Dünyada Emtia Fiyatları Haberleri

Emtia fiyatları nasıl belirlenir? Emtia fiyatları enflasyondan etkilenir mi?

Pek çok emtia türünün yer aldığı piyasalarda fiyat takibi yapmak, bir yatırımcının en çok dikkat ettiği uygulamalar arasındadır. Bu nedenle emtiaların temel fiyatlarını etkileyen faktörler ve bu malların değerlerinin anlık olarak öğrenilebildiği platformlar açıklanmalıdır. Böylelikle emtia yatırımı yapan kişiler, bu malların alım satımını gerçekleştirirken daha çok kar elde edebilir. Peki, emtia fiyatları nasıl belirlenir?

Finans 20-04-2023 09:38

Zincir marketler ikinci kez mercek altında! Rekabet Kurumu Başkanı açıkladı: İddialar daha ağır, uzlaşmayı kabul etmiyorlar...

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle zincir marketlere yönelik yapılan ikinci soruşturma hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Küle, ikinci soruşturmanın ilkinden daha büyük olduğunu ifade ederek, 3 büyük şirketin ise uzlaşmaya yanaşmadığını ilk kez açıkladı. İşte gıda fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmesinin detayları...

Finans 04-04-2022 07:39

“Faiz İndirimi Sürerse Döviz Durdurulamaz

Bütün dikkatlerin Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun Perşembe günü yapacağı toplantısında olduğu haftanın ilk günü, dolar kuru sabah erken saatlerde yüzde altı civarında değer kazandı. Uzmanlar faiz düşürülürse artışın süreceğini söylüyor

Haber 14-12-2021 00:32

Black Friday öncesi en çok aranan ürünler belli oldu!

Un arzında kriz yaşanacağını düşünen fırıncılar ve pastane sahipleri, 24 Kasım Perşembe günü un almak için toptancılara ve alışveriş sitelerine adeta akın etti. Fiyat karşılaştırma platformu Cimri.com'da dün en çok aranan ürün 50 kilogram un oldu. Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO) bugün yapılan açıklamada, piyasaya un arzı konusunda endişeye gerek olmadığı belirtildi.

Finans 24-11-2021 16:30

Dünyada Emtia Fiyatları

Dünyada Emtia Fiyatları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dünyada Emtia Fiyatları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Numan Kurtulmuş'tan asgari ücret açıklaması

AK Partili Numan Kurtulmuş, çalışanların dört gözle beklediği asgari ücret zammı hakkında, "Asgari ücrette emekçilerimizin beklentilerini karşılayacak, milletimizin tamamının da 'tamam bu hakkaniyete uygun' diyeceği fevkalade önemli bir gelişmeyi ortaya koyacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Finans 10-11-2021 08:53

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge açıklaması

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzdeki yılın sonuna kadar 3600 ek göstergesi sorununun çözüleceğini muhattaplarımıza ilettik." açıklamasını yaptı.

Haber 07-10-2021 12:32

Son Dakika! Bakan Elvan: Vergi usul kanununda önemli değişiklikler yapacağız!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Gaziantep İş Dünyası İle Buluşma programında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Elvan açıklamasında "Vergi usul kanununda önemli değişiklikler yapacağız. " dedi.

Finans 25-06-2021 10:36

İhracatçı şirketlerin kur riski İstanbul'da ele alındı

TİM Başkan Vekili İbrahim Pektaş: - "Dünya ticaretinin yaklaşık üçte ikisi dolarla yapılıyor. Merkez bankalarındaki rezervlerin çoğu dolar olarak tutuluyor. Tüm dünyada emtia fiyatları dolar bazında belirleniyor. Bu ne anlama geliyor? Davul birinin elinde, tokmak başkasının elinde demek. Tokmak başkasının elindeyse, istediğiniz ritmi çalamazsınız" - TSPB Genel Sekreteri İlkay Arıkan: - "Günümüzde küreselleşen dünya koşullarında, döviz kurundaki belirsizlikler nedeniyle özellikle ihracatçılarımızın kur riskinden korunmaları konusunda önemli bir ihtiyaçları olduğunu düşünüyoruz"

Haber 08-04-2019 16:33