Ek Zam Haberleri

SON DAKİKA: Emeklilere ek zam geliyor mu? AK Partili Akbaşoğlu'ndan açıklama geldi, o tarihi işaret etti!

SSK, Bağ-Kur, memur emeklilerinin ocak zammı yüzde 49.25 olurken en düşük emekli maaşı da 10 bin TL'ye yükseldi. Şubat ayı enflasyonun beklentilerin üzerinde gelmesinin ardından emeklilerin maaşlarına ve bayram ikramiyelerine ek zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan ek zamma ilişkin son dakika açıklaması geldi.

Finans 06-03-2024 15:30

700 bin kamu işçisini ilgilendiriyor! Oran verdiler, açıklamalar peş peşe geldi! Gözler Ankara'da

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kayabaşı, kamu işçisi için ek zam talep ederek, "Toplumun tüm kesimlerine yapılan yüzde 49,25'lik artışın tüm kamu işçilerine yansıtılması önem arz etmektedir" dedi. Kamu işçilerine bir ek zam talebi de Türk İş Başkanı Ergün Atalay'dan geldi.

Finans 07-02-2024 15:35

Emeklilerde kök maaş bilmecesi! SGK Uzmanı seçim öncesini işaret etti, tek tek anlattı: En düşük aylığı en az asgari ücret seviyesine getirecekler

Emekli maaşı ek zam kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ek zamların ödeneceği tarihi açıkladı. Emeklilerin kök maaş hesaplarında zam hesapları sürerken bir ek zam iddiası daha gündeme geldi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, seçim öncesini işaret etti ve en düşük emekli maaşının en az 17 bin 2 TL olan asgari ücret seviyesine getirileceğini söyledi.

Finans 04-02-2024 07:34

Emekliye ek zam Resmi Gazete'de yayımlandı! Ek zam farkı ne zaman yatırılacak? İşte yanıtı...

Son dakika haberi: Emekliye ek zam Resmi Gazete'de yayımlanan kanunla ek zam yürürlüğe girdi. Emekli kök maaş zammı yüzde 49,25'e yükselirken, en düşük emekli maaşı da 10 bin lira oldu. SSK, BAĞ-KUR emekli zammı düzenlemeleri Meclis’ten geçerek yasalaştı ve Resmi Gazete’de yayımlandı.

Finans 03-02-2024 00:50

Emekli ikramiyesine zamda 'şubat sonu' detayı: İşte konuşulan rakam

Emeklilerin ek zammının belli olmasının ardından gözler ikramiyelere çevrildi. Ek zamlı maaşlar hesaba yatmadan emeklilerin bayram ikramiyelerine zam gündemde. Peki emekli ikramiyesine zam ne kadar olacak?

Finans 02-02-2024 08:03

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Gözler hesaplarda, emekli maaşı zam farkı ne zaman yatacak? Uzmanlar yanıtladı

Milyonlarca emekli maaş farkı ödemelerinin ne zaman yatacağını merak ediyor.. Bağ-Kur SGK emekli maaşı zammı Ocak 2024 için yüzde 49,25’e yükseltildi. En düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu.SSK, Bağkur emekli maaşı zam farkı yattı mı, neden yatmadı? sorularına yanıt aranıyor. Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, yüzde 11.68’lik zam farkı için şubat ayının ilk haftasını işaret etti.

Finans 01-02-2024 09:45

Emekli maaş zammında yeni iddia! Canlı yayında en düşük emekli maaşı için rakam ve tarih verdi, '2 TL' detayı dikkat çekti

Milyonlarca emekli ek zamda son gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Emeklilerin beklediği ek zam Meclis'ten geçti, karar Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından hesaplara yatacak. Maaşlar hesaba henüz yatmazken emekliler için yeni bir zam iddiası daha ortaya atıldı. Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz, canlı yayında en düşük emekli maaşı için rakam verdi, 15 Mart'ı işaret etti.

Finans 31-01-2024 09:24

Emekli maaşı zam farkı için SGK çalışma başlattı! Resmi Gazete kararı bekleniyor

Emekli maaş farkı ödemelerinin ne zaman yatacağı merak ediliyor. Bağ-Kur SGK emekli maaşı zammı Ocak 2024 için yüzde 49,25’e yükseltildi. En düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu.SSK, Bağkur emekli maaşı zam farkı yattı mı, neden yatmadı? sorularına yanıt aranıyor. İşte detaylar...

Finans 31-01-2024 08:56

Yargıda ek zam iptalinin gerekçesi açıklandı: Huzursuzluk ve kırgınlığa neden olacak

Anayasa Mahkemesinin (AYM), Yargıtay ve Danıştay üyelerinin maaşlarına birinci sınıf hakim savcılardan daha çok ek zam yapılmasını öngören kanun hükmünü iptaline ilişkin kararının gerekçesini açıkladı. İptal hükmü 6 ay sonra yürürlüğe girecek.

Finans 30-01-2024 15:40

Marketlerde bu kez emekli zammı mesaisi: Bazı ürünlerin etiketi bir ayda 3 kez değişti!

Memur ve emeklilerin zammının belli olmasının ardından zincir marketlerde bu kez emekli zammı 'mesaisi' başladı. Markette ürünlerin fiyatları değişmeye başladı.

Finans 28-01-2024 14:57

Kulisler hareketlendi, seçim öncesi yeni zam iddiası: En düşük emekli maaşı 17 bin TL'ye çıkabilir

Milyonlarca emeklinin beklediği ek zam Meclis'ten geçti, Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından maaşlara yansıması bekleniyor. Emekliler ek zamma kavuşmadan yeni bir ek zam geleceği iddiaları da devam ediyor. Kısa Dalga yazarı Mehmet Çetigüleç Ankara kulis bilgilerini aktardı. Çetigüleç, en düşük emekli maaşının 14-17 bin TL arasına çıkarılacağını iddia etti.

Finans 28-01-2024 10:45

Emekli maaş zammında yeni iddia! Canlı yayında seçimleri hatırlattı, tarih verdi! Mart ayında herkese 4 bin TL zam yapılacak!

Milyonlarca emeklinin beklediği ek zam Meclis'ten geçti, Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından maaşlara yansıması bekleniyor. Emekliler ek zamma kavuşmadan yeni bir ek zam geleceği iddiaları da devam ediyor. Karar Gazetesi Yazarı İbrahim Kahveci, SGK Uzmanı Özgür Erdursun'un yeni ek zam iddiasını hatırlatarak, seçim öncesini işaret etti. Kahveci, "Mart ayında herkese 4 bin TL zam yapılacak!" dedi.

Finans 26-01-2024 09:41

Milyonlarca emekli gün sayıyor, ek zam Meclis'ten geçti, kök maaş hesabı bir kez daha değişti, işte maaşların ödeneceği tarih!

Bağ-Kur SGK emekli maaşı zammı Ocak 2024 için yüzde 49,25’e yükseltildi. En düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu. eclis’te kabul edilen emekliye ek zam düzenlemesi sonrası sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ve Resmi Gazete aşaması kaldı. Yeni emekli kök aylığı tablosu da değişti. Maaşlar ne zaman yatacak?

Finans 26-01-2024 07:24

Memur-Sen Başkanı'nın ilave zam yorumunda 8 bin TL detayı: Beklentileri karşılayacak bir adım daha eklenmeli

Memur -Sen Başkanı Ali Yalçın, dün SSK-Bağkur emeklilerinin maaşlarının ilave zamla memur emeklisi maaş zam oranıyla eşitlenmesine ilişkin açıklama yaptı. Yalçın, "Devam eden olumlu adımlara kamu görevlisi emeklilerinin beklentilerini karşılayacak bir adım daha eklenmeli" dedi. Yalçın, "Emek verenlerin taleplerine, beklentilerine ve seslerine kulak verilmeli, kamu görevlisi emeklilerini de mutlu edecek müjde gelmelidir." düşüncesini dile getirdi.

Finans 24-01-2024 13:29

Emeklilere ek zam ödemesi için gözler o tarihte: Yeni emekliler de yararlanacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. Emekliler ek zammın yatırılacağı tarihi merakla beklerken gözler Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'na çevrildi. Ek zam ne zaman hesaplara yatacak? Yeni emekliler de ek zamdan faydalanabilecek mi?

Finans 21-01-2024 08:46

Emekli maaşlarına ek zam sonrası gözler o detayda: Maaşlarda denge nasıl sağlanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. Ek zammın ardından SSK ve Bağkur emeklileri ile memur emeklileri arasındaki makas kapanmadı, peki emeklilerin maaş dengesi nasıl sağlanacak?

Finans 19-01-2024 07:41

Fatih Portakal 'Yazın bir tarafa' diyerek duyurdu! Emekliye ek zam iddiası, tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yapılan kabine toplantısı sonrasında SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 ek zam yapılacağını açıklamıştı. Erdoğan en düşük emekli maaşının da 10 bin TL olduğunu aktarmıştı. Gazeteci, Fatih Portakal dikkat çeken bir iddiada bulunup SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek bir zam daha olabileceğini ifade ederek, tarih verdi.

Finans 18-01-2024 21:39

Emekli maaşının neden 10 bin lira olduğunu anlatıp canlı yayında oy hesabı yaptı: 'Bu bir seçim mühendisliği'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. En düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu. Sözcü yazarı Deniz Zeyrek en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına ilişkin olarak, "Bu bir seçim mühendisliği" yorumunu yaptı.

Finans 17-01-2024 17:01

Emekli zammı sonrası yaptığı 'taşra' yorumu olay oldu: Her şey yarı yarıya, kira 500-600 TL Nagehan Alçı şaştı kaldı, araya girdi

Emekli maaşına yüzde 5 ek zam gelirken, yüzde 42,60'lık zam oranı gündem oldu. Yapılan zam kararı sonrası Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun canlı yayında yaptığı yorum ise çok konuşuldu. Taşrada yaşayanların durumunun çok daha farklı olduğunu savunan Hacıbektaşoğlu, "Taşradaysan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun zaten. Yaşadığın ev senindir muhtemelen ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" ifadelerini kullandı. Hacıbektaşoğlu'nun bu yorumu sonrası araya giren Nagehan Alçı ise şaştı kaldı.

Finans 17-01-2024 10:22

Kabine Toplantısı öncesi Deniz Zeyrek'ten emekliye ek zam kulisi!

Milyonlarca SSK ve Bağkur emeklisinin gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısı'nda. Kulisler SSK ve Bağkur emeklilere ek zamda oran ne olacak? sorusuna yanıt arıyor.

Finans 16-01-2024 11:32

SGK uzmanı seçim öncesine işaret etti: Ek zam sonrası seyyanen artış mı gelecek? En düşük emekli maaşında Cumhurbaşkanı detayı, 12 bin TL olur mu?

Milyonlarca emekli maaş zammı açıklamalarını merakla takip ediyor. TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerinin açıklamasının ardından belli olan emekli zamlarında makas açıldı. Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak ek zam oranının ne kadar olacağı merak konusu. SGK uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşının 11 bin TL bandında olmasının beklendiğini söyledi. Erdursun, "Cumhurbaşkanı inisiyatif kullanıp 12 bin liraya çıkarabilecek mi? Pazartesi öğreneceğiz." dedi.

Finans 14-01-2024 11:03

Emekli maaşına ek zamda takvim netleşti! İşte milyonlarca emeklinin beklediği haberin ayrıntıları...

Emekli zammında son dakika haberleri yakından takip edilirken, SSK ve Bağ-Kur emeklisi ek zam için bekliyor. "2024 emekli zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek zam yapılacak mı? Emekliye ek zam oranı ne kadar?" sorularına yanıt aranırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Hazine ve Maliye bakanlıkları ek zam için çalışmalarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak çalışma, Meclis'e gelmesinin ardından maaşlara yansıtılacak.

Finans 12-01-2024 13:45

Masadaki formüller tek tek incelendi, emekliye oransal artış geliyor: Ek zam için düşünülen oran...

TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından memur ve emeklilere yapılacak zam oranı da belli oldu. Memur ve SSK - Bağkur emeklileri arasında zam oranında makas açıldı. SSK ve Bağkur emeklileri için ek zam talebi için çalışma başlatıldı. Emekliler için zam yüzde kaç olacak?

Finans 12-01-2024 08:03

Yaklaşık 700 bin kamu işçisinden ek zam talebi: Ek protokol gündemde

TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından memur ve emeklilere verilecek zam oranı belli oldu. Zammın ardından kamuda çalışan işçiler de ek zam talebini gündeme getirdi. Hak İş Başkanı Mahmut Arslan 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak ek protokol talep edeceklerini söyledi.

Finans 11-01-2024 14:26

Emeklileri heyecanlandıran sözler! Şimdiden kesin söyleyebiliriz deyip rakam verdi: Gözler ekim ayına çevrildi

Emekli maaşlarına yüzde 25 oranında zam sonrası zamlı maaşlar temmuz ayından itibaren yatmaya başladı. Ancak emekliler zam oranını yeterli bulmazken Cumhur İttifakı partilerinden yapılan açıklamalarda da emeklilerin mağdur olduğu belirtilip ocak ayı beklenmeden zam yapılması gerektiği yönünde çağrılar gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret ederken gözler olası yeni zam için ekim ayına çevrildi. Emekliler için kesin gelmesi beklenen yeni zam oranı ise heyecan yarattı.

Finans 06-08-2023 08:58

Memur ve emeklilere seyyanen zam yapılacak mı? İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama! “Yüzde 15 ek zam”

Memur ve emekli ek zammı ile ilgili detaylar merak konusu olurken çok sayıda vatandaş arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bilindiği üzere, memur ve emekli maaşlarına ocak ayında yeni yıl zammı yapıldı. Yüzde 30 zam ile birlikte en düşük emekli maaşı 5 bin 500 lira oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaş artışı açıklaması sonrası gözler seyyanen zamma çevrildi. Konu ile ilgili Altın Piyasaları Uzmanı ve ekonomi köşe yazarı İslam Memiş çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Finans 12-01-2023 08:00

Memur zammı öncesi Bakan Bilgin ile kritik görüşme! Sabit vergi ve ek zam talebi

Kamu çalışanlarına ek zamla ilgili kritik toplantı yapıldı. Konu ile ilgili Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'i ziyaret etti. Görüşmede, 3600 ek gösterge, sözleşmeli personele kadro, ek zam, vergi dilimleri ve diğer konulara ilişkin kamu görevlilerinin talepleri dile getirildi. Kahveci, Bakan Bilgin'in sözleşmeliye kadroyla ilgili kanun taslağının birkaç gün içerisinde parlamentoya gönderileceğini bildirdi.

Finans 21-12-2022 15:41