokmaktı" dedi."

Haber 23-10-2017 08:54

Melih Gökçek'ten son haberler! Eşyalarını topladığı haberi doğrulandı

Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifası günlerdir konuşuluyor. Gökçek'le ilgili sürekli son dakika haberlere geliyor. Gazeteci Deniz Zeyrek, Melih Gökçek'in hem Belediye’de hem resmi konutta özel eşyalarını toplamaya başladığını teyit ettiğini duyurdu. Zeyrek, “Toparlandı, bugün yarın bırakır diye söze giren bir kaynağım Gökçek kadar kendilerinin de üzgün olduklarını anlattı. Yöntem böyle olmamalıydı dedi ifadelerini kullandı."

Haber 17-10-2017 07:40

ABD'den sonra AB ülkeleriyle de vize krizi çıkar mı?

ABD'nin Türk vatandaşlarına vizeye askıya almasının ardından Kanada'dan da benzer hamle gelebileceği konuşulmuştu. Gazetesi Deniz Zeyrek, ABD gibi AB ülkelerinin de vatandaşlarının tutuklanmasından rahatsız olduğunu yazdı. Zeyrek, Başta Alman, Fransız ve İngiliz büyükelçiler olmak üzere bazı büyükelçiler Türkiye’de benzer gözaltı ve tutuklama olaylarının kendi vatandaşlarının başına da geldiğini anlatmışlar" dedi. Peki bu ülkeler de ABD gibi Türkiye'ye yaptırım uygular mı?"

Haber 11-10-2017 08:24

Melih Gökçek'in ne zaman istifa edeceği belli oldu

Melih Gökçek'in istifa edip etmeyeceği Türkiye'nin bir numaralı gündemi oldu. Deniz Zeyrek, bugünkü yazısında AK Parti kulislerinde, Gökçek’in Mart 2018’e kadar süre istediği konuşuluyor. Belki de o tarihlerde bir seçim olacağına inanıyor. Ancak partinin yönetim kadroları, kendisine o kadar süre verilmeyeceğini, yeni yıldan önce bu işin biteceğini düşünüyor" sözleriyle Melih Gökçek'in istifa edeceği tarihi duyurmuş oldu."

Haber 06-10-2017 07:52

Cerablus'ta çekilen fotoğraf Zekai Aksakallı'nın başını yakmış

Deniz Zeyrek, 'Aksakallı kararı nasıl alındı?' başlıklı bugünkü yazısında Korgeneral Zekai Aksakallı'nın Özel Kuvvetler Komutanlığı görevinden 2. Kolordu Komutanlığı'na atanmasına ilişkin detayları kaleme aldı. Zeyrek, Zekai Aksakallı'nın dürbünle Cerablus'a bakarken çekilmiş fotoğrafının sıkıntı yarattığını yazdı. Söz konusu karenin Karargah'ta rahatsızlık yarattığını dile getiren Zeyrek, Hulisi Akar'ın Aksakallı'ya bakışı ile kamuoyunda oluşan Aksakallı algısının farklı olduğunu belirtti.

Haber 22-08-2017 07:58

Abdullah Gül, AK Parti'nin 16. yıldönümüne neden katılmadı?

Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "AK Parti, kuruluş dönemindeki değer ve politikaları kendine yeniden rehber edinip, evrensel demokrasi kriterleri ile kendi değerlerini mezcederek yoluna devam etmelidir. Partimizin aziz milletimize daha çok hizmetlerde bulunacağına inanıyor, bu vesileyle hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum" ifadesini değerlendirdi.

Haber 17-08-2017 14:32

AK Parti'de seçim paniği: Öfke sandığa yansıyabilir

Gazeteci Deniz Zeyrek, bir süredir tartışmaların çoğunun 'erken seçim olur mu' sorusu üzerinden yapıldığını belirterek, "AK Parti 2002’den beri hep yerel seçimlerde oy kaybetti ve genel seçimlerde toparladı. Bunun, yerel yönetimlerin halkı doğrudan etkileyen hatalarından kaynaklandığı düşünülüyor. Ahmet İyimaya’nın dediği olmazsa yani üç seçim birlikte yapılırsa yerel yönetimlerin hatalarına duyulan öfke, genel seçimler ile başkanlık seçimine de yansıyabilir" dedi.

Haber 12-06-2017 08:32

'Erdoğan'ı ikna edip görevde kalmalarını sağlayacak projelere yoğunlaşan bakanlar var'

Gazeteci Deniz Zeyrek, kabine değişikliği iddialarına ilişkin, "Değişikliğe Ankara dışında yakalanmamak için programlarını iptal eden bakanlar da var, şimdiden Cumhurbaşkanı'nı (Recep Tayyip Erdoğan) ikna edip görevde kalabilmelerini sağlayacak projelere yoğunlaşan bakanlar da... Bir süredir siyaset gazeteciliğinin girdabından uzak durmaya çalışan bendenize bile birkaç tane 'Yerinde kalacak, yeri değişecek ve yeni gelecek bakanlar' listesi ulaştı" ifadelerini kullandı.

Haber 26-05-2017 08:06