Eksper Haberleri

3 milyon 700 bin TL ödeyip lüks araç aldı! Sadece 40 km kullanıp hayatının şokunu yaşadı

Ankaralı bir iş insanı 3 milyon 700 bin TL ödeyerek sıfır km lüks bir araç satın aldı. 40 km kullanıp ekspere gittiğinde de hayatının şokunu yaşadı. Ankaralı iş insanının aldığı lüks otomobilinin iki kapısının değiştiği ortaya çıktı. Aracın kusurlu olmasının ardından bayiden aldığı cevapla ikinci şoku yaşayan iş insanı konuyu yargıya taşıdı.

Haber 18-09-2023 07:10

Togg’un ekspertiz videosunu yayınladılar! Eksperi yapan usta o detay karşısında şaştı kaldı

Türkiye’nin yerli otomobil markası Togg’un ekspertiz videosu YouTube'da arama inceleme ve alım satım videoları çeken bir kanal tarafından yayınlandı. Isparta’ya teslim edilen ilk Togg T10X’in ekspertize götürüldüğü videoda, eksperi yapan usta Togg'da gördüğü etiket detayı karşısında ise büyük şaşkınlık yaşadı. Ustanın "Yok böyle bir şey" sözü ise dikkatleri üzerine çekti. İşte detaylar...

Haber 10-05-2023 15:44

İkinci el araç aldı hayatının şokunu yaşadı! ‘Bu araba senin aldığın araba değil’

İkinci el araç satın alacaklar dikkat! İstanbul’da bir genç eksper onaylı olan aracı gözü kapalı bir şekilde satın aldı ama o aracın aslında 500 bin kilometre üstünde olduğunu arızalanınca anladı. Üstelik aracın hava yastıkları patlak, motoru da bitikti. ‘Ben yandım siz yanmayın’ diyerek uyarıda bulunan Yavuz Özdemir, eksperle birlikte aracı satan kişinin kendisini dolandırdığını iddia ederek başından geçenleri anlattı.

Finans 04-03-2023 07:59

Eksper dükkanında panik anları! Arabanın motoru bir anda patladı, panik anları kameraya yansıdı

İstanbul'daki bir oto ekspertizde faciadan dönüldü. Beylikdüzü'nde galericiler sitesine eksper işlemi için getirilen arabanın motoru bir anda patladı. Görevliler tarafından yanan araca yangın tüpüyle müdahale edilirken, yaşanan panik anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 03-01-2023 16:47

Eksper

Eksper Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eksper Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Eksper de sahibi de inanamadı! 3 aracı birleştirmişler... Türkiye'de 7 milyona satılıyor, içinden çorap bile çıktı

Otomobil alacakların korkulu rüyası haline gelen dolandırıcılık örneklerinden sonuncusu sosyal medyayı adeta kasıp kavurdu. Türkiye'de ortalama 7 milyon TL'ye satılan ultra lüks aracı inceleyen ekspertiz gözlerine inanamadı. 3 aracın birleştirilmesiyle yapılan aracın kaynak yapılan yerinden çıkan çorap ise 'yok artık' dedirtti.

Finans 01-12-2022 10:26

Otomobil ekspertiz raporlarının fiyatları adeta uçtu! Tavan fiyat uygulansın talebi geldi! ‘En ucuzu bin lira diyebiliriz…’

Otomobil fiyatlarının artması ile birlikte otomobil ekspertiz kontrolünde de fiyat tarifesi yükseldi. 3 bin lirayı bulan ekspertiz kontrolünden eli yanan tüketici fiyatlara tavan fiyat uygulaması getirilerek sınır istemeye başladı. Geçtiğimiz yıllarda 200-300 liraya yapılan otomobil ekspertizinin bugünlerde 3 bin liraya kadar yükselen fiyatlarla yapıldığı belirtiliyor. İşte araç ekspertiz fiyatlarındaki son durumun detayları…

Finans 17-11-2022 08:16

6+6 kuralında yeni oyun! İşin içinde bu sefer noter ve eksperler var

Sıfır araçlardaki fiyat artışının önüne geçmek için 15 Ağustos’ta 6 ay ve 6 bin kilometre şartı getirilmişti.6 ay ve 6 bin kilometre şartının bazı noter ve ekspertizler tarafından uygulanmadığı ortaya çıktı. Bazı noterlerin kilometrede belge görmeden sözlü beyanla işlem yaptığı, ekspertizlerin de müşteriler için satışa uygun şekilde kilometre yazdığı belirlendi.

Finans 16-10-2022 09:09

3 milyon TL verip sıfır aldı! Şok gerçeği ekspere götürdüğünde öğrendi

Adanalı iş adamı Muharrem Başak, İstanbul'daki bir bayiden 3 milyon 80 bin liraya sıfır kilometre lüks cip aldı. Başak, bir arkadaşının "Bu aracın çamurluğunda oynama var. Sıfır aldığına emin misin?" demesi üzerine aracı ekspere götürdüğünde motor kaputu ve çamurluk vidalarında oynama ve rötuş olduğunu öğrendi. Aracını değiştirmek isteyen Başak bir an önce mağduriyetinin giderilmesini isterken, hukuk mücadelesine hazırlanıyor.

Haber 17-08-2022 11:10