Ece Alton Haberleri

Garip'in Fatoş'u Ece Alton'un son hali şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Yeşilçam’ın unutulmazlarından olan Garip filminde Kemal Sunal’ın minik arkadaşı Fatoş'un son hali gündem oldu. Filmin dikkat çeken karakteri Fatoş’a Ece Alton hayat veriyordu. Şimdilerde 44 yaşında olan Ece Alton’un son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 23-02-2024 18:10

Yeşilçam efsanesi Garip'in Fatoş'u Ece Alton son haliyle herkesi şaşırttı! Görenlerin ağızları açık kaldı

Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden olan Garip filminde Kemal Sunal’ın minik arkadaşı Fatoş sevilen çocuk yıldızlardan biri olmuştu. Filmin dikkat çeken karakteri Fatoş’a Ece Alton hayat veriyordu. Şimdilerde 43 yaşında olan Ece Alton’un son hali görenleri şaşkına uğrattı.

Magazin 24-05-2023 16:25

Kemal Sunal'ın minik rol arkadaşının değişimi görenleri şaşırtıyor! Herkes onu Garip'in Fatoşu olarak tanımıştı...

Kemal Sunal ile çok sevilen Garip filminde oynayan Ece Alton aradan geçen 36 yıl ile büyük değişim yaşadı. Garip filminde 'Fatoş' karakterini canlandıran Ece Alton milyonlarca izleyicinin sevgisini kazanmıştı. Ece Alton'un yıllar sonraki değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 17-11-2022 22:16

Kemal Sunal'ın Garip filminde Fatoş'tu! Ece Alton bakın şimdilerde ne yapıyor?

Kemal Sunal'ın Garip filmini hatırlamayan yoktur... Garip'te Fatoş rolündeki Ece Alton hafızalara kazınan çocuk oyunculardan biriydi. Kemal Sunal'ın Garip filminde Fatoş Ece Alton şimdilerde gözlerden uzak bambaşka bir hayat yaşıyor. İşte Garip’in çocuk yıldızı Ece Alton'un son hali...

Magazin 30-05-2022 17:23

Ece Alton

Ece Alton Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ece Alton Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Garip filminin Fatoş'u bakın Ece Alton şimdilerde ne iş yapıyor?

Ece Alton bir dönemin hafızalara kazınan çocuk oyuncularındandı. Kemal Sunal ile oynadığı Garip filmiyle yıldızı parlayan Ece Alton şimdilerde bambaşka bir iş yapıyor. Garip filminin Fatoş'u son hali ve yeni mesleğiyle gündeme geldi.

Magazin 03-02-2022 11:21

Onu tanıdınız mı? Kemal Sunal'ın Garip filminin Fatoş’u Ece Alton’un son hali görenleri şaşırttı

Haylaz mı haylaz, tatlı mı tatlı Garip filminin Fatoş’u Ece Alton, çocuk oyuncular arasında herkesin gıpta ile baktığı bir isimdi. Kemal Sunal ile başrol oynayan Ece Alton’un son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 13-08-2021 15:21

Garip'in Fatoş'u Ece Alton'un son hâli şaşırttı

Usta oyuncu Kemal Sunal’la ilk başrolünü paylaşan çocuk oyunculardan Ece Alton'un son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 10-05-2021 13:08

Garip'in Fatoş'u Ece Alton'un son hali! Bakın şimdilerde ne yapıyor

İlk başrolünü Kemal Sunal’la paylaşmış çocuk oyunculardan Ece Alton'un son hali merak konusu oldu. “Garip” filmindeki ‘Fatoş’ karakteriyle hafızalara kazınan Ece Alton bakın şimdilerde ne yapıyor.

Magazin 09-05-2021 08:59