Düz Tabanlık Haberleri

Hangi ayak tipi nasıl ayakkabı seçmeli? İşte doğru ayakkabı seçmenin ipuçları

Ayak yapıları, genetik özelliklere bağlı olarak her insanda birbirinden farklı şekillerde karşımıza çıkar. Ayak tipinizi doğru tanımladığınız zaman ortopedik sorunların da önüne geçebilir ve size en uygun modelleri kolayca bulabilirsiniz. Peki, hangi ayak tipi için hangi ayakkabıları satın almak gerekiyor? Haydi gelin, bu işin püf noktalarını birlikte inceleyelim.

Haber 06-03-2023 16:11

Ayakkabınızı daha rahat hale getirecek en iyi ayakkabı tabanlıkları

Günün büyük bir kısmını ayakta geçirenlere konforlu ve rahat ayakkabı tabanlıkları öneriliyor. Yumuşak, uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerden üretilen ayakkabı tabanlıkları, ayaklara ergonomik destek sağlayarak uzun süre ayakta durmayı kolaylaştırıp yorgunluğun azaltılmasında önemli rol oynuyor. Gelin, her bütçeye uygun birbirinden konfor odaklı özellikleriyle beğenilen en iyi ayakkabı tabanlığı modellerine beraber göz atalım!

Haber 27-02-2023 14:07

Ayak basışı probleminde tedavi tabanlıkla mı yapılır? Bu belirtiler varsa...

Ayak basış problemi küçük yaşlarda fark edilen ancak büyük bir sorun olarak görülmediğinden tedavisi önemsenmeyen bir rahatsızlıktır. Ayak basış problemi yaşayanlar tedaviyi erteledikçe ilerleyen zamanlarda bazı ayak sağlık sorunlarıyla karşılaşırlar. Batma, deri sertleşmesi ya da nasır gibi belirtileri beraberinde getiren ayak basış problemi için nasıl bir tedavi benimsenmelidir? İşte Pediatri Uzmanı Şükran Deniz'in anlatımıyla tüm bu soruların yanıtı...

Haber 09-06-2021 08:46

Her bin kişiden üçü düz taban

Yapılan bilimsel araştırmalara göre Türkiye'de düz tabanlığın görülme oranının binde üç olarak tespit edildiğini belirten Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Mustafa Esgin, sıklıkla karşılaşılan bu hastalığın tanısında dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Haber 01-12-2007 13:04