Derimod Haberleri

Derimod sezon sonu indirimleri başladı! 2. Ürüne %50 indirim ve daha birçok fırsat sizleri bekliyor

Derimod'un sezon sonu indirimleri başladı. Ayakkabıdan çantaya, ceketten aksesuara binlerce ürüne sezon sonu indirimlerinden yararlanarak yarı fiyatına sahip olabilir, çok al az öde fırsatlarıyla da bütçe dostu bir alışveriş yapabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 21-08-2023 11:11

En sevilen markaların ürünlerini en uygun fiyata alın! Modadan kişisel bakıma indirimler burada

Her zaman stil sahibi olmak, havalı görünmek isteyenlerdenseniz ve güzellik rutininize de özen gösteriyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Armani, Yves Saint Laurent, Derimod, Levi's ve daha birçok tanınmış markanın ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz en iyi fırsatlar!

Haber 15-03-2023 11:58

Soğuk Havalarda Baş Döndürücü Etki!

Deri modasının öncüsü DERİMOD, 2018’in ilk aylarında da yenilenmek isteyenlere her tarza uygun alternatifler sunuyor. Stil sahibi DERİMOD, klasik modellerine ek olarak sıra dışı modelleriyle zenginleştirdiği koleksiyonuyla serin havalarda da tarzından söz ettiriyor!

Kadin 22-12-2017 10:12

Şehrin trendlerini bu sezon da Derimod belirliyor!

İddialı tasarımlarıyla dikkat çeken DERİMOD, bu sezon doğadan ve sezon trendlerinden ilham alan çizgileri ile dikkat çekiyor. Sonbahar-Kış 2017-18 sezonunda şehirli kadının ve erkeğin kendine güvenen tarzının ön plana çıktığı tasarımlar, günlük stilden gece şıklığına, birbirinden farklı model seçeneği ile büyülü bir mevsimin başlangıcını simgeliyor. Yeni sezona özel %40 indirim fırsatı ise yeni döneme şık bir başlangıç yapmak isteyenleri sevindiriyor.

Kadin 06-10-2017 12:39

Derimod

Derimod Hakkındaki Haberler Mynet'te. Derimod Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Barış Arduç yalvardı, sosyal medya sallandı

Barış Arduç, hayranlarını şaşırttı. Kiralık Aşk'ın başrol oyuncusu Barış Arduç bir ayakkabı markasının reklam yüzü oldu. Rol aldığı dizide ayakkabı tasarımcısı olan Barış Arduç'un reklamda yalvarması, sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-10-2015 11:48