Döviz Fiyatları Haberleri

SON DAKİKA | Kira fiyatlarına yeni düzenleme! Tavan fiyat uygulaması masada

Son dakika haberi: Kira fiyatlarında yaşanan büyük artış sonrası hükümet devreye giriyor. Özellikle son aylarda tırmanışa geçen kira fiyatları yüzünden vatandaşlar sıkıntılar yaşarken, 3 bakanlık devreye girdi. Serbest piyasadaki kiralık ev fiyatlarına müdahale etmek için kolları sıvayan hükümetin masadaki ilk seçeneği tavan fiyat uygulaması. İşte gündemdeki yeni kira düzenlemesiyle ilgili detaylar...

Finans 22-05-2022 07:56

iPhone SE 3 ne zaman çıkacak? iPhone SE 3 özellikleri nelerdir? iPhone SE 3 fiyatı ne kadar olacak?

iPhone meraklılarına müjde! iPhone SE 3 özellikleri gündemde yer alan konular arasında. iPhone SE 3 özellikleri ortaya çıktı. Teknoloji devi Apple'ın yeni telefonu iPhone SE 3 için teknolojiseverlerin heyecan dolu bekleyişi devam etmektedir.iPhone SE 3 özelliklerine dair merak edilen detaylar!

Haber 03-03-2022 16:19

22 ayar altın bilezik fiyatları! 25 Aralık Cumartesi bileziğin gram fiyatı ne kadar?

Altın fiyatlarında meydana gelen düşüş, bilezik fiyatlarına da sıçradı. 22 ayar bileziğin gram fiyatındaki düşük seyir devam ediyor. Peki 22 ayar bilezik ne kadar? İşte detaylar…

Finans 25-12-2021 10:31

Bakan Nebati: Merkez Bankası ya da Hazine neden müdahale ediyor diyorlar. Türkiye, elindeki bütün enstrümanları kullanır

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Perşembe sabahı itibariyle 10 milyar liralık (880 milyon dolar) kur korumalı TL mevduat hesabı açıldığını söyledi. Piyasanın döviz fiyatını kendisi belirlediğini savunan Bakan Nebati, "Merkez Bankası veya Hazine'nin neden müdahale ettiğine ilişkin soruları dile getirenlere, "Türkiye ihtiyacı olan tüm enstrümanları kullanır" yanıtını verdi.

Haber 23-12-2021 23:15

Diğer Haber Etiketleri

serbest piyasa Ford Renault abd doları yarım gram altın 1 usd 1 usd kaç tl Peugeot Otomobil iPhone Amerikan Doları İngiliz sterlini Japon Yeni Kanada Doları Fiat altın ve döviz altın ve döviz fiyatları altın yarım altının fiyatı altının gramı altının gramı bugün çeyrek altının fiyatı çeyrek gram borsa canlı canlı borsa canlı döviz canlı döviz fiyatları bir dolar bugün dolar bugün dolar kaç bugün dolar kaç tl bugün euro kaç lira bugün ne kadar euro alış euro dolar euro dolar paritesi euro fiyatı euro kaç lira euro kaç oldu euro satış euro yükselir mi faiz indirimi güncel dolar güncel döviz güncel döviz fiyatları günlük dolar anlık borsa anlık döviz anlık döviz kuru altın dolar avro emtia fiyatları dolar satış dolar son durum dolar tl dolar tl kuru dolar tl ne kadar dolar ve euro ne kadar dolar yükselir mi dolarin doların fiyatı döviz altın döviz fiyatı döviz kurları döviz satış dolar alış dolar düşer mi dolar fiyatları dolar kur dolar kuru anlık dolar kuru bugün dolar kuru ne kadar dolar kuru tl dolar ne kadar olacak dolar neden düşüyor yarım gram ne kadar dolar piyasa döviz serbest serbest piyasa döviz serbest piyasa döviz kurları pound sterlin sterlin ne kadar küçük altının fiyatı kaç lira usd dolar usd kaç tl tl dolar tl kuru tl ne kadar kurları son durum dolar usd kaç bilezik kaç tl dolar kaç tl dolar gramı dolar tl ne olur doların alışı cumhuriyet lirası dolar son euroda son durum kaç tl dolar fiyatları bugün petrol fiyatı 22 ayar bileziğin gram fiyatı euro fiyatları türk lirası dolar kuru ne kadar borsa hisse dolar şu an 10 bin dolar dolar ve euro fiyatları dolar düşer dolar düşmeye devam edecek mi dolar fiyatları bugün tl sterlin dolarda bugün piyasa döviz kurları dolar kuru ne son durum dolar ne kadar dolar yükseliyor mu dolar abd 24 gram serbest piyasada dolar yorumu son döviz 1 gram döviz alış borsa hisse senedi sterlin fiyatları bileziğin gram fiyatı şimdi dolar döviz düştü çeyrek altının euro fiyatları ne kadar kripto altın fiyata alton fiyatları

Döviz Fiyatları

Döviz Fiyatları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Döviz Fiyatları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Dövizdeki düşüş etiketlere yansıyacak mı? Bakan Nebati'den açıklama

Son dakika haberi... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında ekonomi gündemini değerlendirdi. Bakan Nebati yeni ekonomi modeliyle ilgili, "Ülkemiz üzerinde oyun oynanmasını engelliyoruz. Üç günde kendi imkanlarımızla dövizde bu noktaya geldik. Faiz artırılmalı diyenlere tokat gibi bir yanıt oldu." ifadelerini kullandı. Bakan Nebati ayrıca pazartesi gününe kadar döviz fiyatlarının yüksek olmasını köpüğe benzetirken düşüşün de etiketlere yansıtılması gerektiğini söyledi.

Finans 23-12-2021 21:11

Köprü ve otoyol geçiş ücretleri artacak mı? Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklama geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'dan yılbaşında yenilenecek olan köprü ve otoyol geçiş ücretleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Karaismailoğlu, geçiş ücretlerine ilişkin olarak "Vatandaşa çok yük gelmeyecek şekilde dengelenir. Yıl sonu netleşir. Güncel döviz fiyatları sonucu ortaya çıkacaktır" dedi.

Finans 23-12-2021 11:48

Türkiye Mart’ta baskın seçim görebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "dövize çevrilebilir mevduat" açıklaması erken seçim tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı.

Haber 21-12-2021 19:17

Altının gramı bin lirayı aştı! Vatandaş 0,10 gram altına yöneldi

Döviz kurunun yükselmesiyle birlikte altın fiyatları da tarihi zirvesini yeniledi. Gram altının bin lirayı geçmesiyle birlikte vatandaşlar düğünlerde takı için çeyrek altın yerine 0,10 gram altını tercih etmeye başladı. Çeyrek altının yerini artık 100 TL’den satılan ve gramın 10’da 1’ine denk gelen 0,10 gram altın aldı.

Finans 20-12-2021 14:28

18 Aralık Cumartesi dolar şu an ne kadar? Dolar ve euro fiyatları!

Son zamanlardaki dalgalanmaları nedeniyle tarihî seviyeleri test eden dolar, euro ve sterlin gibi döviz fiyatları, 18 Aralık Cumartesi sabahına yatay seyirle başladı. Haftanın son işlem günü olan cuma gününe yakın seviyelerde hareket eden dolar, Merkez’in faiz kararının ardından yükselişe geçmişti.

Finans 18-12-2021 08:54

Gıda fiyatları için korkutan haber: Asıl zamlar yılbaşından sonra gelecek

Artan döviz fiyatları, koronavirüsün etkileri, kuraklık derken stokçuluk kurnazlığıyla gıdadaki fiyat artışı hızlandı. Yaşanan gelişmeler tüketici ve üreticiyi tedirgin ederken, 2022 asgari ücretin belirlenmesiyle yeni zamların gelmesi bekleniyor.

Finans 11-12-2021 10:08

Dolar bugün ne kadar? 11 Aralık dolar ve euro fiyatları!

Merkez Bankası’nın dövize yönelik 3. müdahalesinin ardından bir miktar gerileyen döviz fiyatları, dün yine yükselişe geçmişti. Dolar, 11 Aralık Cumartesi sabahına yükselişle başladı. Euro da dolar gibi yönünü yukarı çevirdi.

Finans 11-12-2021 08:56

Dövize Müdahalesi Sonuç Vermeyen MB Faiz İndirecek mi?

Merkez Bankası, üçüncü müdahalesinde kuru 13,95’ten 13,75’e kadar çekse de piyasa kapanışında kur 13,88 seviyelerindeydi. Erdoğan’ın Katar dönüşü ‘‘Biz bir defa yüksek faize kesinlikle inanmıyoruz’’ sözleri sonrasında ise piyasalarda 16 Aralık’taki toplantıda faiz indirimi beklentisi hakim

Haber 10-12-2021 18:32

Hak-İş'ten asgari ücret açıklaması: Batıdaki kriterler gibi görmemiz gerek...

Hak-İş Genel Başkanı Arslan, "Biz Türkiye’de asgari ücreti belirlemiyoruz. Biz Türkiye’de 6,5 milyon insanın geçim ücretini belirliyoruz. O yüzden kriterlerimizi batıdaki ülkelerin kriterleri gibi görmemiz gerekir" dedi.

Finans 29-11-2021 08:59

21 Kasım dolar kaç TL? Dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu?

Son zamanların en çok araştırılan konuları arasında döviz fiyatları yer alıyor. Dolar kurundaki hareketlilik sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Merkez Bankası faizlerinin indirilmesi kararının ardından dolar TL karşısında yeni rekora imza atarak 11 TL'nin üzerine yükselmişti. İşte merak edilenler...

Finans 21-11-2021 07:00

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nebati'den asgari ücret ve faiz açıklaması

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Küresel düzeydeki fiyat artışlarının halka olabildiğince az yansıtıldığını ve enflasyonla mücadelede gerekli tedbirleri aldıklarını vurgulayarak, "Enflasyona asgari ücretliyi, sabit gelirliyi kesinlikle ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz." dedi.

Finans 19-11-2021 16:01

Sıfır araç fiyatları güncellendi! Araba almadan önce göz atın...

2022 yılına son 2 ay kala, otomobil firmaları kasım ayında fiyat güncellemesine gitti. Aracını yenilemek veya ilk kez araç almak isteyenlerin, güncellenen fiyat listesine göz atmalarını tavsiye ederiz.

Haber 12-11-2021 10:21

Renault, Peugeot, Fiat, Ford... İşte marka marka otomobil fiyatları...

Döviz kurundaki artış hemen her sektörü etkilerken, bu yansımayı en çok hissedenlerden biri otomobil sektörü oldu. Sıfır araçlar cep yakarken, sizler için marka marka otomobillerin güncel fiyatlarını derledik.

Haber 09-11-2021 17:40

Dolar ne kadar oldu? İşte 30 Ekim 2021 Cumartesi dolar, euro ve sterlin fiyatları!

Son haftalarda kırdığı rekorların ardından bir miktar gevşeyen döviz fiyatları, son birkaç gündür yatay bir seyir izliyor. Dolar, euro ve sterlin gibi para birimleri, 30 Ekim 2021 Cumartesi gününe nasıl başladı? İşte detaylar…

Finans 30-10-2021 09:25

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş: - "Türkiye'deki döviz dalgalanmalarından dolayı ortaya çıkan fiyat farklılıklarından şu grubun, şu kişinin şu kadar miktar nemalandığını, faydalandığını iddia etmek mümkün değil. Eğer böyle bir şey iddia ediliyorsa tamamen abesle iştigaldir" - MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül: - "Avrupa Komisyonu tarafından yayınlanmış olan Genişleme Strateji Belgesi veya aday olabilecek ülkeler için hazırlanan ülke raporlarında Türkiye'ye karşı çifte standartlı, şaşı bakışın halen devam ettiği görülmüştür"

Haber 21-10-2021 16:55

27 Eylül dolar kuru! Dolar, euro ve sterlin kaç TL?

Dolar, TL karşısında son üç haftadır yönünü yukarı çevirdi. Son üç hafta boyunca TL karşısında yaklaşık yüzde 6,73 değer kazanan dolar, geçtiğimiz haftayı tüm zamanların en yüksek seviyesinden kapattı. Dolarda TL karşısında görülen yükselişi sterlin ve euro da takip etti. İşte dolar, euro ve sterlin fiyatları...

Finans 27-09-2021 06:57

15 Eylül dolar kuru! Dolar ve euro ne kadar?

Dolar güne yüzde 0,05'lik yükseliş ile başladı. Geçtiğimiz hafta TL karşısında yaklaşık yüzde 1,78 değer kazanan dolar, bu hafta yatay ilerliyor. Euro ve sterlinde de dolara benzer hareketler görülüyor. Euro geçtiğimiz hafta yaklaşık yüzde 1,25, sterlin ise yüzde 1,53 değer kazanmıştı.

Finans 15-09-2021 07:41

14 Eylül dolar kuru! Dolar ve euro ne kadar?

Geçtiğimiz haftalarda 8,82 TL'ye kadar yükselen dolar, 13 Eylül gününe 8,43 TL'den başladı. Geçtiğimiz gün 8,47 TL'den güne başlayan dolar, günü yaklaşık yüzde 0,55 düşüşle 8,43 TL'den kapattı. Euro ise geçtiğimiz gün yaklaşık yüzde 1,14 değer kaybetti. İşte 14 Eylül dolar ve euroda son durum!

Finans 14-09-2021 06:59

Dolar ve euro ne kadar? İşte 21 Ağustos Cumartesi döviz kurları!

Piyasaların kapalı olduğu 21 Ağustos Cumartesi günü dolar ve euro, haftanın son işlem gününe yakın seviyelerde hareketlerini sürdürüyor. Dolar ve euro fiyatları, son günlerde yatay bir seyir izliyor. İşte 21 Ağustos Cumartesi gününe dair dolar ve euro fiyatları…

Finans 21-08-2021 09:04

17 Ağustos 2021 Salı dolar ve euro güne nasıl başladı? Dolar ve euro ne kadar?

Dolar 17 Ağustos 2021 Salı gününe sakin başladı. Geçtiğimiz gün haftaya 8,51 TL seviyesinden başlayan dolar gün boyu yaklaşık yüzde 0,64 değer kaybetti. Dolardaki düşüşü euro ve sterlin de izledi. Geçtiğimiz güne 10,02 TL seviyesinden başlayan euro yaklaşık yüzde 0,60, 11,77 TL'den başlayan sterlin ise yaklaşık yüzde 0,64 değer kaybetti. İşte dolar, sterlin ve euro fiyatları...

Finans 17-08-2021 07:26

Altındaki düşüşün nedeni doların değer kaybetmesi

Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, Türkiye’deki altın fiyatlarının düşüşünü Amerika’da yaşanan enflasyon sonrası doların değer kaybetmesinden kaynaklandığını söyledi.

Finans 03-08-2021 16:52

Dolar ve euro ne kadar? İşte 22 Temmuz Perşembe dolar kuru

Dolar kuru araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde 8,80 seviyesine kadar yükselerek rekor kıran dolar zirveden satıcı bularak yaklaşık yüzde 2,72 geriledi. Euro ise 1 Haziran'da 10,76 seviyesine kadar yükselmişti. Bu seviyeden satış baskısına maruz kalan euro yaklaşık yüzde 6 geriledi. İşte ayrıntılar...

Finans 22-07-2021 09:06

Dolar ve euro ne kadar? İşte 18 Temmuz Pazar dolar kuru...

Piyasaların kapalı olduğu pazar gününde döviz fiyatları araştırılıyor. Uzun süredir yükseliş kaydeden dövizler bu haftayı düşüşle kapattı. Dolar, TL karşısında bu hafta yaklaşık yüzde 1,72 değer kaybetti. İngiliz sterlini ise TL karşısında hafta boyu yaklaşık olarak yüzde 2,72 geriledi.

Finans 18-07-2021 08:55

3 Temmuz Dolar Kuru | Bugün (3Temmuz) Dolar ne kadar? Euro ne kadar?

Son zamanlarda sıklıkla konuşulan döviz fiyatlarında yükseliş trendi devam ediyor. Piyasaların kapalı olduğu 3 Temmuz Cumartesi gününde dolar kuru araştırılıyor. Dolar, geçtiğimiz haftalarda zirve seviye 8,82'yi test etmiş ve buradan satıcı bularak geri çekilmişti. Peki bugün (3 Temmuz) Dolar ne kadar? Euro ne kadar? İşte ayrıntılar...

Finans 03-07-2021 08:48

30 Haziran Dolar kuru | Bugün (30 Haziran) Dolar ne kadar? Euro ne kadar?

Döviz fiyatları son dönemlerde en çok araştırılan konular arasına girdi. Gerek yatırımcılar gerek vatandaşlar döviz fiyatlarını düzenli olarak takip ediyor. "Bugün (30 Haziran) Dolar ne kadar?" , "Euro ne kadar?" sorularının yanıtı araştırılıyor. Geçtiğimiz haftalarda dolar en çok 8,82 seviyesini test etmişti. İşte 30 Haziran Dolar kuru...

Finans 30-06-2021 08:53

27 Haziran Dolar Kuru | Bugün (27 Haziran) Dolar Kuru ne kadar? Euro ne kadar?

Dolar ve euro son zamanlarda değer kazanmaya devam ediyor. Yatırımcılar ve ilgililer piyasaların kapalı olduğu pazar gününde döviz fiyatlarını araştırıyor. Peki Bugün (27 Haziran) Dolar Kuru ne kadar? Euro ne kadar? İşte 27 Haziran Dolar Kuru...

Finans 27-06-2021 08:57

26 Haziran Cumartesi Dolar ve Euro kaç oldu? 26 Haziran Cumartesi Dolar ve Euro ne kadar?

Piyasaların kapalı olduğu 26 Haziran Cumartesi gününde döviz fiyatları araştırılıyor. Son zamanlarda meydana gelen ekonomik gelişmeler ile dolar ve euronun fiyatı vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Peki 26 Haziran Cumartesi Dolar ve Euro kaç oldu? 26 Haziran Cumartesi Dolar ve Euro ne kadar? İşte ayrıntılar...

Finans 26-06-2021 09:08

12 Haziran dolar ve euro ne kadar? Dolar ve euro yükselir mi, düşer mi?

Son günlerde yukarı yönlü ivme kazanmasının ardından yönünü aşağı doğru çeviren dolar ve euro fiyatları, piyasaların kapalı olduğu 12 Haziran Cumartesi gününe yatay seyirle başladı. Son dönemlerde yaşadığı ani çıkışlar ile rekor seviyelere kadar ulaşan dolar ve euro fiyatları, 12 Haziran Cumartesi sabahı, bir önceki kapanışına yakın seviyelerde hareket ediyor.

Finans 12-06-2021 08:59

6 Haziran dolar kuru | Bugün (6 Haziran) dolar ve euro ne kadar?

Döviz fiyatları son dönemlerin en çok araştırılan konuları arasına girdi. Döviz yatırımcıları veya döviz almak isteyenler 6 Haziran dolar kurunu merak ediyor. Peki bugün (6 Haziran) dolar ve euro ne kadar? İşte ayrıntılar...

Finans 06-06-2021 09:13

OTSO Başkanı Şahin'den fındık diyatları önerisi: Fındık fiyatları 3,5-4 dolar olmalı

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, zirai don nedeniyle fındıkta görülen rekolte kaybının ve yükselen döviz fiyatlarının baz alınarak, fındık fiyatlarının 3,5-4 dolar olması gerektiğini söyledi.

Finans 25-05-2021 14:24

27 Nisan Dolar kuru | 27 Nisan dolar ne kadar? Euro ne kadar?

Yatırımcıların yakından ilgilendiği dolar fiyatları bugün de takip ediliyor. Döviz kurlarında yaşanan hareketlilik son dönemlerde artarken yatırımcılar Amerikan Doları, Euro ve Sterlin gibi para birimlerinin fiyatlarını araştırıyor. Amerikan Doları dün kapanış seviyesinde 8,27 seviyesinde bulunurken, 27 Nisan sabahı da seviyesini koruyor. Euro da kapanış seviyesindeki değerini koruyor. Peki 27 Nisan Amerikan Doları ve Euro ne kadar?

Finans 27-04-2021 07:28

Dolar bugün ne kadar? 30 Mart güncel dolar, euro ve pound fiyatları | Dolar güne yükselişle başladı

Son günlerde Merkez Bankası’nda yaşanan gelişmeler ve Asya piyasalarındaki hareketlilikle birlikte yükselen dolar, euro ve pound fiyatları, 30 Mart Salı sabahına da yükseliş trendi ile başladı. Geçtiğimiz hafta 8,38 TL seviyelerine kadar yükseldikten sonra 8 TL’nin altına inen dolar fiyatları, haftayı 8 TL’nin üstünde kapatmıştı. Dolar kuru, 30 Mart Salı gününe son günlerdeki rekor seviyesiyle başladı.

Finans 30-03-2021 07:50

Dolar ne kadar? Euro kaç TL? İşte 15 Mart Pazartesi güncel dolar ve euro fiyatları

Son haftalarda bir iniş bir de çıkış grafiği sergileyen dolar ve euro fiyatları 15 Mart Pazartesi gününe dalgalı seyirle başladı. Pazar döviz piyasasında yaşanan yüzde 1’e yakın değişimler doların 7,50 Türk lira barajını aşmasını sağlamıştı. Dolar kuru pazar günü 7,57 Türk lirası seviyelerinden işlem görürken, euro da 9,05 Türk lirası civarında seyrediyordu…

Finans 15-03-2021 08:12

Dolar/TL son durum: Dolar ne kadar? 23 Şubat 2021 Salı Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

Piyasalar ABD Başkanı Joe Biden'ın teşvik paketlerini bekliyor. Öte yandan önceki haftalarda Fed, faiz kararını sabit tutma yönünde karar almıştı ardından T.C. Merkez Bankası'ndan faiz kararını sabit tutma açıklaması geldi. Dolar kuru, en son 21 Ağustos tarihinde 7.19 seviyesini görmüştü yeni güne 7.02 seviyelerinde başladı. Dolar kuru TL karşısından bugün yükselişe geçti. Peki dolar/TL günü son durum nedir? İşte 23 Şubat 2021 Salı dolar/TL son durum...

Finans 23-02-2021 07:18

Dolar/TL son durum: Dolar ne kadar? 22 Şubat 2021 Pazartesi Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

Piyasalar ABD Başkanı Joe Biden'ın teşvik paketlerini bekliyor. Öte yandan önceki haftalarda Fed, faiz kararını sabit tutma yönünde karar almıştı ardından T.C. Merkez Bankası'ndan faiz kararını sabit tutma açıklaması geldi. Dolar kuru, en son 21 Ağustos tarihinde 7.19 seviyesini görmüştü yeni güne 6.9 seviyelerinde başladı. Dolar kuru TL karşısından düşmeye devam ediyor. Peki dolar/TL günü son durum nedir? İşte 22 Şubat 2021 Pazartesi dolar/TL son durum...

Finans 22-02-2021 08:17

Dolar için 6,25 TL tahmini: Dolar ne kadar? 19 Şubat 2021 Cuma Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

Dolar/TL son durum... Piyasalar ABD Başkanı Joe Biden'ın teşvik paketlerini bekliyor. Öte yandan önceki haftalarda Fed, faiz kararını sabit tutma yönünde karar almıştı ardından T.C. Merkez Bankası'ndan faiz kararını sabit tutma açıklaması geldi. Dolar kuru, en son 21 Ağustos tarihinde 7.19 seviyesini görmüştü yeni güne 6.9 seviyelerinde başladı. Dolar kuru TL karşısından düşmeye devam ediyor. Peki dolar/TL günü son durum nedir? İşte 19 Şubat 2021 Cuma dolar/TL son durum...

Finans 19-02-2021 07:50

Dolar için 6,25 TL tahmini: Dolar ne kadar? 18 Şubat 2021 Perşembe Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

Dolar/TL son durum... Piyasalar ABD Başkanı Joe Biden'ın teşvik paketlerini bekliyor. Öte yandan önceki haftalarda Fed, faiz kararını sabit tutma yönünde karar almıştı ardından T.C. Merkez Bankası'ndan faiz kararını sabit tutma açıklaması geldi. Dolar kuru, en son 21 Ağustos tarihinde 7.19 seviyesini görmüştü yeni güne 6.9 seviyelerinde başladı. Dolar kuru TL karşısından düşmeye devam ediyor. Peki dolar/TL günü son durum nedir? İşte 18 Şubat 2021 Perşembe dolar/TL son durum...

Finans 18-02-2021 07:57

Goldman Sachs: Dolar düşebilir Dolar ne kadar? 17 Şubat 2021 Çarşamba Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

Piyasalar ABD Başkanı Joe Biden'ın teşvik paketlerini bekliyor. Öte yandan önceki haftalarda Fed, faiz kararını sabit tutma yönünde karar almıştı ardından T.C. Merkez Bankası'ndan faiz kararını sabit tutma açıklaması geldi. Dolar kuru, en son 21 Ağustos tarihinde 7.19 seviyesini görmüştü yeni güne 6.9 seviyelerinde başladı. Dolar kuru TL karşısından düşmeye devam ediyor. Peki dolar/TL günü son durum nedir? İşte 17 Şubat 2021 Çarşamba dolar/TL son durum...

Finans 17-02-2021 08:19

Morgan Stanley: Dolar düşebilir Dolar ne kadar? 16 Şubat 2021 Salı Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

Piyasalar ABD Başkanı Joe Biden'ın teşvik paketlerini bekliyor. Öte yandan önceki haftalarda Fed, faiz kararını sabit tutma yönünde karar almıştı ardından T.C. Merkez Bankası'ndan faiz kararını sabit tutma açıklaması geldi. Dolar kuru, en son 21 Ağustos tarihinde 7.19 seviyesini görmüştü yeni güne 6.9 seviyelerinde başladı. Dolar kuru TL karşısından düşmeye devam ediyor. Peki dolar/TL günü son durum nedir? İşte 16 Şubat 2021 Salı dolar/TL son durum...

Finans 16-02-2021 07:57

Son Dakika: Dolar 6 ayın ardından 7 liranın altını gördü

Son dakika haberi... Dolar, 6 ayın ardından ilk kez 7 liranın altına gerileyerek 6,9979 seviyesini gördü.

Finans 15-02-2021 10:06

Dolar/TL fiyatları son durum: Dolar ne kadar? 15 Şubat 2021 Salı Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

Piyasalar ABD Başkanı Joe Biden'ın teşvik paketlerini bekliyor. Öte yandan önceki haftalarda Fed, faiz kararını sabit tutma yönünde karar almıştı ardından T.C. Merkez Bankası'ndan faiz kararını sabit tutma açıklaması geldi. Dolar kuru, en son 21 Ağustos tarihinde 7.19 seviyesini görmüştü yeni güne 7.03 seviyelerinde başladı. Dolar kuru TL karşısından düşmeye devam ediyor. Peki dolar/TL günü son durum nedir? İşte 15 Şubat 2021 Pazartesi dolar/TL son durum...

Finans 15-02-2021 08:04