Ebru Cündübeyoğlu Haberleri Ve Son Dakika Ebru Cündübeyoğlu Haberleri

Ebru Cündübeyoğlu Haberleri Ve Son Dakika Ebru Cündübeyoğlu Haberleri

10 Eylül 1984 senesinde dünyaya gelen Ebru Cündübeyoğlu, Diş Doktoru Ertuğrul Cündübeyoğlu ve 1970 Türkiye Güzeli Hülya Cündübeyoğlu'nun kızıdır. Eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde tamamlamıştır. 1993 senesinde Türkiye 4. Güzeli seçilerek televizyon kariyerine başlamıştır. Kariyerine sunucu olarak başlayan Ebru Cündübeyoğlu, hafta içi her gün, canlı yayın yaptığı eğlence programı olan ''Sabah Şekerleri'' ile tanımıştır. Oyunculuk kariyerine ise Osman Sınav’ın çektiği ''Deli Yürek'' isimli dizideki "Ayşegül" karakteri ile giriş yapmıştır. Ardından tiyatro sahneleriyle tanışarak birçok karaktere rol vermiştir. Ayrıca 2005 senesinde Çınar Yayınevinden çıkan Aşılı Kolum adlı bir şiir kitabı ve 2013 senesinde en sevdiği Türk Sanat Müziği parçalarını yorumladığı Sevdiğim Şarkılar albümünü vardır.

Ebru Cündübeyoğlu Haberleri

Ceyda Düvenci yeni aşkı Güçlü Mete'nin eski karısı Ebru Cündübeyoğlu ile arkadaşmış...

Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete ilişkisi gündeme gelmişti. İddialara göre Düvenci Güçlü Mete'nin eski eşi Ebru Cündübeyoğlu ile arkadaştı. İlişki haberleri sonrasında ortaya çıkan detay dikkat çekti.

Magazin 21-03-2024 11:54

Senden Daha Güzel'in Pervin'i Ebru Cündübeyoğlu'nun annesi bakın kim çıktı! Meğer anne kız...

Ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Ebru Cündübeyoğlu, geçtiğimiz haftalarda başlayan Senden Daha Güzel dizisindeki Pervin rolüyle ekranlara geldi. 1997 yılından beri kariyerinde aktif olan Ebru Cündübeyoğlu'nun annesi bakın kim çıktı...

Magazin 26-08-2022 20:16

Ebru Cündübeyoğlu'nun babası Ertuğrul Cündübeyoğlu kimdir? Ertuğrul Cündübeyoğlu ölüm sebebi nedir? Neden hayatını kaybetti?

Ebru Cündübeyoğlu'nun babası Ertuğrul Cündübeyoğlu, ünlü oyuncunun 1 Haziran Çarşamba günü sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım sonrası merak konusu oldu. Ebru Cündübeyoğlu babasının yaşamını yitirmesi üzerine duyduğu acıyı dile getirdi. Vatandaşlar internette; Ebru Cündübeyoğlu'nun babası Ertuğrul Cündübeyoğlu kimdir? Ertuğrul Cündübeyoğlu ölüm sebebi nedir? Neden hayatını kaybetti? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. Detaylar haberimizde...

Magazin 02-06-2022 08:03

Ebru Cündübeyoğlu'nun acı günü! 'Kelimeler düğümleniyor...'

1970 Türkiye Güzeli Hülya Cündübeyoğlu'nun kızı Ebru Cündübeyoğlu'un babası Ertuğrul Cündübeyoğlu hayatını kaybetti. Acı haberi, Ebru Cündübeyoğlu'nun eşi Mete Güçlü duyurdu.

Magazin 01-06-2022 08:57

Ebru Cündübeyoğlu

Ebru Cündübeyoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ebru Cündübeyoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Senden Daha Güzel dizisi konusu nedir? Senden Daha Güzel dizisi oyuncuları kimler?

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında yer alacak yapımlardan birinin de Senden Daha Güzel dizisi olması bekleniyor. Son olarak Aşk Mantık İntikam'la final yapan kanal, sevilen dizinin yerine Gülümse Kaderine dizisini getirmişti. Cemre Baysel ve Burak Çelik gibi isimlerin rol alacağı Senden Daha Güzel dizisi de yakın süreçte ekranlarda olacak. Peki Senden Daha Güzel dizisi konusu nedir? Senden Daha Güzel dizisi oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 02-05-2022 01:24

Ebru Cündübeyoğlu'ndan 'gece postası'! Hayran bıraktı

Güzelliği ile her dönem dikkat çeken başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, Instagram hesabından paylaştığı birbirinden iddialı pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 24-11-2021 15:47

Ebru Cündübeyoğlu'nn annesini görenler inanamadı! Avrupalı film yıldızları gibi

Güzelliği ile her dönem dikkat çeken başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son olarak çocukluk fotoğrafını paylaşan Cündübeyoğlu'nun annesini görenler, hayranlığını gizleyemedi.

Magazin 24-08-2021 09:53

46 yaşındaki Ebru Cündübeyoğlu'ndan samanlıkta seksi pozlar

Güzelliği ile her dönem dikkat çeken başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, Instagram hesabından paylaştığı birbirinden iddialı pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 11-08-2021 10:12

Kim der 46 yaşında diye! Ebru Cündübeyoğlu bikinili pozuyla adeta şov yaptı

Deneyimli oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, Instagram hesabından paylaştığı birbirinden iddialı pozlarıyla 46. yaşını kutladı.

Magazin 21-07-2021 17:04

RÖPORTAJ- Gülümseten ikili Ebru Cündübeyoğlu ve Hakan Yılmaz, boşanmaları bitirmeyi hedefliyor

Ünlü oyuncular Ebru Cündübeyoğlu ile Hakan Yılmaz'ın, boşanmalara dikkati çekmek üzere sahneye taşıdıkları "Ölü'n Bizi Ayırana Dek", izleyiciden büyük ilgi görüyor - Oyuncu Ebru Cündübeyoğlu: - "Kadın-erkek ilişkisi yeniden keşfedilecek şey değil. Ama bunu anlatma ve gösterme oku çok farklı yerlerden olunca seyircinin de hoşuna gidiyor" - Oyuncu Hakan Yılmaz: - "Diyalog, konuşmak. İlişkilerin çoğu da zaten konuşamamaktan bitiyor. Aslında konuşsalar belki bu boşanmaların yarısı çözülecek. Konuşmuyorlar. İnat ediyorlar, konuşmadan kavgayla yükseliyorlar. Sonucunda da insanlar ayrılıyor. Konuşmak çok önemli"

Magazin 22-11-2019 13:36

Ebru Cündübeyoğlu'ndan yıllar sonra mayolu poz

Ailesiyle birlikte Datça'ya giden Ebru Cündübeyoğlu; kano yaptı, fotoğrafları da Instagram sayfasında yayınladı

Magazin 30-05-2018 17:03

Ebru Cündübeyoğlu her zaman zarif

Atv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Evli ve Öfkeli'nin güzel ve başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, Akasya Acıbadem'de görüntülendi.

Magazin 25-02-2016 09:18

Müstehcen soru Ebru'yu terletti!

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok programının dünkü konuklarında biri ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'ydu

Magazin 17-01-2012 15:06