Dunyanın En Guzel Kızı Haberleri

Dünyanın en güzel kız çocuğu seçilmişti! Kristina Pimenova pozlarıyla gündem oldu

Dünyanın yaşayan en güzel kızı olarak adlandırılan ve küçük yaşlardan itibaren herkesin tanıdığı biri haline gelen Moskovalı model Kristina Pimenova şimdilerde sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim güzelliğiyle adeta büyülüyor.

Magazin 16-11-2023 14:23

Dünyanın en güzel kızı Anastasia Knyazeva son haliyle şaşırttı! Ödül töreni tarzı çok beğenildi

Henüz 6 yaşındayken dünyanın en güzel kızı seçilen çocuk fenomen Anastasia Knyazeva şimdilerde 12 yaşında. Son hali büyük beğeni toplayan Rus kökenli Anastasia Knyazeva ödül törenine katıldı. Knyazeva'nın tarzı çok beğenildi.

Magazin 30-10-2023 08:13

Dünyanın en güzel kızı Anastasia Knyazeva büyüdü! Davet tarzı çok beğenildi

Dünyanın en güzel kızı Anastasia Knyazeva sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Her paylaşımı olay olan ünlü ismin gönderileri binlerce beğeni ve yorum alıyor. 2017 yılında henüz 6 yaşındayken dünyanın en güzel kızı seçilen Knyazeva şimdilerde 13 yaşında. Rus kökenli olan Anastasia'nın son paylaşımı yine çok konuşuldu.

Magazin 16-10-2023 17:28

Dünyanın en güzel kızı büyüdü! Son hali sosyal medyayı salladı

Henüz 6 yaşındayken dünyanın en güzel kızı olarak seçilen, şimdi ise 13 yaşına basan Rus kökenli yaşayan oyuncak bebek Anastasia Knyazeva'nın son hali sosyal medyada gündem oldu. Değişimiyle herkesi şaşırtan Anastasia paylaşımlarıyla ilgi odağı olmayı başardı.

Magazin 14-07-2023 10:54

Dunyanın En Guzel Kızı

Dunyanın En Guzel Kızı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dunyanın En Guzel Kızı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünyanın en güzel kızı seçilmişti! Yael Shelbia dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı

Dünyanın en güzel kızı unvanını alan Yael Shelbia dekolteli pozlarını Instagram hesabından peş peşe paylaştı. Sosyal medya hesabında 1,4 milyon takipçisi olan İsrailli modelin fotoğraflarına yorum yağdı.

Magazin 04-04-2023 15:48