Ece Dağıstan Haberleri

Ece Dağıstan ile boşanan Fazıl Say'a Tuğba Ekinci'den olay yorum

3 yıl önce evlenen piyanist çift Fazıl Say ile Ece Dağıstan dün tek celsede boşandı. Boşanmanın ardından sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Tuğba Ekinci'nin yaptığı yorum dikkat çekti. Ekinci, Say'a, "Ben alırım seni üzülme hahahaa'' yorumunda bulundu.

Magazin 02-12-2022 13:30

Fazıl Say ile Ece Dağıstan boşandı! Say'ın paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu: El ele girdik, el ele çıktık

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Ece Dağıstan ile evliliklerinin sonlandığını duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Say, "Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile" ifadelerini kullandı. Say'ın paylaştığı fotoğraf ise kullanıcıların dikkatini çekti.

Magazin 30-11-2022 17:15

Ece Dağıstan'dan o yoruma ayar cevap: Seda Sayan gibi olmaktan hoşlanıyor olabilirim

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ile 2019 yılında hayatını birleştiren piyanist Ece Dağıstan, imaj değiştirdi. Saçlarını kısacık kestirdiği yeni imajıyla dikkat çeken ünlü piyanist sık sık sosyal medya hesabından paylaşım yamaya devam ediyor. Son paylaşımına gelen 'Seda Sayan gibi olmuşsun' yorumuna verdiği cevap ile olay yarattı.

Magazin 28-06-2021 15:28

Fazıl Say’ın eşi Ece Dağıstan kimdir? Ece Dağıstan kaç yaşında?

Ece Dağıstan ve Fazıl Say, 2019 yılında İtalya Milano’da dünya evine girmiştir. Ece Dağıstan 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda eğitim almış ve daha sonra müzik eğitimi almak için Viyana’ya gitmiştir. Ece Dağıstan daha önce Teoman ile de çalışmıştır. Fazıl Say’ın eşi Ece Dağıstan’ın evlilikleri ile ilgili yaptıkları açıklama ise bir dönem magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Magazin 02-04-2021 09:06

Ece Dağıstan

Ece Dağıstan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ece Dağıstan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fazıl Say: 2 ev var demek günde 2 kere sevişiyoruz demek

Ünlü piyanist Fazıl Say, üç yıldır birlikte olduğu İzmirli piyanist Ece Dağıstan ile 2019 yılında İtalya'nın Milano kentinde nikah masasına oturmuştu. Ece Dağıstan evliliğiyle yaptığı açıklamayla gündem olunca Fazıl Say bakın ne dedi.

Magazin 25-03-2021 09:06