Dilara Başaran Haberleri

MasterChef Dilara kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef'ten elenen yarışmacı Dilara Başaran oldu

MasterChef Dilara elenerek yarışmaya veda etmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada finale doğru heyecan giderek artıyor. Peki, MasterChef Dilara kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, bu hafta MasterChef'ten elenen yarışmacı Dilara Başaran hakkında merak edilenler...

Magazin 18-12-2023 07:45

MasterChef Dilara kimdir? Dilara Başaran kaç yaşında, nereli?

Dilara Başaran, MasterChef'in konuşmalarıyla dikkat çeken yarışmacılarındandı. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in 130. bölümüne konuk olarak tekrardan gelen Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında, nereli, yarışmada kaçıncı olmuştu? Soruları izleyicilerde merak uyandırdı. İşte MasterChef Dilara Başaran hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-11-2022 20:28

MasterChef'in eski yarışmacısı Dilara Başaran bikinili poz verdi!

Dilara Başaran, MasterChef 2021 döneminin dikkat çeken yarışmacılarından biriydi. Başarılı sunumuyla yarışmada bir süre kalan Başaran, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla ön plana çıkıyor.

Magazin 20-08-2022 10:48

Eski MasterChef yarışmacısı Dilara Başaran'dan mini elbiseli poz! Böyle fotoğraf paylaşacaksan...

MasterChef'in 2021 sezonuna katılan ve hem performansı hem karakteriyle adından sık sık söz ettiren Dilara Başaran Instagram'da aktif olarak paylaşım yapıyor. Instagram'ın yanı sıra YouTube platformunda da aktif olmayı hedefleyen Başaran'dan mini elbiseli poz geldi.

Magazin 22-04-2022 19:44

MasterChef Dilara Başaran aşk iddiaları hakkında konuştu! ''Çok seviyorum onu ama...''

Geçtiğimiz günlerde MasterChef Türkiye macerası son bulan Dilara Başaran, Sergen Özen ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Magazin 10-01-2022 10:38

MasterChef Sergen Özen aşk iddialarına son noktayı koydu!

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Dilara Başaran ve Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih eden Sergen Özen, Dilara Başaran'a veda ettiği paylaşımıyla, aşk iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 07-01-2022 08:28

MasterChef Dilara kimdir, aslen nereli ve elendi mi? MasterChef Dilara Başaran kaç yaşında?

MasterChef Türkiye'de en çok konuşulan yarışmacılar arasında yer alan Dilara Başaran'ın hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Sevilen yarışmada finale kalacak olan son dört isim belli oldu. Peki MasterChef Dilara kimdir, aslen nereli ve elendi mi? MasterChef Dilara Başaran kaç yaşında? İşte hayatı...

Magazin 07-01-2022 02:13

MasterChef'te son finalist kim oldu? Şef ceketini Dilara mı Tahsin mi giydi? 6 Ocak MasterChef'ten kim elendi?

MasterChef 2021'in 6 Ocak Perşembe ekrana gelen son bölümünde Tahsin Küçük ile Dilara Başaran çeyrek finale yükselebilmek için mücadele etti. MasterChef'te ilk üç çeyrek finalist Hasan, Sergen ve Eren olmuştu. Tahsin ve Dilara ise çeyrek finale adını yazdırarak ve şef ceketini giyebilmek için, konuk şef Osman Sezener’in özel tarifini yaparak yarıştı. Şeflerin tadımları sonunda ise bir isim MasterChef'ten elendi. Peki MasterChef'te çeyrek finale kim kaldı? Şef ceketini kim giydi, kim elendi?

Magazin 07-01-2022 00:42

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? İşte 20 Aralık MasterChef'te haftanın mavi ve kırmızı takım kaptanları

MasterChef Türkiye 2021'in 20 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelen 138. son bölümünde yeni haftanın kaptanları ve takım kadroları belli oldu. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için çalıştı. Yarışmacılar 'pizza' yaparak mücadele etti. En lezzetli pizzayı yapan yarışmacı kaptanlık oyununu kazandı ve kırmızı takım kaptanı belirledi. Sonrasında kaptanlar, takımları oluşturdu. Peki, MasterChef’te kaptanlık oyununu kim kazandı? Yeni haftanın takım kadroları nasıl oluştu?

Magazin 21-12-2021 00:29

Demet Akalın MasterChef yarışmacısı Dilara Başaran'a ateş püskürdü!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Instagram hesabından paylaştığı videoda, Dilara Başaran için dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Magazin 02-12-2021 16:03

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununda Dilara ile Safanur birbirine girdi! Elini sürme, beni delirtme

MasterChef Türkiye'nin 1 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümündeki dokunulmazlık oyununda gergin anlar yaşandı. Kırmızı takımda, önce Mert ile Eren, ardından ise Safanur ile Dilara tartışma yaşadı. Safanur, tabağına karışan Dilara'ya "Elini süremezsin, delirtme beni" diye bağırdı.

Magazin 01-12-2021 23:54

MasterChef yarışmacıları Dilara Başaran ve Sergen Özen hakkında bomba aşk iddiası!

MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosunda yer alan Dilara Başaran ve Sergen Özen’in aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu iddialardan sonra gözler ikilinin yapacağı açıklamaya çevrildi.

Magazin 25-11-2021 21:41

Kavgaları bitmiyordu! MasterChef'te gizli aşk iddiası ortalığı karıştırdı!

TV8'in iddialı yarışma programı MasterChef Türkiye yarışmacılarından Sergen Özen ve Dilara Başaran'ın aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 24-11-2021 09:47

Masterchef Dilara Başaran'ın tatil pozlarına beğeni yağdı

Masterchef yarışmasında öne çıkan Dilara Başaran'ın kim olduğu ve hayatı merak konusu oldu. Dilara Başaran'ın Instagram fotoğraflarına beğeni yağıyor.

Magazin 09-08-2021 14:49