Dürme Haberleri

İşe, okula yemeğinizi evden götürenler için kullanışlı ve pratik yemek taşıma kapları

Günümüzün hızlı tempolu yaşamında dengeli beslenmek her zamankinden daha önemli hale geldi. İşe veya okula giderken sağlıklı atıştırmalıklarınızı yanınızda taşımak genellikle zor olsa da saklama kapları dengeli beslenmeyi sürdürmek için mükemmel bir çözüm sunuyor. Biz de sizler için farklı tasarım ve özelliklere sahip birbirinden pratik ve kullanışlı beslenme kaplarını derledik. Hadi, sağlıklı beslenmeyi kolaylaştırmanın yanında çevre dostu bir seçenek sunan 10 beslenme kabına birlikte bakalım.

Yemek 08-02-2024 18:54

Sağlıklı yaşama adım atmak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu detoks matara modelleri

Modern yaşamın hızlı tempolu temposunda sağlıklı yaşamı sürdürmek her zamankinden daha önemli hale geliyor. Bu bağlamda, taze sebze ve meyvelerin su içerisinde bekletilmesiyle yapılan detoks sularını pratik bir şekilde hazırlamayı sağlayan detoks mataraları vücudu arındırma, enerji artışı ve genel sağlığın desteklenmesi açısından harika bir çözüm sunuyor. Biz de bu seçkimizde sizler için her zevke hitap eden sağlık deposu 10 detoks matarasını derledik. Hadi, birlikte göz atalım.

Yemek 15-01-2024 17:27

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünme derdine son! İşte 3 Şubat yemek menüsü...

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama yemekte ne yapsam?' diye düşünüp vakit öldürme derdine son! Bugün yemekte başlangıç olarak etli düğün çorbası, ardından nohut dürüm ve yanında pirpirim salatası var. Tatlı olarak ise aşure ve elmalı crumble seçenekleri mevcut. İşte 3 Şubat yemek menüsü...

Yemek 03-02-2023 14:57

Rock'n Roll'un Kralı Elvis Presley'in altı ay boyunca her gün yediği yemek paylaşıldı! Saplantılı gibiydi...

Rock'n Roll'un Kralı Elvis Presley yaptığı zamansız şarkılarla günümüzde bile popülerliğini sürdürmeyi devam ediyor. Başarılı şarkıları hariç özel hayatıyla da dikkat çeken Elvis Presley'in eski eşi Priscilla, Elvis'in altı ay boyunca her gün aynı yemeği yediğini paylaştı.

Yemek 12-01-2023 13:23

Dürme

Dürme Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dürme Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Buzluktan çıkan yiyecekleri hızlıca çözdürmenin yolu çok basit!

Yemeklerin içerisinde kullanılan birçok malzemeyi dondurucuya koyuyoruz. Dondurucular hayatımızı oldukça kolaylaştıran aletler arasında yer alıyor. Ancak dondurucudaki gıdaları çözdürmek uzun zaman alabiliyor. Dondurucuya konulan gıdaları hızlıca çözdürmek için çok kolay yöntemler bulunuyor.

Yemek 14-12-2022 09:59

Buzluktan çıkardığınız gıdaların buzunu dakikalar içinde çözen en iyi eritme tepsileri

Dondurucudan çıkardığınız et ürünlerini çözdürürken beklemek, sabır ve zaman gerektirir. Üstelik çözülme sürecinde et ürünleri tazeliğini yitirmesi de söz konusu. Ancak sizi bu sorundan kurtaracak bir ürün var. Özel olarak tasarlanan eritme tepsileri sayesinde zamandan tasarruf ederek taze gıdalar tüketmek mümkün. Sizler için birbirinden kullanışlı eritme tepsi modellerini listeledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Yemek 02-11-2022 17:11