Dövmeci Haberleri

Cihangir'de kapkaççılar genç kıza kabusu yaşattı! Korku dolu anlar kamerada

Cihangir’de yolda yürüyen dövme sanatçısı Hilal Serra T.'yi araçla takip eden iki şahıs çantasını kapkaç yaptı. Çantasını bırakmak istemeyen genç kız önce yere savruldu ardından da çantanın askısıyla aracın peşinden koştu. Kapkaç anı kameralara yansırken, polis tarafından 34 ayrı güvenlik kamerası izlenerek yakalanan iki şahıs tutuklandı. Şahısların arkadaşına araç kiralatıp kapkaç yapmaya gittikleri belirlendi. İşte detaylar...

Haber 23-11-2023 09:59

Yüzüne yaptırdığı çil dövmesi TikTok'ta olay oldu! Uyuzu varmış gibi görünüyor

Yapılan ilgi çekici dövmeler sosyal medyada oldukça etkileşim alıyor. Dövme sanatçıları yaptıkları dövmeleri paylaşarak sosyal medya takipçilerinin yorumlamasını istiyor. TikTok'ta müşterisinin yüzüne çil yaptığı anları gösteren bir sanatçı oldukça kötü yorumlara maruz kaldı.

Kadin 23-04-2023 17:19

Dövmesinin istediği modelden farklı olduğunu görünce ağlama krizine girdi

Dövme yaptırmak oldukça sürprizlerle dolu olabiliyor. Profesyonel dövmeciler bile istenilen dövmelerden çok daha farklı dövmeler çıkartabiliyor. TikTok'ta yaptırdığı dövme ile istediği modeli karşılaştıran bir influencer yaşadıklarını ağlarken anlattığı anları takipçileriyle paylaştı.

Kadin 22-02-2023 15:45

Hijyensizliğin sonu kötü bitti! Yaptırdığı dövme bir anda çürümeye başladı

Toplumda birçok kişi vücudunun çeşitli yerlerine dövme yaptırıyor. Bu dövmeler genellikle herhangi bir risk oluşturmasa da dövme yapımında ve kullanılan malzemelerde hijyene oldukça önem vermek gerekiyor. Kolunu dövme yaptıran bir kişi dövmenin zamanla çürüdüğünü göstererek yaşadığı korku dolu anları paylaştı.

Haber 19-02-2023 09:08

Dövmeci

Dövmeci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dövmeci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu kadarı da olmaz! Göz bebeğine dövme yaptırdı... Annemin yaşayan kabusuyum

Dövme yanlış yapıldığında sağlığı oldukça tehlikeye atabiliyor. Cildin üzerinde kalıcı iz bırakan dövmelerin göze yapılması görenleri dehşete düşürüyor. Son zamanlarda artış görülen göz dövmelerinden yaptıran bir kadın göz bebeğini siyaha döndürme sürecini paylaştı.

Kadin 08-01-2023 17:35