Dilek Taşı Haberleri

DİLEK TAŞI 15. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE: Dilek Taşı son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu ve 20 Aralık Kanal D yayın akışı!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 15. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 20-12-2023 20:30

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'lı Dilek Taşı dizisine usta oyuncu! O isim kadroda

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolünde yer aldığı Dilek Taşı dizisi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran diziye usta bir oyuncu daha katıldı.

Magazin 19-12-2023 13:16

REYTİNG SONUÇLARI 13 ARALIK 2023! Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım 13 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 13 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin yayımlanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 13 Aralık reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? İşte 13 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları...

Magazin 14-12-2023 15:31

DİLEK TAŞI 14. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölümün özeti!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 14. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 13-12-2023 20:13

DİLEK TAŞI 13. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölümde neler yaşanacak, son bölümde neler oldu?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 13. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 06-12-2023 20:43

Dilek Taşı dizisinde beklenmedik ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolünü paylaştığı dizi her bölümüyle çok konuşuluyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanacak.

Magazin 05-12-2023 17:33

Dilek Taşı'nın Mustafa'sı Salih Bademci metrobüse bindi, sosyal medya yıkıldı! O pozuna yorum yağdı

Son dönemde rol aldığı yapımlardaki başarısı ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Salih Bademci metrobüse bindi. Şehir içi ulaşımda toplu taşıma kullanan ünlü isim o anını takipçileriyle paylaştı. Bademci'nin metrobüs pozu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-12-2023 14:58

DİLEK TAŞI 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Kanal D Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 12. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 29-11-2023 20:52

DİLEK TAŞI 11. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 11. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 22-11-2023 19:21

DİLEK TAŞI 10. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 10. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 15-11-2023 20:35

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Şahane Hayatım, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, MasterChef 8 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler merak edildi. 8 Kasım Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, Şahane Hayatım, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, MasterChef All Star, Benim Güzel Ailem ve Korkusuz Korkak gibi yapımların ekrana geldiği 8 Kasım reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? İşte 8 Kasım Çarşamba günü reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 09-11-2023 07:56

DİLEK TAŞI 9. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Dilek Taşı'nın 9. bölümü bugün ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 08-11-2023 20:10

DİLEK TAŞI 7. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı bu akşam mı, yeni bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Dilek Taşı'nın 7. bölümü yeni yayın gününce ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı bu akşam mı, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti.

Magazin 25-10-2023 20:03

Dilek Taşı dizisi hakkında flaş karar! Dilek Taşı ne zaman?

Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerinde yer aldığı Dilek Taşı dizisi hakkında flaş karar verildi. Alınan kararın ardından seyirciler "Dilek Taşı ne zaman?" sorusunu araştırmaya başladı.

Magazin 24-10-2023 07:38

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Dilek Taşı, Aldatmak, MasterChef 19 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 19 Ekim Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Dilek Taşı, Aldatmak, Mucize Aşk, Hedefim Sensin, MasterChef gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 19 Ekim Perşembe gününün reyting sonuçları...

Magazin 20-10-2023 12:52

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, bu akşam var mı? Dilek Taşı 7. yeni bölüm ne zaman? Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı'nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Yeni sezonda Kanal D'nin iddialı yapımlarından biri olan Dilek Taşı perşembe akşamları yayınlanıyor. 3 gün sürecek olan milli yas nedeniyle geçtiğimiz akşam Kuruluş Osman ve Adım Farah'ın yeni bölümleri yayınlanmamıştı. Gözler bu akşam ekrana gelecek olan Dilek Taşı'na çevrildi. Peki, Dilek Taşı bu akşam var mı, yok mu? Dilek Taşı 7. yeni bölüm ne zaman? İşte 19 Ekim Kanal D yayın akışı

Magazin 19-10-2023 19:13

12 EKİM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

12 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef, Hırvatistan Türkiye maçı gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 12 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef, Hırvatistan Türkiye maçı gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 13-10-2023 12:18

5 EKİM REYTİNG SONUÇLARI! Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, Aldatmak reyting birincisi kim oldu?

5 Ekim Perşembe reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 5 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef All Star reyting birincisi kim oldu?

Magazin 06-10-2023 12:52

DİLEK TAŞI 5. BÖLÜM KANAL D CANLI İZLE! Dilek Taşı yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı yeni bölümü için heyecanla bekleniyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde olduğu Kanal D'nin yeni dizisi bu akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek. Son bölümde Mustafa, Figen'in bütün çabalarına rağmen Cemre'yle birlikte köşkten ayrılmıştı. Yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Peki, Dilek Taşı yeni bölümde neler olacak? İşte Dilek Taşı 5. bölüm izle ekranı ile son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 05-10-2023 18:47

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, 7. Koğuştaki Mucize, MasterChef 28 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, 7. Koğuştaki Mucize, Organize İşler, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 287 Eylül 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 29-09-2023 11:25

DİLEK TAŞI 4. BÖLÜM İZLE! Dilek Taşı hangi gün, bu akşam var mı? 28 Eylül Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı dizisi hangi gün ekranı, dizinin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte sorgulanıyor. Salih Bademci'nin Mustafa'yı, Hazal Subaşı'nın ise Figen'i canlandırdığı dizi. bölüm ile ekrana gelecek. Kullanıcılar Dilek Taşı yeni bölüm ne zaman merak ediyor. Peki, Dilek Taşı hangi gün, bu akşam var mı? İşte Dilek Taşı 4. bölüm izle ekranı ve 28 Eylül Kanal D yayın akışı

Magazin 28-09-2023 19:09

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'yı buluşturan Dilek Taşı dizisinde flaş değişiklik! O isim veda ediyor

Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting listesini alt üst eden Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolünü paylaştığı dizi her bölümüyle çok konuşuluyor. Perşembe akşamlarına damga vuran dizide flaş bir değişiklik yaşanacak.

Magazin 27-09-2023 12:54

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Dilek Taşı, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star 21 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. 21 Eylül 2023 Perşembe günü Dilek Taşı, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 21 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Dilek Taşı, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star arasından reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 22-09-2023 11:43

Dilek Taşı'nın Harun Rona'sı Ahmet Mark Somers kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ahmet Mark Somers'in oynadığı diziler

Ahmet Mark Somers, Dilek Taşı dizisinin 3. bölümü öncesi merak konusu oldu. Senaryosunu ise Ece Yörenç'in kaleme aldığı Dilek Taşı'nın yönetmen koltuğunda Çağan Irmak oturuyor. Ahmet Mark Somers, Dilek Taşı'nda ABD’de olduğuna değinilen Harun Rona karakteriyle izleyici karşına çıkacak. Peki, Ahmet Mark Somers kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Harun Rona'sı Ahmet Mark Somers'in oynadığı diziler...

Magazin 22-09-2023 00:10

REYTİNG SONUÇLARI 14 EYLÜL 2023: Dilek Taşı, Kızılcık Şerbeti, Ip Man 4: Final, MasterChef All Star 14 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi!

14 Eylül reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün Dilek Taşı, Kızılcık Şerbeti, Ip Man 4: Final, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 14 Eylül reyting sonuçları...

Magazin 15-09-2023 13:42

Reyting sonuçları açıklandı mı? Kim Milyoner Olmak İster, Recep İvedik, Dilek Taşı, MasterChef All Star 10 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, her gün bir önceki güne ilişkin yayımlanan verileri yakından takip ediyor. Dün; Kim Milyoner Olmak İster, Recep İvedik, Dilek Taşı, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? İşte, Kim Milyoner Olmak İster, Recep İvedik, Dilek Taşı, MasterChef All Star gibi yapımların ekrana geldiği 10 Eylül 2023 Pazar gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 11-09-2023 07:53

DİLEK TAŞI DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte isimleri ve rolleri

Dilek Taşı dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Dilek Taşı dün akşam Kanal D'de yayın hayatına merhaba dedi. Heyecanla beklenen Dilek Taşı, bir dönem dizisi olma özelliğine sahip. Dizide 80'li yıllar konu ediniyor. En son Terzi dizisinde rol alan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Salih Bademci dizide Mustafa karakterine hayat veriyor. Bademci'ye ise başrolde sevilen isim Hazal Subaşı eşlik ediyor. İşte Dilek Taşı konusu ve oyuncuları hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 08-09-2023 12:36

Salih Bademci ile Hazal Subaşı reyting listesini alt üst etti! Dilek Taşı iddialı başladı

Salih Bademci ile Hazal Subaşı'nın başrolünde yer aldığı Dilek Taşı dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. 1980'li yılların İstanbul'unu konu edinen Dilek Taşı seyircisini ekrana kilitlemeyi başardı. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu senaryosunu ise Can Sinan'ın kaleme aldığı dizi ilk bölümüyle reyting listesini salladı.

Magazin 08-09-2023 12:30

Reyting sonuçları açıklandı! Dilek Taşı, Aldatmak, Kendi Düşen Ağlamaz, Özür Dilerim, MasterChef All Star 7 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi

7 Eylül reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün Dilek Taşı, Aldatmak, Kendi Düşen Ağlamaz, Özür Dilerim, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 7 Eylül reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte, Dilek Taşı, Aldatmak, Kendi Düşen Ağlamaz, Özür Dilerim ve MasterChef All Star'ın ekrana geldiği 7 Eylül 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 08-09-2023 11:09

Dilek Taşı dizisi gerçek mi, uyarlama mı? Dilek Taşı dizisi kimin hayatını anlatıyor, kaç yılında geçiyor?

Dilek Taşı dizisinin hikayesini gerçek olup olmadığı izleyiciler tarafından merak edildi. Kanal D'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi Dilek Taşı bu akşam ilk bölümü ile ekran yolculuğuna başlayacak. Dilek Taşı dizisi oyuncuları arasında Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Ozan Dolunay, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz yer alıyor. Peki, Dilek Taşı dizisi gerçek mi, uyarlama mı? Dilek Taşı dizisi kimin hayatını anlatıyor, kaç yılında geçiyor?

Magazin 08-09-2023 00:20

Dilek Taşı dizisi hangi ilde/ilçede çekildi? Dilek Taşı nerede çekiliyor?

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Dilek Taşı dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekran macerasına başlayacak. Büyük bir heyecanla beklenen dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor. 1980’li yıllarda geçen bir dram hikayesini konu alan Dilek Taşı'nın nerede çekildiği ise merak edildi. Peki, Dilek Taşı nerede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi hangi ilde/ilçede çekildi? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 08-09-2023 00:20

Dilek Taşı'nın Aras'ı Teoman Kumbaracıbaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Teoman Kumbaracıbaşı'nın oynadığı diziler

Dilek Taşı'nın Aras'sı Teoman Kumbaracıbaşı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Teoman Kumbaracıbaşı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Teoman Kumbaracıbaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Aras'ı Teoman Kumbaracıbaşı'nın hayatı...

Magazin 08-09-2023 00:19

Dilek Taşı'nın Rüçhan'ı Özge Özberk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özge Özberk'in hayatı ve biyografisi

Dilek Taşı'nın Rüçhan'ı Özge Özberk vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Özge Özberk hakkında araştırma yapıyor. Peki, Özge Özberk kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Rüçhan'ı Özge Özberk hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-2023 00:19

Dilek Taşı Sevda Elif Doğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Elif Doğan'ın hayatı ve biyografisi

Dilek Taşı'nın Sevda'sı Elif Doğan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Elif Doğan hakkında araştırma yapıyor. Peki, Elif Doğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Sevda'sı Elif Doğan hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-2023 00:19

Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hazal Subaşı'nın oynadığı dizi ve filmler

Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Salih Bademci ise dizide Mustafa karakterini canlandırıyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Hazal Subaşı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Hazal Subaşı'nin eşi, hayatı ve filmleri...

Magazin 08-09-2023 00:19

Dilek Taşı'nın Kenan'ı Ozan Dolunay kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ozan Dolunay'ın hayatı ve biyografisi

Dilek Taşı'nın Kenan'ı Ozan Dolunay vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Ozan Dolunay hakkında araştırma yapıyor. Peki, Ozan Dolunay kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Kenan'ı Ozan Dolunay hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-2023 00:19

Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses ne zaman evlendi, şu an evli mi?

Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Perihan Savaş hakkında araştırma yapıyor. Peki, Perihan Savaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-2023 00:18

DİLEK TAŞI OYUNCULARI VE KONUSU: Dilek Taşı konusu nedir, oyuncuları kimler? İzleyici ile buluşuyor!

Dilek Taşı dizisi, konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak edildi. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağan Irmak oturuyor. Merakla beklenen yapımın senaryosunu ise Ece Yörenç kaleme aldı. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Peki, Dilek Taşı konusu nedir? Dilek Taşı dizisinin oyuncuları kimler? İşte merakla beklenen dizinin konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 08-09-2023 00:17

DİLEK TAŞI İLK BÖLÜM! Dilek Taşı hangi kanalda, saat kaçta? İşte ilk bölüm özeti ve tv yayın akışı

Dilek Taşı dizisi ilk bölümü ile 7 Eylül Perşembe(bugün) akşamı başlıyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde oldu dönem dizisinde 80'li yıllar anlatılacak. Heyecanla beklenen yeni yapımın günü, saati ve kanalı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Dizi her hafta perşembe akşamları yayınlanacak. Peki, Dilek Taşı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Dilek Taşı ilk bölüm ekranı ve tv yayın akışı...

Magazin 07-09-2023 23:56

Dilek Taşı'nın yıldızı Salih Bademci'nin eşini gören şaştı kaldı! Çok ünlü bir isim çıktı

Yeni dizisi Dilek Taşı ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Salih Bademci dizide Mustafa karakterine hayat verecek. Oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Bademci’nin eşi de çok ünlü bir isim çıktı. Görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 07-09-2023 09:44

Dilek Taşı'nın Mustafa'sı Salih Bademci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Salih Bademci'nin eşi, hayatı ve filmleri

Salih Bademci, bugün Kanal D'de ekrana gelecek olan Dilek Taşı dizisinde Mustafa karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu, Hazal Subaşı ile başrolü paylaşıyor. Senaryosunu ise Ece Yörenç'in kaleme aldığı Dilek Taşı'nın yönetmen koltuğunda ise Çağan Irmak oturuyor. Peki, Dilek Taşı'nın Mustafa'sı Salih Bademci kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Salih Bademci'nin eşi, hayatı ve filmleri...

Magazin 07-09-2023 09:13

Salih Bademci ile Hazal Subaşı başrolde! Dilek Taşı ne zaman başlayacak, hangi gün? Dilek Taşı konusu ne, oyuncuları kimler?

Başrollerini Salih Bademci ile Hazal Subaşı'nın paylaştığı tanıtımlarıyla büyük ilgi gören Dilek Taşı dizisi yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alıyor. 1980’li yılların İstanbul’unda geçen bir dram hikâyesini konu alan dizinin ne zaman başlayacağı ise merak ediliyor. Bu kapsamda Dilek Taşı ne zaman başlayacak, hangi gün? Dilek Taşı konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları araştırılıyor. İşte yeni diziye dair tüm merak edilenler...

Magazin 01-09-2023 15:31

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'lı Dilek Taşı'nın yayın tarihi belli oldu! Fragman sosyal medyayı salladı!

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı, büyük bir heyecanla bekleniyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde olduğu dizi 1987 yılından itibaren yaşananları konu alıyor. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu. Fragmanı yayınlanan dizi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-08-2023 23:15

Dilek Taşı dizisi ne zaman? Salih Bademci ve Hazal Subaşı'lı Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? 2. tanıtımı yayınlandı

Dilek Taşı dizisinin 2. tanıtımı yayınlandı. Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Altan Dönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi için geri sayım sürüyor. Dizi Kanal D'de ekrana gelecek. Peki, Dilek Taşı dizisi ne zaman? Salih Bademci ve Hazal Subaşı'lı Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 23-08-2023 13:45

DİLEK TAŞI DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Yeni dizi Dilek Taşı için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Merakla beklenen yapım Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Peki, Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 22-08-2023 17:56

İlk tanıtım yayınlandı! Dilek Taşı oyuncuları kimdir, konusu nedir, ne zaman başlayacak? Hazal Subaşı ve Salih Bademci başrolde!

Dilek Taşı dizinin konusu ve oyuncuları gibi detayları merak ediliyor. Yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak Dilek Taşı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay gibi isimler yer alıyor. Peki, Dilek Taşı oyuncuları kimdir, konusu nedir? Yeni dizi Dilek Taşı ne zaman yayın hayatına başlayacak?

Magazin 13-08-2023 17:26