Dolaşım Bozukluğu Haberleri

Evde yapacağınız bu basit test kalp sağlığınızı gösteriyor! Erkenden önleminizi alın

Vücudumuzda yer alan ufak değişimleri fark etmek sağlığımız için oldukça önemli bir yer taşıyor. Evde yapılan ufak testler hastalıklar hakkında uyarı verebiliyor. Bu uyarıları dikkate alıp doktora başvurmak hayati önem taşıyor. Kalp sağlığınızı öğrenmek için evde yapacağınız oldukça basit bir test bulunuyor.

Haber 16-10-2022 09:28

Ağrısız tedavi doğal bypass nedir, nasıl yapılır?

Doğal bypass, damar darlığı nedeniyle yeterli kan alamayan dokulara kan getiren ince kılcal damarların oluşmasıdır. Ağrısız, acısız gerçekleştirilen doğal bypass tedavisi sırasında yalnızca baskı hissedilir. Kan dolaşımının canlanarak organların daha sağlıklı çalışmasına yardımcı olan doğal bypass tedavisi nasıl uygulanır, kimlere yapılır? İşte Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Günsel Şurdum Avcı'nın anlatımıyla doğal bypass tedavisi uygulaması ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Haber 03-06-2021 10:34

Bu hastalığa dikkat: İskemi nedir? Belirtileri nelerdir?

Günümüzde hazır yemek yeme alışkanlığının çoğalması ile gıdaların içeriğine dikkat etmeden vücudumuzda iyileşmesi zor yaralar açıyoruz. Ev yemeklerinin yerini alan hazır gıdaların, aslında bize daha çok zararı dokunuyor. Bu zararlardan biri de iskemi kalp rahatsızlığıdır. Biz de en çok merak edilen konulardan olan “İskemi nedir? İskemi atak ne demek?” gibi sorularının cevaplarını sizler için derledik.

Haber 24-12-2020 10:16