Doğurganlık Dönemi Haberleri

Anne adayları dikkat: Bu besinler kadınlarda doğurganlığı artırıyor!

Gebe kalmaya engel olan birçok etken bulunuyor. Zararlı alışkanlıklar, stres, sağlıksız beslenmek gibi faktörler hamile kalmayı zorlaştırıyor. Doğurganlık, birçok kadın için önemli bir faktördür. Bu konuda oldukça önemli bir rol oynayan beslenme alışkanlıklarının, kadınların üreme sağlığı üzerindeki etkilerini anlamak, doğurganlık konusunda daha bilinçli ve sağlıklı seçimler yapmalarına yardımcı olabilir. İşte kadınlarda doğurganlığı artırıcı besinler...

Kadin 17-11-2023 08:56

Bilim adamlarına göre erkekler neden kum saati vücutlu kadınları daha çekici buluyor?

Güzellik standartları kadınlara dayatılan en büyük baskılar arasında yer alıyor. Kilolu ve zayıf kadınları eleştiren kişiler kum saati vücudun en ideal vücut olduğunu savunuyor. Özellikle sosyal medya kullanımıyla birlikte artan bu baskılara anlam veremeyen kadınlar erkekler neden kum saati vücutlu kadınları daha çekici bulur sorusunu merak ediyor. İşte bilimsel cevabı...

Kadin 29-05-2023 13:51

Bu kan grubuna dikkat! Çocuk sahibi olma oranları çok daha düşük

Kan grupları üzerine yapılan araştırmalar bazı kan gruplarının çeşitli hastalıklara daha yatkın olduğunu gösteriyor. Farkında olmasak bile kan gurubumuz hayatımızda birçok etki yaratabiliyor. Yapılan araştırmalarda belirli bir kan grubuna sahip kişilerin doğurganlığının daha düşük olduğu bulundu.

Haber 30-01-2023 10:44

Yaşlandıkça değişmeye başlıyor! Ancak peniste görülen bu değişim doktora gitmeniz için uyarıyor

Vücudumuz yaşlandıkça sürekli olarak değişim yaşıyor. Bu değişimler saçımızdan tırnaklarımıza kadar fark edilebiliyor. Cinsel organlar da değişen vücut bölümleri arasında bulunuyor. Peniste görülen bazı değişimler normal olarak kabul edilse de aşağıda yer alan olağandışı durumlarda doktora başvurmanız gerekiyor.

Haber 05-10-2022 11:42

Doğurganlık Dönemi

Doğurganlık Dönemi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Doğurganlık Dönemi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.