Düzleştirici Haberleri

Isısız saç düzleştiren maske tarifi! Düzleştirici kullanmadan hayalinizdeki saçlara kavuşun

Düz saç kullanımı çok daha rahat olabiliyor. Ancak saçları düzleştirmek için uygulanan ısıl işlemlerde doğru koruma yöntemlerinin yapılmaması saçın büyük hasarlar almasına yol açıyor. Saçını düzleştirici olmadan düzleştirmek isteyen doğal çözümler arıyor. İşte saç düzleştiren maskeler...

Kadin 05-05-2023 10:40

Görenler hayran kalıyor! Yüzüne yaptığı bakımları tek tek paylaşıyor

Cilt ve saç bakımı hem daha güzel hem de daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Ancak bu bakımları yapmak günlük koşuşturmaların içerisinde oldukça zorlayıcı olabiliyor. Özellikle erkekler bakım uygulamalarının boş zaman olduğunu düşünüyor. Ancak bazı erkekler var ki yaptıkları bakımlarla görenleri hayran bırakıyor. TikTok hesabında yaptığı bakımları paylaşan Davide, milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Kadin 16-12-2022 10:54

Saçlarınızı istediğiniz düz görünüme kavuşturacak en iyi saç düzleştirici taraklar

Saçlarınızı kuaföre gitmeden, evde tek başınıza profesyonel bir elden çıkmış gibi düzleştirmek ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. İyon teknolojisiyle üretilen saç düzleştirici taraklardan hızlı ısınan modellere, otomatik kapanan seçeneklerden seramik plaka tasarımıyla öne çıkan cihazlara kadar pek çok modeli bir araya getirdik. İstediğiniz saç düzleştirme fırçasını bulmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Kadin 21-11-2022 18:20

Evde saçınıza kolayca şekil verebileceğiniz 500 TL altı saç şekillendiriciler

Artık kuaförlere yüksek ücretler ödemenize gerek yok! Saçlarınıza uygun bir saç şekillendirici edinerek onları istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Birçok marka ve model arasından doğru ürünü bulamıyorsanız listemiz tam size göre! 500 TL altı fiyatıyla bütçenizi zorlamayacak, kaliteyi ve işlevselliği bir arada sunan saç şekillendiricileri arasından en beğendiğinizi seçerek göz alıcı saçlara sahip olmaya ne dersiniz?

Kadin 10-11-2022 11:59

Düzleştirici

Düzleştirici Hakkındaki Haberler Mynet'te. Düzleştirici Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.