Eba Eğitim Bilişim Ağı Haberleri

Çok Yönlü Eğitim Platformu Eba Nedir, Nasıl Kullanılır?

Son dönemlerde adını sıklıkla duyduğumuz EBA, Eğitim Bilişim Ağı adı ile öne çıkıyor. Öğrencilerin ve öğretmenlerin tek bir platform üzerinden binlerce materyale ulaşmasını sağlayan Eğitim Bilişim Ağı, uzaktan eğitim sistemi için de önem arz ediyor. Canlı ders sistemine entegre edilebiliyor oluşu ile dikkat çeken EBA, aynı zamanda materyal üretimi açısından da oldukça önemli. EBA canlı ders nedir? EBA ne işe yarar? İşte detaylar…

Haber 14-09-2022 11:15

23 Nisan'da EBA TV'de ders var mı? Cuma günü EBA TV’de ders olacak mı?

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 23 Nisan Cuma günü için öğrenciler canlı ders programını kontrol ediyor. 8.ve 12.sınıflar dışında uzaktan eğitim süreciyle beraber Milli Eğitim Bakanlığı'nın EBA sistemi üzerinden online dersler devam ediyor.

Haber 22-04-2021 11:58

19 Nisan EBA TV canlı ders programı | EBA TV ilkokul, ortaokul ve lise ders saatleri

MEB’in EBA üzerinden canlı ders yayınları sürüyor. 19 Nisan’da EBA'da ilkokul, ortaokul, lise için ayrı ayrı ders programı yayınlandı. Haftanın ilk günü için EBA TV ve EBA online uygulaması üzerinden uzaktan eğitim ile ders alan öğrencilerin canlı ders saatleri ve ders programı açıklandı.

Haber 19-04-2021 10:26

EBA TV haftalık canlı ders programı | 5 Nisan EBA TV ilkokul, ortaokul ve lise ders programı

Koronavirüs salgını sürecinde uzaktan eğitimin devam ettiği bu dönemlerde EBA TV üzerinden yapılan yayınlarla dersler işleniyor. İlkokul, ortaokul ve liselerin EBA TV ders programları ise haftalık olarak yayınlanıyor. 


Haber 05-04-2021 09:08

Eba Eğitim Bilişim Ağı

Eba Eğitim Bilişim Ağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eba Eğitim Bilişim Ağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.