Deprem - Twitter Haberleri

SON DAKİKA: İstanbul'da korkutan deprem! AFAD, Bursa merkezli depremin büyüklüğünü açıkladı... Sakarya, Kocaeli de sallandı (İLK GÖRÜNTÜLER)

Son dakika haberi: İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem Kocaeli, Sakarya ve Çanakkale'de hissedildi. AFAD depremin merkez üssünü Bursa - Mudanya olarak açıkladı. Depremin büyüklüğü ise 5,1 olarak belirlendi. Deprem sonrası açıklamalar peş peşe geldi. 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından en büyüğü 4,5 olan çok sayıda sarsıntı gerçekleşti. İstanbul ve Mudanya'da bazı binalarda deprem nedeniyle çatlaklar oluştu. O binalardan görüntüler de geldi.

Haber

Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde deprem oldu? 3 Mayıs Kandilli Rasathanesi son depremler

Kahramanmaraş'ta deprem haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 3 Mayıs Çarşamba günü Kahramanmaraş'ta bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi. Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşayan vatandaşlar sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladılar. Peki, Kahramanmaraş'da kaç şiddetinde deprem oldu?

Haber

Ege Denizi'nde 5 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan açıklama geldi

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Ege Denizi'nde Datça açıklarında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber

10 günlük Yağız Ulaş bebek depremden 90 saat sonra Hatay Samandağ’da annesi ile birlikte enkazdan çıkarıldı…

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki depremin ardından, arama kurtarma ekipleri enkazlardaki aramalarını sürdürüyor. Deprem faciasından 4 gün sonra Hatay'da çöken bir apartmanda çalışma yapan ekipler, bir anne ve bebeğinin sağ olduğunu tespit etti. Uzun süren çalışmaların ardından ise 10 günlük olan Yağız bebek ve annesi, enkaz altından kurtarıldı. Yağız bebek, sağlık ekipleri tarafından hastanede kontrol altına alındı.

Haber

Deprem - Twitter

Deprem - Twitter Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Deprem - Twitter Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Türkiye tek yürek! Deprem bölgesine uzaktan nasıl yardım ederim? Adım adım destek rehberi...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremin ardından bölgedeki arama kurtarma çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Öte yandan bu büyük felaketten etkilenen depremzedelerin öncelikli ihtiyaçlarını gidermek için AFAD ve Kızılay'ın koordinasyonu ile yürütülen yardım faaliyetlerine spor kulüpleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da destek veriyor. Peki deprem bölgesine uzaktan yardım nasıl sağlanır, neler yapılabilir ve nereye başvurulur?

Haber

Yaşam üçgeni nedir, nasıl yapılır? Depremde yaşam üçgeni pozisyonu nasıl oluşturulur?

Türkiye'nin güney bölgesinde üst üste yaşanan deprem felaketi sonrası ülke yasa boğulmuş durumda. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır ve Kilis olmak üzere toplam 10 ilde hissedildi. Yaşanan deprem sonrası hayat üçgeni diğer adıyla yaşam üçgeni sorgulanmaya başladı. Peki, Yaşam üçgeni nedir, nasıl yapılır? Depremde yaşam üçgeni pozisyonu nasıl oluşturulur?

Haber

Russell Crowe Türkiye'yi unutmadı! Deprem paylaşımıyla herkesi duygulandırdı

Russell Crowe Türkiye'de yaşanan deprem afeti için bir destek mesajı yayımladı. Gladyatör, Poker Face, American Ganster, Thor gibi filmlerle bilinen dünyaca ünlü oyuncu paylaşımıyla Türk halkının yanında olduğunu söyledi.

Magazin

İstanbul'da kaç şiddetinde deprem oldu? İstanbul depreminde herkesi korkutan o ses neydi?

İstanbul'da bu gece 03.15'te bir deprem meydana geldi. Depremin İstanbul Kağıthane'de olduğu biliniyor. Deprem esnasında gökten gelen ses vatandaşları korkuttu. Sosyal medyada da İstanbul depremi ve herkesi korkutan ses yankı buldu. İstanbul'da olan depremin şiddetini AFAD açıkladı.

Haber

Son dakika deprem haberleri: Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki depreme NTV spikeri Buse Yıldırım canlı yayında yakalandı! ''Deprem gittikçe şiddetlenmekte...''

Son dakika haberleri: Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan sarsıntı İstanbul ve Ankara olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Depremin merkez üssü Gölyaka olarak açıklandı. Depremin meydana geldiği anlara NTV'nin spikeri Buse Yıldırım canlı yayında yakalandı. Kısa süre içinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan depreme ilişkin detaylar paylaşıldı. 22 kişinin yaralandığını aktaran Soylu, can kaybının olmadığını belirtti.

Haber