Doçentlik Haberleri

Uzmandan satılık doçent makalesi! Sonunda bu da oldu! Pazarlığa 40 bin liradan başlıyorlar…

İnternette artık ‘parasını ver, makaleni al’ dönemi başladı. Doçentlik belgesi almak isteyenler internet üzerinden anlaştıkları kişilere yasadışı olarak para karşılığında makale yazdırmaya başladı. Gerçekten akademik kariyeri için yıllarca dirsek çürüten insanlara çok büyük bir haksızlık olarak görülen bu kirli tezgahla ilgili çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Makale ücretlerinde pazarlık 40 bin liradan başlıyor.

Haber 18-01-2023 08:06

SON DAKİKA | Sahte doçent Zehra Zulal Atalay Laçin'e tahliye

Son dakika haberine göre Aksaray Üniversitesi'nin doçentlik belgesinin sahte olduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasının ardından tutuklanan Zehra Zulal Atalay Laçin'in bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme, savunmasında ''Doçentlik belgemi kendim hazırladım" diyen Laçin hakkında tahliye kararı verdi.

Haber 14-01-2022 13:35

Aksaray Üniversitesinde doçentlik belgesi sahte çıkan öğretim üyesi tutuklandı

Aksaray Üniversitesinde (ASÜ) doçentlik belgesi sahte olduğu anlaşılan ve hukuki süreç başlatılan öğretim üyesi tutuklandı.

Haber 27-10-2021 22:48

Aksaray Üniversitesinde doçentlik belgesi sahte çıkan öğretim üyesi gözaltına alındı

Aksaray Üniversitesinde (ASÜ), doçentlik belgesi sahte olduğu anlaşılan ve hukuki süreç başlatılan öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin gözaltına alındı. Laçin'in yapılan sorgulamasında suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Haber 27-10-2021 10:15

Doçentlik

Doçentlik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Doçentlik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aksaray Üniversitesi'nde doçentlik belgesi sahte çıkan öğretim üyesi ile ilgili açıklama

Aksaray Üniversitesi (ASÜ), doçentlik belgesinin sahte olduğu anlaşılan bir öğretim üyesinin atamasını iptal ederek hukuki süreç başlattı.

Haber 22-10-2021 21:45

Profesörü ve doçenti olmayan üniversite

15 yeni üniversite arasında yer alan Giresun Üniversitesi'nde profesör ve doçent bulunmuyor; Erzincan, Aksaray, Amasya, Bozok (Yozgat) ve Adıyaman Üniversitelerinde ise sadece birer profesör görev yapıyor.

Haber 11-12-2006 10:49