Ebubekir Sifil Haberleri

İmam hatipliler hakkındaki sözleri sonrası tutuklanan Gülşen'e böyle destek verdi! 'Katliam çağrısı yapan o adam serbest! Gülşen tutuklu öyle mi?'

Yalova Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Doç. Ebubekir Sifil'in üç yıl önce söylediği sözler yeniden gündem oldu! Namaz kılmanın gerekliliğini anlatırken söylediği sözlerle tepki çeken Sifil; 'Adam keyfi olarak devamlı namazı aksatıyor. Böyle yaparsa cezaya çarptırılır. Azalanır, dövülür. Devam ederse taziren öldürülebilir' demişti. Milletvekili Cemal Enginyurt; Ebubekir Sifil ile Gülşen'in tutuklanmasını kıyasladı.

Magazin 26-08-2022 07:52

4 yıla kadar hapsi isteniyor! Yılmaz Özdil'den TDKlı savunma

Akademisyen Ebubekir Sifil’in kendisine hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu Yılmaz Özdil, 4 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunma yapan Özdil, “‘Yobaz’ kelimesi müşteki tarafından hakaret olarak algılanmış ancak ben kelimeyi Türk Dil Kurumu’nun tanımladığı şekilde kullandım” dedi.

Haber 07-10-2021 16:03

Ebubekir Sifil'in sözlerine verdiği yanıt olay olmuştu! Yılmaz Özdil ifade verdi

Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ebubekir Sifil'in şikayeti üzerine hakkında "Hakaret" ve "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçlamalarıyla soruşturma başlatılan gazeteci-yazar Yılmaz Özdil ifade verdi. Özdil, yazdıklarının eleştiri mahiyetinde olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.

Haber 10-03-2021 17:13

Ebubekir Sifil'in Cüneyt Akman ve Yılmaz Özdil çağrısı olay oldu! Sözcü'den jet yanıt: Bu nasıl kafa

Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde öğretim görevlisi olan Ebubekir Sifil, gazeteciler Cüneyt Akman ile Yılmaz Özdil için Diyanet’e çağrıda bulundu. Sifil, “Öldüklerinde cesetleri camilerimize sokulmasın, cenaze namazları kılınmasın” ifadelerini kullandı. Sözcü Gazetesi ise Sifil'e çok sert tepki gösterdi.

Haber 17-12-2020 08:03

Ebubekir Sifil

Ebubekir Sifil Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ebubekir Sifil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yalova Üniversitesi Rektörü Suat Cebeci ile Ebubekir Sifil arasında sözlü tartışma: Haddini bil ya da lütfen dışarı çık

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Kulüpler Birliği Toplantısı'nda polemik yaşadığı aynı üniversitede görevli öğretim üyesi Doç. Dr. Ebubekir Sifil'i "Haddini bil burada konuş ya da lütfen dışarı çıkın" dedi. Tartışma sosyal medyada gündem oldu. Bunun üzerine açıklama yapan Sifil, "Kimi paylaşımlarda hakaret içeren ifadelerin yer almasının tasvip ettiğim bir durum olmadığının özellikle bilinmesini isterim" dedi.

Haber 30-11-2019 00:10

Canlı yayında şoke eden 'deve idrarı' ikramı

Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Sifil, canlı yayında deve sidiği içmenin şifalı olduğunu belirten hadisin güvenilir olduğunu söyledi. Bunun üzerine Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Taslaman kendisine deve idrarı ikram etti. Sifil, yalnızca damızlığa çekilen deve idrarının tüketilmesi gerektiğini söyleyerek ikramı reddetti.

Haber 21-07-2017 12:34