Dilara Gönder Haberleri

Deprem sonrası istifa etmişti! Dilara Gönder ağlayınca Akşener hemen sahneye çıktı

6 Şubat depremi sonrası haber sunarken sinirlerine hakim olamayan spiker Dilara Gönder söyledikleriyle dikkat çekmişti. Daha sonra işinden istifa eden Gönder geçtiğimiz gün İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'nda sunucuydu. Dilara Gönder'in ağladığı o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-04-2023 13:23

Dilara Gönder istifa mı etti? Deprem isyanı olay olan Show TV haber spikeri Dilara Gönder neden istifa etti? Beklenmedik açıklama!

Dilara Gönder istifa ettiğini açıkladı. 'Yüzyılın en büyük depremi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Binlerce binanın yıkıldığı depremde vatandaşlar binaların sağlamlığı ile ilgili sitemlerini paylaşıyorlar. Show TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Dilara Gönder, canlı yayın sırasında verdiği tepkisiyle gündem olmuştu. Peki Dilara Gönder istifa mı etti, neden istifa etti? İşte detaylar...

Haber 10-02-2023 07:29

'2 milyon 850 bine mezarınızı satın alıyorsunuz' diyerek depremde yıkılan binaları satanlara tepki göstermişti, Dilara Gönder'den sürpriz karar! Hayko Cepkin böyle şaşırdı: 'Yok artık'

Cumhuriyet tarihinde görülen en büyük felaketlerden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerle birlikte yaşananlara Show TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Dilara Gönder'in canlı yayın sırasında verdiği "Ölümünüzü 2 milyon 850 bin TL'ye satın alabilirsiniz değerli izleyenler" tepkisiyle gündem olmuştu. Gönder bugün sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyururken müzisyen Hayko Cepkin de karar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 09-02-2023 17:48

Canlı yayında ‘Bu da mı ders olsun bize?’ diyerek isyan etti! Dilara Gönder elindeki kağıtları fırlattı

Kahramanmaraş merkezi ve 10 ili etkileyen iki büyük deprem tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Deprem bölgesinden her geçen dakika yeni haberler gelirken canlı yayınlarda da dikkat çeken anlar yaşanıyor. Show TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Dilara Gönder, canlı yayında bu yaşananlara "Bu kadar ölümlü ders mi olur? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama" sözleriyle isyan etti. Gönder'in tepkisi sırasında elindeki kağıtları fırlattığı da görüldü.

Haber 08-02-2023 08:18

Dilara Gönder

Dilara Gönder Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dilara Gönder Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Oğuzhan Uğur ve Cüneyt Özdemir'in seçim yayını açıklamalarına Dilara Gönder'den yanıt: Sıkıntı yaşarsanız...

YouTube'daki Babala TV kanalında yaptığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla gündemde olan Oğuzhan Uğur, Mayıs ayındaki seçimle ilgili yaptıkları anlaşmayı duyurdu. Uğur "AA ilk defa seçim günü bir YouTube kanalı ile veri paylaşacak. O da biziz, ana akım medyadan geri kalmayacağız" dedi. Cüneyt Özdemir ise "Bizimle de paylaşıyorlar güzel kardeşim" yanıtını verdi. Dilara Gönder'in Uğur'un paylaşımına yaptığı yorum ise dikkat çekti. Uğur esprili yazışmaları "Ortalık karıştı" notuyla paylaştı.

Haber 27-01-2023 23:49

Ece Üner'in yerine Show Ana Haber'e gelen isim Dilara Gönder oldu

Ece Üner'in geçtiğimiz ay Show Ana Haber sunuculuğundan ayrılmasıyla birlikte, yerine gelecek isim de merak konusu olmuştu. Yeni sezonda ünlü sunucunun yerine gelen isim, NTV Spor ve NTV'de sunuculuk yapan Dilara Gönder oldu.

Magazin 28-07-2021 09:38