Ekmek Fiyatları Haberleri

Bir ilde ekmek fiyatı 2 liraya düştü! 'Maliyetler kurtarmıyor ama...' Firmadan şaşırtan gerekçe

Sivas’ta bir ekmek üreticisi ilde sattıkları ekmeğin fiyatını 2 liraya düşürdü. Bir ekmeğin maliyetinin 5 lira olduğunu belirten firma yetkilisi denetimlerin yetersizliğine dikkat çekmek amacıyla fiyatları indirdiklerini söyledi.

Finans 21-04-2024 07:55

SON DAKİKA | İstanbul'da ekmeğe zam! İşte yeni ekmek fiyatı

Son dakika haberi: İstanbul'da ekmeğe zam geldi. İstanbul Ticaret Odası’na (İTO) bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğin fiyatı 8 TL’ye yükseltildi.

Finans 09-11-2023 18:00

İstanbul'da ekmeğe zam geldi mi? Valilik duyurdu: 'Yeni bir düzenleme...'

Sübvansiyonlu un satışının sona ermesinin ardından ekmek fiyatları için zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Son olarak İstanbul'da ekmeğin 8, simidin ise 10 TL olduğu iddia edilmişti. Ancak İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. İşte detaylar.

Finans 08-07-2023 13:13

O ilçede Ramazan ayı boyunca ekmek 1 TL! 'Artan maliyetlere rağmen...'

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca iftar sofralarının vazgeçilmezi olan ekmeği Tarsusluların sofralarına 1 TL’den ulaştıracağı kaydedildi.

Finans 22-03-2023 15:07

O ilde fiyatı 2,75 TL'ye kadar düştü! Rekabet artınca... İndirime gittiler 'Müşteriyi kaybetme korkusuyla...'

Gıda ürünlerindeki fiyatlar vatandaşın gündemindeki yerini koruyor. Sofraların temel gıdalarından olan ekmeğin fiyatındaki hareketlilik de vatandaşlar tarafından dikkatle takip ediliyor. Son olarak Çankırı'da fırıncılar arasında yaşanan rekabet nedeniyle bazı bakkal ve fırınlarda ekmeğe indirim yapılarak ekmeğin 200 gramı 2,75 TL'ye satılmaya başlandı. Bu durum vatandaşın yüzünü güldürdü ancak fırıncılar durumdan şikayet etti. İşte detaylar...

Finans 06-03-2023 13:01

Türkiye'nin birçok bölgesinden daha ucuza... Bu ilçede 1 Aralık'tan itibaren ekmek 2,5 TL! Belediye başkanı duyurdu

Ekmek fiyatları vatandaşların gündemindeki yerini korumaya devam ederken Tunceli’nin Pertek ilçesinden dikkat çeken bir haber geldi. İlçede halk ekmek fiyatı, 1 Aralıktan itibaren 2 buçuk lira olarak güncellendi. Açıklamayı Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan yaptı. Alan, açıklamasında ilçelerinde ekmeği Türkiye'nin birçok bölgesinden daha ucuza vatandaşlarla buluşturacaklarını söyledi.

Finans 27-11-2022 22:34

Ekmeğe zam iddiaları gündem oldu! Canlı yayında tarih ve fiyat verdi! 'Benim yedi sülalem fırıncı ay sonuna kadar...'

Ekmek fiyatlarına zam mı gelecek? Vatandaşlar bu sorunun yanıtını ararken konuyla ilgili Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, aralık ayı öncesinde İstanbul'da satılan ekmeğin fiyatının zamlanarak 7.5 liraya çıkabileceğini söyledi. Kolivar, katıldığı canlı yayında "İstanbul'da fırınlara çekidüzen verilirse o zaman vatandaş ekmeği ucuza yer." ifadelerini kullandı.

Finans 08-11-2022 00:02

Bakan Özer Buradan ilk defa açıklıyorum diyerek duyurdu: Düşük fiyatlı ekmek...

Ekmek fiyatları ile ilgili son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den dikkat çeken bir açıklama geldi. “Buradan ilk defa açıklıyorum” diyerek önemli gelişmeyi duyuran Bakan Özer, Türkiye’de 81 ilde 100 noktadaki meslek liselerine ekmek fabrikası kurulacağını belirtti. Bakan Özer, günlük 1 milyon ekmek üretim kapasitesi ile o liselerin satış büfelerinde vatandaşların düşük fiyatlı ekmekle buluşturulacağını söyledi.

Haber 26-06-2022 19:31

Fırıncılar Federasyonu Başkanı'ndan ekmek fiyatları açıklaması: Pazartesi gününden itibaren...

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, İstanbul'un 3 ilçesinde ekmeğin 5 liradan satılmasıyla ilgili, "Yapılan çalışma neticesinde bu 3 ilçede 5 lira uygulaması son bulmuş oluyor pazartesi gününden itibaren." dedi.

Finans 25-06-2022 18:08

İstanbul’da ekmek fiyatı 5 TL mi oldu? İstanbul’da halk ekmeğe zam yapılacak mı, ekmek ne kadar olacak?

İstanbul’da ekmek fiyatı 5 TL mi oldu? Megakent İstanbul'da bazı yerlerde ekmeğe zam geldiğinin açıklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin unlu mamuller üreten şirketi Halk Ekmek'te fiyatların değişip değişmeyeceği merak konusu oldu. Peki İstanbul’da halk ekmeğe zam yapılacak mı? İşte ayrıntılar..

Haber 21-06-2022 13:19

Ekmek fiyatlarına zam mı geldi? Bakanlık'tan açıklama! Ekmek ve un fiyatlarında son durum

Ekmek ve un fiyatlarına zam gelip gelmediği merak edilmeye başlandı. Tarım ve Orman Bakanlığından ise konuyla ilgili açıklama geldi. Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) un regülasyon uygulamalarına Haziran ayından itibaren tekrar devam edilmesinin uygun görüldüğü bildirildi. Peki ekmek fiyatlarına zam mı geldi? İşte ekmek ve un fiyatlarında son durum...

Finans 01-06-2022 21:18

Ekmek fiyatlarıyla ilgili yeni gelişme! Bakanlık açıkladı: Uygun fiyatla buğday satışı devam edecek

Tarım ve Orman Bakanlığından, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) un regülasyon uygulamalarına Haziran ayından itibaren tekrar devam edilmesinin uygun görüldüğü bildirilerek, "Bu kapsamda fırınlara ve ekmek üreticilerine belirli bir fiyattan un satışı yapacağını taahhüt eden un fabrikalarına TMO tarafından uygun fiyatla ekmeklik buğday satışı yapılmaya devam edilecektir." ifadesi kullanıldı.

Finans 01-06-2022 18:58

Vatandaşlardan fırıncılara tepki! Fiyatını artırmak isteyince... 3 bin ekmek dağıttılar

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde fırıncılar, artan maliyetleri gerekçe göstererek somun ekmeğin fiyatını 2,5 TL’den 3,5 TL’ye çıkarmak istedi. Gelen tepki üzerine fırıncılar greve girerken mahalle sakinleri de fırıncılara tepki olarak Sivas merkezden getirdikleri 3 bin ekmeği ilçe sakinlerine dağıttı.

Haber 06-05-2022 20:40

Dar gelirli vatandaşa ‘Ekmek indirim kuponu’ dağıtıldı! Dikkat çeken iddia…

Ekmek fiyatlarının artması ile dar gelirli vatandaşlar zor günler geçirirken Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlara ekmek indirim kuponu dağıttığı öğrenildi. Ekmek indirim kuponunun ise birçok markette geçmediği iddia edildi.

Haber 13-04-2022 07:35

Ankara'da ekmek ne kadar oldu? 200 gram, 400 gram ekmeğin fiyatı ne kadar? Ankara'da ekmek kaç TL?

Ankara'da ekmek ne kadar oldu? sorusunun yanıtı Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı tarafından yapılan açıklamanı ardından merak konusu oldu. Halil İbrahim Balcı, kentte ekmek fiyatlarının zamlandığını duyurdu. Peki Ankara'da ekmek ne kadar oldu? 200 gram, 400 gram ekmeğin fiyatı ne kadar? Ankara'da ekmek kaç TL? İşte konuya ilişkin detaylar...

Haber 16-03-2022 08:24

Ekmek ve yağ fiyatlarına zam mı geliyor? Rusya Ukrayna savaşı sonrası yağ ve ekmek fiyatları artacak mı?

Rusya ve Ukrayna savaşı ile birlikte ekmek ve yağ fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Dünya piyasalarında buğday fiyatları son 14 senenin zirvesine çıkarken, Türkiye'nin geçen yıl buğday ithalatının %90'ını Rusya ve Ukrayna'dan yaptığı biliniyor. Peki ekmek ve yağ fiyatlarına zam mı geliyor? Rusya Ukrayna savaşı sonrası yağ ve ekmek fiyatları artacak mı? İşte merak edilenler...

Finans 04-03-2022 23:01

Ankara'da Halk Ekmek'e zam mı geldi 2022? Ankara'da Halk ekmek fiyatı ne kadar oldu? Ekmek kaç TL?

Ankara'da Halk Ekmek'e zam mı geldi? sorusunun yanıtı Ankara'da yaşayan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 'Halk Ekmek' açıklaması geldi. Yapılan duyuru sonrası Ankara'da Halk Ekmek'e zam mı geldi 2022? Ankara'da Halk ekmek fiyatı ne kadar oldu? Ekmek kaç TL? sorularının yanıtını öğrenmek isteyen Ankaralılar konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. İşte Ankara'da Halk Ekmek zammı ile ilgili detaylar...

Haber 01-03-2022 09:38

Buğday fiyatı bugün ne kadar 2022? Buğday fiyatları yükselecek mi? Dünya borsasında buğday fiyatları ne kadar oldu?

Rusya ve Ukrayna savaşı piyasaları alt üst etti. Dünya piyasasında buğday fiyatları zirveyi gördü. İki ülke arasındaki bu savaş yüzünden buğday fiyatları 14 yılın en yüksek rakamını gördü. Geçen yıl Türkiye, buğday ithalatının yaklaşık yüzde 90'ınını Rusya ve Ukrayna'dan yapmıştı. Rusya ve Ukrayna arasındaki bu savaş, buğday fiyatlarının artıp artmayacağını akla getirdi. İşte Buğday fiyatlarına dair merak edilenler!

Haber 01-03-2022 09:05

Ucuz ekmek saldırısı! ‘Ekmeği kaça satıyorsun ulan!’ dedi ve ateş açtı…

Ekmek fiyatlarındaki artışın ardından Kocaeli’den gelen haber akıllara durgunluk verdi. Bakkallara ucuz ekmek satan bir fırının şoförü ‘Ekmeği kaça satıyorsun ulan?’ denilerek saldırıya uğradı.

Haber 14-01-2022 14:10

TMO’dan ekmek zammına karşı hamle! Eski fiyattan satacak

TMO’dan, ekmek fiyatlarının yükselmesine karşı hamle geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanın geçen gün artan maliyetlerden dolayı makul bir zam artışının gündeme geleceğimi duyurmuştu. Öte yandan bugün Toprak Mahsulleri Ofisi, Ocak ayında zamlı olarak satışa sunduğu 1 milyon 220 bin ton hububatı gelen tepkiler üzerine eski fiyattan satacağını duyurdu.

Finans 06-01-2022 14:20

İstanbul'da ekmeğe yine zam yaptılar! Ekmek fiyatı 3,5 lira oldu

İstanbul Fırıncılar Odası'nın 230 gram olan ekmek fiyatının 2 TL'den 2,5 liraya çıkarılmasını içeren talebi İstanbul Ticaret Odası'nca 10 Kasım'da kabul edilmişti. Ancak fırınlar aradan 1 ay geçmesine rağmen yeni zam yaptı. Geçtiğimiz hafta gramajı 210'a düşürülüp 3 liraya satılan ekmeğe yine zam geldi. Kentte birçok fırın ekmeği 3,5 liraya satmaya başladı. Kadıköy'de fırın işleten Vedat Yılmaz, "Geçen sene 106 liraya aldığım un bu sene 320 lira. Şu anda ekmeğin 5-6 lira olması gerekiyor" dedi.

Haber 11-12-2021 11:20

Ekmek fiyatlarına gizli zam mı geldi?

İstanbul’da ekmek fiyatları değişiklik gösteriyor. Genel olarak İstanbul’da 230 gram ekmek 2,5 TL’ye satılırken bazı ilçelerde fırıncılar ekmek fiyatlarını 3 TL’ye kadar çıkardı.

Finans 06-12-2021 16:50

Bursa’da ekmeğe zam geldi

Bursa Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Çırakoğlu, temel gıda maddeleri olan şeker, yağ ve una gelen zamların ardından 200 gram olan ekmeğin 2,5 liradan satılacağını açıkladı. Daha önce 2 liradan satılan ekmek, bugünden itibaren 2,5 liradan satışa sunulacak.

Finans 03-12-2021 10:53

Fırıncılar ekmeğe zam yapmıştı! Vali zammı geri çekti

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, ekmeğe herhangi bir zammın olmadığını belirterek, “Ekmeğe zam girişimi geri alındı” dedi.

Haber 02-12-2021 19:49

Ankara'da ekmeğe yapılan zam uygulanmaya başlandı! İzmir'de ocak ayına kadar zam yok

Son dakika haberine göre, Ankara'da ekmeğe yapılan zam uygulanmaya başlandı. 1,75 lira olan 200 gram ekmeğin fiyatı 2,25 liradan satılmaya başlandı. Öte yandan İzmir'de ocak ayına kadar halk ekmeğe zam yapılmayacağı belirtildi.

Finans 26-11-2021 14:04

Fırıncılardan zam talebine zam: Ekmek 5 lira olsun

Doğal gaz, elektrik, su, işçilik, un fiyatları derken fırıncılar artan maliyetlerden dolayı kepenk kapatma noktasına kadar geldi. Kasım ayında yapılan yeni zammın ardından yeni fiyatların maliyetlerini karşılamadığını belirten fırıncılar, tekrar fiyat artışı talep ederek ekmeğin 5 lira olmasını bekliyor.

Finans 25-11-2021 10:16

Una 6 ayda yüzde 90 zam geldi! Fırıncılar kepenk kapatma noktasına geldi

Son 6 ayda ekmeklik una gelen yüzde doksan zam sonunda fırıncılar kepenk kapatma noktasına geldi. Yenişehir Fırıncılar ve Unlu Mamûl İmalatçıları Derneği Başkanı Mehmet Demira, "Fırıncılar üretimlerini azaltmalarına rağmen ayakta duramıyor. Elektrik, doğalgaz, maya ve diğer zamları hesaba katmadık. Artık dayanacak gücümüz kalmadı” diye konuştu.

Finans 24-11-2021 10:59

Ekrem İmamoğlu'ndan zam yapan fırıncı esnafına destek: Bu zammın sebebi esnaf değil

Ekmek fiyatlarının semtlere göre 4 liraya kadar yükseleceğine ilişkin iddiaların ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan da açıklama geldi. Ekmek fiyatlarında artış talep eden fırıncı esnafına destek veren İmamoğlu, zammın nedeninin esnaf olmadığını vurgulayarak, "Onlar da her gün artan maliyetlerle mücadele ediyorlar" dedi.

Finans 23-11-2021 08:52

Ekmek 4 TL mi oldu? Ekmeğe zam mı gelecek? İddiaların ardından açıklama!

'Ekmeğe zam gelecek' iddiaları sonrası ekmek fiyatları merak edilmeye başlandı. Zam iddialarına yanıt Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı'dan geldi. Peki ekmek 4 TL mi oldu? Ekmeğe zam mı gelecek? İşte yanıtı...

Finans 22-11-2021 20:40

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı'ndan açıklama geldi! Ekmek 4 lira olacak mı?

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarının 4 lira olacağı iddiasına açıklama yaptı. Balcı, "Ekmeğin 4-5 TL olacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İstişarelerle çözümden yanayız. Bu konuda da kapımız herkese açık." ifadelerini kullandı.

Finans 22-11-2021 15:03

İstanbul ve Ankara'nın ardından İzmir'de ekmeğe zam talebi

İstanbul ve Ankara'nın ardından İzmir'de de ekmek fiyatlarında artış talebi gündeme geldi. Ticaret Bakanlığı'nın onay vermesi halinde 230 gram ekmek İzmir'de 2,5 liradan satılacak. İzmir Ticaret Odası (İZTO) Ekmek ve Unlu Mamuller Grubu Meclis Üyesi Hüseyin Sağır, "Eğer bu fiyat artışını yapamazsak, istediğimiz kalitede ürün çıkaramayız. Çalıştırdığımız insanlara paralarını veremeyiz" dedi.

Finans 11-11-2021 14:09

81 ile genelge gitti! Ekmeğe zam mı geliyor?

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "Şu anda 10 lira olan ekmeğin kilogramının 12 lirayı geçmemesi için illere genelge gönderdik" dedi.

Finans 05-11-2021 12:11

İBB’den Halk Ekmek fiyatlarına ilişkin yeni açıklama! Murat Ongun duyurdu

İBB Sözcüsü Murat Ongun yaptığı açıklamada Halk Ekmek büfelerinde fiyatların 1 lira 25 kuruştan satılmaya devam edeceğini bildirdi.

Finans 02-11-2021 11:25

Zam talebi iletildi, fırıncılar karar çıkmadan zam yaptı

İstanbul Fırıncılar Odası, ekmeğin 2.5 lira olması için başvurusunu yaptı. İstanbul Valiliği ve İstanbul Ticaret Odası zam talebinin değerlendirme sürecini henüz bitirmemişken fırıncılar kararı beklemeden zam yapmaya başladı.

Finans 21-10-2021 12:31

Gramaj yükseldi zam oranı aynı kaldı!

Düzce’de geçen hafta yapılan ekmek zammının ardından Vali Cevdet Atay harekete geçerek tarafları bir araya getirdi. Yapılan toplantılar sonucunda ilde ekmeğin gramajının yükseltilmesine ancak fiyatının aynı kalmasına karar verildi. Buna göre Düzce'de 270 gram ekmeğin fiyatı 2,50 TL oldu.

Finans 23-09-2021 08:15

İstanbul'da bazı ilçelerde ekmeğe zam geldi! İşte ilçeler listesi

İstanbul'da Kadıköy, Sarıyer, Beşiktaş, Üsküdar ve Beykoz'da bir çok fırın ekmeği 2 yerine 2,5 liradan satmaya başlayınca zam tartışması başladı. Ancak İstanbul Ticaret Odası (İTO) 12 No'lu Ekmek Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Başkanı Hasan Demir, 5 ilçede fırınların gramajı 270'e çıkarak ücreti 2,5 lira yaptığını açıkladı.

Finans 03-09-2021 16:19

İstanbul'da ekmeğe gizli zam!

Henüz resmi bir karar alınmamasına rağmen İstanbul'da bazı fırıncıların ekmeğe gizli zam yaptığı iddia edildi. Fırıncılar 2 lira olan ekmeği 2,5 liraya satmaya başladı. Öte yandan İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada zam iddialarıyla ilgili açıklama yaparak, un fiyatlarının eski seviyelere tekrar getirilmesini talep etmişti.

Finans 03-09-2021 08:50

Balıkesir'de ekmeğin fiyatı 2 lira oldu

Halkın temel tüketim maddelerinin başında gelen ekmek zamlandı. 200 gram ekmek, 210 grama çıkarılarak fiyatı 2 lira oldu.

Finans 01-09-2021 16:43

Afet bölgesinde ekmeğe yapılan zam tepki çekti! Vatandaşlar zammın geri alınmasını talep etti

Sinop'ta yaşanan sel felaketinin ardından ekmeğe 25 kuruş ila 75 kuruş arasında zam yapıldı. Bölgede yaşayan vatandaşlar ise zamların ertelenmesini talep ediyor.

Finans 20-08-2021 12:14

Mısır'da ekmeğe yüzde 300 zam geldi

Mısır'da ihtiyaç sahiplerine indirimli satılan, devlet destekli ekmeğe Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin talimatı üzerine yüzde 300 zam yapıldı.

Haber 05-08-2021 20:01

Un ve susam fiyatları artınca simite de zam geldi!

Ankara Pideciler Simitçiler ve Çörekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Savaş Delibaş, başkentte 2 liradan satılan simidin fiyatının, bugünden itibaren 2,50 lira olacağını bildirdi.

Finans 12-07-2021 08:31

Ekmeğe zam mı gelecek? İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı açıkladı

İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, zam iddialarıyla ilgili, "Un fiyatlarının güncellenmesi, eski seviyelerine getirilmesini talep ediyoruz. Aksi takdirde gerek un fiyatlarının yükselmesi, elektrik, doğalgaz, akaryakıt gibi girdilerimizin yükselmesinden ötürü yeni bir fiyat oluşacak"

Finans 09-07-2021 15:35

Çarpıcı açıklama: Ekmeğe yüzde 20-25 zam gelebilir

İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO) un fiyatlarına yönelik bir müdahale gelmemesi durumunda İstanbul’da ekmeğe yüzde 20-25 oranında zammın kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Finans 08-07-2021 11:59

Skandal görüntülerin ardından fırıncıdan şaşırtan açıklama

Van’ın Erciş ilçesinde, personelin hamura tekme atıp, önce yere sonra da tavana fırlattığı, tepki çeken görüntülerin ardından fırın işletmecisi Mehmet Matur (42), 2 çalışanın da o dönem deneme sürecinde olduğunu söyledi. Matur, "Ramazanda iş yoğunluğu nedeniyle geçici olarak işe alınmak üzere deneme sürecindeydiler. Yetersiz görülerek işe alınmadılar. Bunun fırınımıza yönelik kumpas olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Haber 05-07-2021 12:06

'Ekmek 4 TL mi olacak? Ekmeğe zam mı gelecek?' iddiaları sosyal medyayı karıştırdı!

Sosyal medyada ekmeğin 4 TL olacağına dair iddialar, ortalığı karıştırdı. İstanbul’da 200 gram ekmeğin fiyatı, 1,5 TL, Ankara’da 250 gram halk ekmek 1,25 TL, İzmir’de ise 200 gram ekmek 1,5 TL’ye satılıyor. Emek fiyatlarının 4 TL’ye çıkacağı iddiası, sosyal medyada gündem oldu.

Finans 11-06-2021 12:54

Balcı: Un fiyatlarındaki artış ekmek fiyatlarına olumsuz yansıyacaktır

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, buğdayda hasat zamanı olmasına karşın un fiyatına zam yapıldığını belirterek, "Bu konuda federasyon olarak Bakanlık ile diyalog halindeyiz. Üretim yapan un sanayicilerini bir kez daha bu fiyatları gözden geçirmeye davet ediyorum." dedi.

Finans 10-06-2021 17:00

Eskişehir’de ekmeğe 50 kuruş zam yapıldı

Eskişehir’de 1 buçuk liradan satılan ekmeğin fiyatı 8 Haziran Salı gününden itibaren 50 kuruş zamla birlikte 2 liradan satılacak.

Finans 06-06-2021 18:32

Ankara'da Halk Ekmek'te ekmek 1 lira mı oldu? Açıklama geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş son dakika sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ramazan ayında Ankara'da ekmeğin Halk Ekmek bayilerinde 1 TL olacağını duyurdu.

Finans 08-04-2021 10:42

Son dakika I İstanbul'da Ramazan pidesi fiyatı ne kadar oldu? İşte fiyatı!

Son dakika haberine göre İstanbul Fırıncılar Odası ile İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında yapılan görüşmeler sonunda bu yıl için Ramazan pidesi fiyatları belli oldu.

Finans 06-04-2021 11:28