Devremülk Haberleri

Devremülk hayali kurdular, tam 3 kere dolandırıldılar! 'Hiçbir şey anlamıyorsun, seni hipnoz ediyorlar'

Devremülk hayali kuran bir aile tam 3 kez dolandırıcıların tuzağına düştü. 140 bin TL dolandırılan çift, "Hayali bir mülk, hiç görmedik ve kullanmadık. Hiçbir şey anlamıyorsun, seni hipnoz ediyorlar" dedi. Sinan İmamlı, "Birinci tuzaktan kurtulayım derken ikinci tuzağa düştüm. Biz burada sefillik çekiyoruz, onlar orada lüks içinde yaşıyorlar" diye konuştu. Öte yandan çeteye operasyon düzenlendi, emniyetteki işlemleri tamamlanan 113 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haber 14-01-2023 07:52

Ferrari, lüks ev ve villa... Hepsine el konuldu! Devremülk dolandırıcılığında yeni gelişme: 133 kişi adliyeye sevk edildi

Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 37'si kadın 113 şüpheli adliyeye sevk edildi. Çete lideri olduğu iddia edilen A.F.'nin kısa sürede bir servet edindiği ortaya çıktı. 13 milyon lira değerinde Ferrari marka bir otomobil aldığı belirlenen çete liderinin Yalova'da lüks bir evi olduğu, Sarıyer'deki villasının kirasının ise 30 bin TL olduğu öğrenildi.

Haber 13-01-2023 13:53

Zam furyası devremülkleri de vurdu! 12 bin lira zam yaptılar... Birçok kişi mağdur

Türkiye'de yaşanan zam furyasından devremülkler de etkilendi. Bahane üzerine bahane üreten yönetimler aidatlara da kat kat zam yapmaya devam ediyor. Esma Bugır isimli vatandaş, geçen sene 7 bin 500 lira ödedikleri devremülk aidatının 2023'te 19 bin 500 liraya yükseltildiğini söyledi. Devremülk işletmecileri, iddiaya göre daha çok kazanmak için müşterilere 'gelmeyin, aidat da ödemeyin' teklifinde bile bulunuyorlar.

Haber 19-12-2022 20:29

Çok sayıda insanın devremülk hayali kabusa dönüştü! 'Psikolojim bozuldu, hap kullanıyorum'

Çok sayıda insanın devremülk hayali kabusa dönüştü. Vatandaşlar, bankadan kredi çektikleri veya birikmiş paralarını devremülk almak için dolandırıcılara kaptırdı. Dolandırıcıların 3 ay sonra telefonları çıkmadığı belirtilirken, bir mağdur bankaya ödemesinin 350 bin TL olduğunu ifade ederek psikolojisinin bozulduğunu ve hap kullandığını söyledi.

Haber 14-11-2022 07:27

Devremülk

Devremülk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Devremülk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Telefonlarına banka uygulaması yükledikleri kişileri dolandıran şebekeye operasyon

Eskişehir merkezli 11 ilde düzenlenen operasyonda, ev ve devre mülk sahiplerini, yüksek fiyatlardan satış vaadiyle telefonlarına yükledikleri mobil bankacılık uygulamaları üzerinden dolandırdıkları iddia edilen 30 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 11-11-2022 10:37