Ebru Polat Kimdir Haberleri

Ebru Polat'ın Çocuk sahiplenmek istiyorum sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü! Sosyal medyada yer yerinden oynadı

Selin Ciğerci'nin bebek sahibi olmasının ardından bir açıklama da Ebru Polat'tan geldi. Sperm bankasından değil de çocuk sahiplenmek istediğini dile getiren ünlü şarkıcının sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Polat için "İnsandan bahsederken sahiplenmeyi kullanmak nedir?" yorumları yapılmaya başlandı.

Magazin 28-01-2023 14:57

Ebru Polat kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ebru Polat'tan 900 TL'lik sakız tepkilerine olay yanıt!

Ebru Polat, 18 Ekim 2022 Salı günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e açıklamada bulunup bir sakıza 900 TL vermesi üzerine gelen tepkilere cevap verdi. 2. Sayfa magazin programında "Sigara almak aptallık değil ama sakıza bu parayı vermek mi aptallık?" diyen ünlü isim vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Ebru Polat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ebru Polat 900 TL'ye sakız alması ile ilgili ne dedi?

Magazin 18-10-2022 11:11

Ebru Polat'tan namaz paylaşımı! Hemen silmek istedi ''Kimden ne çıkacağı belli olmuyor''

Cesur sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Ebru Polat, annesinin namaz kıldığı anları takipçileriyle paylaştı. Polat'ın iman yorumu dikkat çekti.

Magazin 13-10-2022 14:47

Ebru Polat bikinili cesur pozuyla nefes kesti! Beğeni ve yorum butonu çöktü...

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Takipçilerinin dikkatini çeken Ebru Polat her paylaşımıyla olay olmaya devam ediyor. Sosyal medyada sık sık fiziğini sergileyen Polat, son olarak paylaştığı siyah bikinili kalça pozuyla nefes kesti. Şarkıcı, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 18-08-2022 10:06

Ebru Polat Kimdir

Ebru Polat Kimdir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ebru Polat Kimdir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ebru Polat bikinili cesur pozuyla dudak uçuklattı! Adeta kasıp kavurdu

Güzel şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya paylaşımlarıyla kasıp kavurmaya devam ediyor. İddialı ve cesur pozlarıyla takipçilerinin yüreklerini hoplatan güzel şarkıcı, son olarak bikinili pozlarıyla göz kamaştırdı. Polat'ın muhteşem fiziği ve güzelliği dikkat çekti.

Magazin 08-08-2022 12:59

Ebru Polat kalçalarına kadar uzanan derin yırtmaçlı elbisesiyle olay yarattı!

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Her fırsatta cesur pozlarıyla takipçilerinin dikkatini çeken güzel şarkıcı, son olarak kaçlarına kadar uzanan derin yırtmaçlı elbisesiyle büyüledi.

Magazin 01-08-2022 16:27

Ebru Polat'tan bikinisiyle teknede kalça şov! Kasıp kavurdu...

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin nefesini kesmeye devam ediyor. Özel hayatına yönelik sık sık paylaşımlarda bulunan güzel şarkıcı, son olarak bikinisiyle cesur günaydın pozu verdi. Polat daha sonrasında ise tekne üstünde bikinisiyle kalçalarını kıvırdığı anları paylaştı.

Magazin 29-07-2022 13:13