Dilan Çiçek Haberleri

Dilan Çiçek Deniz hakkında flaş iddia! Ortalığı ayağa kaldırdı, valeyi işinden etti

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz hakkında bu defa bomba bir iddia ortaya atıldı. Deniz'in bir mekana gazetecilerin gelmesi ile birlikte ortalığı ayağa kaldırdığı iddia edildi. Deniz'in mekan yetkileriyle karşı karşıya gelmesi sonucu bir vale işinden oldu.

Magazin 06-03-2024 15:30

İbrahim Çelikkol'a bomba partner! Bakın başrolü kiminle paylaşacak

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol "Kadınım" dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. “Güneş Tutulması” adı daha sonra "Kadınım" olarak değiştirilen dizi ATV'de yayınlanacak. İbrahim Çelikkol başrolü çok ünlü bir isimle paylaşacak.

Magazin 25-08-2023 11:30

Dilan Çiçek Deniz dekoltesiyle geceye damga vurdu! Ateşli partneriyle sarmaş dolaş poz verdi

Cesur tarzıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, dün akşam hayvan severler tarafından düzenlenen etkinlikte yine çok iddialıydı. Derin göğüs dekolteli bir elbise tercih eden Dilan Çiçek Deniz, ateşli sahneleriyle çok konuşulan rol arkadaşı Burak Deniz'le samimi pozlar verdi.

Magazin 08-12-2022 15:36

Dilan Çiçek Deniz'in yeni filminin çekimlerinde giydiği elbiseyi beğenenlere alternatif öneriler

Dilan Çiçek Deniz son dönemin en gözde oyuncularından biri. Hâliyle her hareketi ve hatta her kıyafeti büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Deniz'in yeni filminin çekimleri sırasında giydiği beyaz elbise de onlardan biri! Biz de Dilan Çiçek Deniz'i yakından takip edenler için ünlü oyuncunun çok beğenilen elbisesine alternatif modelleri bir araya getirdik. Hazırsanız başlayalım!

Magazin 07-11-2022 17:42

Dilan Çiçek

Dilan Çiçek Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dilan Çiçek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Dilan Çiçek Deniz'in beğeni yağan fotoğrafındaki takıma 850 TL altı alternatif öneriler

Son zamanlarda başarılı oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren Dilan Çiçek Deniz’in Elle Türkiye çekimleri için kullandığı Fendi'nin yeni sezon koleksiyonuna ait kıyafeti çok beğenildi. Siz de Dilan Çiçek Deniz’in beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafındaki kıyafetin benzerlerine sahip olmak ister misiniz? Sizler için 850 TL altındaki benzer ürünleri bir araya getirerek listeledik. Gelin, bu ürünlere birlikte göz atalım.

Magazin 31-10-2022 15:36

Dilan Çiçek Deniz'in çok beğenilen elbisesine alternatif öneriler

Özel davetlerde kadınlar, genelde şık elbise modellerinden yana tercihini kullanıyor. Bu sayede yoğun ilgi gören elbiseler; dokuları, kumaş yapıları ve desenleri sayesinde öne çıkıyor. Dilan Çiçek Deniz'in son paylaşımında giydiği elbise, hem tarzı hem şıklığıyla herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Siz de güzel oyuncunun elbisesini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. İşte, Dilan Çiçek Deniz'in çok beğenilen fotoğrafındaki giydiği modele alternatif öneriler...

Magazin 19-10-2022 16:06

Dilan Çiçek Deniz'in çok beğenilen kombinini benimsemek isteyenlere büstiyer önerileri

Son yılların yükselen moda trendleri arasında büstiyerlerle yapılan kombinler bulunuyor. Pek çok stilde tasarlanan büstiyerlerle birbirinden farklı kombinler yapmak mümkün. Başarılı ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğrafta giydiği büstiyeriyle kendine ve stiline hayran bıraktı. İşte, Dilan Çiçek Deniz'in çok beğenilen bu kombininde giydiği büstiyere alternatif öneriler...

Magazin 11-10-2022 16:13

Dilan Çiçek Deniz'in çok beğenilen fotoğrafındaki kombinini benimsemek isteyenlere uygun fiyatlı şort önerileri

Şortlar en pratik ve en kullanışlı kıyafetler arasında yer alıyor. Üstelik farklı kalıpları ve özellikleriyle birçok tarza ayak uyduruyor. Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in de paylaştığı fotoğrafta stilini şortuyla bütünlediği görülüyor. Dilan Çiçek Deniz'in tarzını benimsemek istiyorsanız yazımız tam size göre! İşte güzel oyuncunun siyah şortuna alternatif öneriler!

Magazin 07-10-2022 15:22

Dilan Çiçek Deniz'in Armani lansmanı için giydiği elbiseye alternatif öneriler

Sonbahar başlasa da davetler ve lansmanlar kaldığı yerden devam ediyor. Objektiflere yansıyan birbirinden özel tasarımlar, gideceğimiz davetler için bizlere de ilham oluyor. Güzelliğiyle dillerden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz de Armani lansmanında giydiği elbiseyle gündemden düşmüyor. Dilan Çiçek Deniz'in elbisesi sizin de gözlerinizi kamaştırdıysa doğru yerdesiniz. Gittiğiniz davetlerde bakışlarını üzerinizde toplamanızı sağlayacak alternatif parçaları seçtik. İşte detaylar!

Magazin 23-09-2022 14:00

Dilan Çiçek Deniz'in tarzını benimsemek isteyenler için bralet önerileri

İç çamaşırları, kadınlar için en önemli ürünler arasında yer alıyor. Özellikle özel günlerde kullanılabilecek modeller, en çok dikkat çeken alternatifler oluyor. Geçtiğimiz günlerde Dilan Çiçek Deniz, giydiği bralet ile hayranlarının beğenisini kazandı. Sizler için tasarımları, işlevsellikleri ve şıklıkları ile ön plana çıkan bralet çeşitlerini araştırdık. Gelin, en zarif tasarıma sahip bralet modellerini inceleyelim.

Magazin 13-09-2022 13:55

Dilan Çiçek Deniz'in beğeni yağmuruna tutulan elbisesine alternatif öneriler

Saten âşıklarını böyle alalım! Özel günlerde ya da günlük hayatta saten kumaşı sıklıkla tercih ediyorsanız muhtemelen siz de Dilan Çiçek Deniz'in elbisesini çok beğendiniz. Dilan Çiçek Deniz, vücudundan su gibi akıp giden açık yeşil elbisesi ve beyaz tonlardaki zarif aksesuarıyla oldukça şık görünüyor. Siz de şıklığınızla göz kamaştırmak ve tek parçayla harikalar yaratmak istiyorsanız Dilan Çiçek Deniz'in elbisesine alternatif olabilecek önerilere mutlaka göz atın!

Magazin 18-08-2022 16:25

Kusursuz Kiracı ne zaman çıkıyor, oyuncuları kimler? Kusursuz Kiracı fragmanı yayınlandı!

Kusursuz Kiracı dizisi yeni sezonda çıkacak olan diziler arasında iddialı olanlar arasında yer alıyor. Merakla beklenen dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü yer aldı.

Magazin 09-08-2022 14:24

Dilan Çiçek Deniz'in beğeni yağmuruna tutulan bikini üstüne alternatif öneriler

Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile sevenlerinin beğenisini kazandı. Güzel oyuncunun fotoğrafta giydiği bikini üstü hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Deniz'in tarzını beğenen takipçileri, bikini üstünün markası ile ilgili araştırmalara başladı. Siz de Dilan Çiçek Deniz'in göz alıcı şıklıktaki bikini üstünü beğendiyseniz sizler için seçtiğimiz bikini modellerine göz atabilirsiniz.

Magazin 02-08-2022 15:01