Dila Tarkan Haberleri

Transparan giyen fenomen Dila Tarkan dekoltesiyle mest etti! Şeyma Subaşı'nın düğününe şıklığı damga vurdu

Cemiyet hayatının genç isimlerinden ve sosyal medya fenomeni Dila Tarkan aylardır beklenen Şeyma Subaşı'nın düğününe katıldı. Geçtiğimiz gün dünya evine giren Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi çifti Fas'ta düğün yaptı. Subaşı'nın gelinliğinin yanı sıra düğüne katılan davetlilerin tarzı da çok konuşuldu. Dila Tarkan'ın şıklığı da sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 09-05-2023 17:42

Dila Tarkan doğumhanedeki anlarını paylaştı! Şeyma Subaşı hemen yorum yaptı

Dağhan Doğruer ile Yunanistan'da iki gün iki gece süren düğünle evlendikten sonra hamile olduğu sırada eşinin başka bir kadından çocuğu olduğunu öğrenen Dila Tarkan doğum yaptı. Tarkan doğumhanede bebeğini kucağına aldığı anları paylaştı.

Magazin 08-09-2022 14:34

Dila Tarkan'a şok! Yeni evlendiği eşi Dağhan Doğruer'in çocuğu varmış... 100 bin TL'lik nafaka talebi

Şaşalı bir düğünle evlenen sosyal medya fenomeni Dila Tarkan'ın kısa süre önce hamile olduğunu açıklamıştı. Yeni evlenen Dila Tarkan'ın eşi Dağhan Doğruer'in evlilik dışı ilişkisinden doğan üç yaşındaki kız çocuğuna nafaka ödemesi talebiyle dava açıldı. Dağhan Doğruer'in ilişki yaşadığı Mina Safavi 100 bin TL'lik nafaka istiyor.

Magazin 07-07-2022 12:23

Dila Tarkan hamilelik sürecini anlattı! 7 ayda dokuz kilo aldım

Uzun süredir aşk yaşadığı Dağhan Doğruer ile mart ayında evlenen 7 aylık hamile olan Dila Tarkan bebeğinin cinsiyetini öğrendi. Hamilelik sürecini anlatan ünlü isim 7 ayda dokuz kilo aldığını açıkladı.

Magazin 29-06-2022 15:12

Yeni evlenen Dila Tarkan'dan hamilelik pozu

Dila Tarkan, üç yıldır aşk yaşadığı Dağhan Doğruer ile yaklaşık iki ay önce Yunanistan’da iki gün iki gece süren bir düğünle evlenmişti. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan ünlü isim, eşiyle tatilde verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 29-05-2022 11:59

Sosyetik güzel Dila Tarkan hamilelik pozunu paylaştı! Seni de göbekli gördük ya

Yaklaşık 2 ay önce Dağhan Doğruer ile nikah masasına oturan sosyetik güzel Dila Tarkan'dan hamilelik pozu geldi. Fenomen ismin bikinisiyle deniz kenarında çekildiği karnı burnunda pozuna binlerce beğeni gelirken, ünlü isimlerden de yorum yağdı.

Magazin 17-05-2022 23:24

Dila Tarkan kimdir, evlendiği eşi kimdir? Dila Tarkan aslen nereli ve kaç yaşında? Dila Tarkan'ın eşi Dağhan Doğruer kimdir?

Sosyal medya içerik üreticisi olarak bilinen Dila Tarkan uzun zamandır aşk yaşadığı Dağhan Doğruer'le nikah masasına oturdu. Çifti özel gününde dostları yalnız bırakmazken, Dila Tarkan'ın kim olduğu ve memleketi gibi konular merak edildi. Peki Dila Tarkan kimdir, evlendiği eşi kimdir? Dila Tarkan aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 27-03-2022 20:23