El Yapımı Patlayıcı (Eyp) Haberleri

Çeyiz sandığı diye açtılar, ortalık kan gölüne döndü! 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı olayın perde arkasında akılalmaz detay

Tokat'ta 5'i jandarma personeli 7 kişinin yaralandığı patlamanın perde arkasından çok çarpıcı bir detay daha gün yüzüne çıktı. Olayla ilgili yasak ilişki olasılığı üzerinde duruluyordu. İ.G. adlı adamın 2 yıl önce ayrıldığı eşi ve yeni erkek arkadaşı S.C.K.'ye husumet beslediği, bir çeyiz sandığına bombalı düzenek hazırlayıp S.C.K.'nin evinin önüne bıraktığı belirlendi.

Haber

Yer: Adana! EYP ile kendini patlatmak istedi, polisi görünce vazgeçti: Bomba imha ekipleri sevk edildi

Adana'da bir kişi, el yapımı patlayıcı (EYP) yaparak eski adliye önünde intihar etmek istedi. Şahıs, eski adliye önünde nöbet tutan polisi görünce intihardan vazgeçip EYP'yi polise verdi. EYP kontrollü bir şekilde imha edilirken, şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber

Irak'ın kuzeyinde EYP patlaması: 1 astsubay yaralı

Irak'ın kuzeyinde terörle mücadele sırasında el yapımı patlayıcı (EYP) infilak etti. Patlama sonucu Astsubay Çavuş Fatih Çetin yaralandı. Çetin, Ankara'da tedaviye alındı.

Haber

Adana'da akıllara durgunluk veren olay: Evin bahçesine el yapımı patlayıcı attılar! Dahası da var...

Adana'da yaşanan akıllara durgunluk veren olayda, kimliği belirsiz kişiler, C.K. isimli şahsın evinin bahçesine el yapımı patlayıcı atıp, pompalı tüfekle havaya ateş açtıktan sonra kaçtı. Bir süre sonra C.K.’nın evine gelen yakınları taşkınlık çıkarırken, polis gruba müdahale etti. Kısa süreli arbedenin ardından grup dağılırken, sokakta güvenlik önlemi alındı. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Haber

Hakkari'de aracında 52 kilo patlayıcı bulunmuştu! O polis memuru: İhbar edenlerden Allah razı olsun

Hakkari'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurunun aracında 52 kilogram patlayıcı bulunmuştu. Tutuklanan A.K., mahkemede arabasında patlayıcı olduğunu bilmediğini, elektronik malzeme taşıdığını zannettiğini ifade etti. Gözaltına alındıktan sonra patlayıcı taşıdığını öğrendiğini belirten A.K, "İhbar edenlerden Allah razı olsun" dedi.

Haber

SON DAKİKA | Afrin'de büyük miktarda EYP ele geçirildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Afrin’de toprağa gömülü halde 1.6 kg C4 ve 1.5 kg TNT ile hazırlanan EYP ele geçirildiğini açıkladı. Patlayıcıların, PKK/KCK-PYD/YPG tarafından eylem yapmak üzere Afrin’e gönderildiği tespit edildi.

Haber

Binayı havaya uçuracaktı! Bu ilk değilmiş: Patlayıcıdan önce de pompalı tüfekle... Gittiği her yerde ateş açmış

Antalya'da yaşanan bir olay tüm ili ayağa kaldırmıştı. Bir kadının binanın farklı noktalarına patlayıcı koyduğunun tespit edilmesinin ardından ekipler olaya müdahale etmiş, patlayıcılar etkisiz hale getirilerek kadın da psikiyatri bölümünde gözlem altına alınmıştı. Yürekleri ağza getiren olayın ardından bunun, kadının ilk vukuatı olmadığı ortaya çıktı. Kadının daha önce pompalı tüfekle çevreye ateş açtığı, 2 kişiyi yaraladığı ve bir kişinin de binadan atlarken yaralanmasına yol açtığı öğrenildi.

Haber

Akli dengesi yerinde olmayan kadın yürekleri ağza getirdi! Binaya patlayıcı yerleştirdi... Antalya'da hareketli anlar

Olay, Antalya’nın Alanya ilçesinde meydana geldi. Akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen bir kadın, yaptığı hareketle yürekleri ağza getirdi. Kadın tarafından bir evin 3 farklı noktasına El Yapımı Patlayıcı (EYP) yerleştirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler patlayıcılara müdahalede bulundu. Şüpheli kadın ise psikiyatri servisinde gözlem altına alındı.

Haber

Gaziantep'te akılalmaz olay! Bina yöneticisiyle tartıştı, odasına patlayıcı attı

Gaziantep'te 80 dairelik rezidansta yaşayan U.Y., elektrik meselesi yüzünden gece saatlerinde yöneticiyle tartıştı. Yaşanan gerginliğin ardından U.Y., sabaha karşı yönetim ofisinin de bulunduğu giriş kata, kendi hazırladığı 2 el yapımı patlayıcıyı attı. Olayda kimse yaralanmazken saldırgan ise gözaltına alındı

Haber

Kilolarca patlayıcı ele geçirilmişti! İstanbul'daki operasyonda flaş gelişme: Onlar da yakalandı

İstanbul'da Devrimci Komünarlar Partisi/Birleşik Özgürlük Güçleri (DKP/BÖG) terör örgütünün hücre evine yapılan operasyonda 3 kişi 6 kilogram bombayla yakalandı. Operasyonun devamında yapılan çalışmalarda evde ele geçirilen bomba malzemelerinin üzerinde parmak izleri bulunan M.O. ve E.T., gözaltına alındı.

Haber

Pes dedirten görüntüler! Bu kez patlayıcıyla yakalandılar

Manisa'dan gelen görüntüler pes dedirtti. Salihli ilçesinde jandarmanın operasyonuyla yakalanan define avcılarının üzerinden patlayıcı çıktı. Suçüstü yakalanan defineciler gözaltına alındı.

Haber

Son dakika: TÜGVA temsilciliği önüne bomba bırakan terörist tutuklandı

Son dakika haberi... İstanbul'daki TÜGVA temsilciliği önüne el yapımı patlayıcı bırakan terörist tutuklandı. Patlayıcıyı bırakan terörist ile irtibatlı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan bir şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı. İşte son dakika haberin detayları...

Haber

Bitlis'te tespit edilen patlayıcı imha edildi

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında Bitlis'te tespit edilen patlayıcının imha edildiği bildirildi.

Haber

Son dakika: Pençe-Kilit Operasyonu'ndan acı haber: Uzman çavuş Mümin Çarkcı şehit oldu

Son dakika haberi: Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP, infilak etti. Patlamada Piyade Uzman Çavuş Mümin Çarkcı'nın şehit olduğu açıklandı. Milli Savunma Bakanı Akar, taziye mesajı paylaştı.

Haber

SON DAKİKA | Bursa'daki patlama anı ortaya çıktı! EYP'li saldırıda yeni detaylar

Son dakika haberi: Bursa'da infaz memurlarının servis aracına yönelik bombalı saldırıda yeni detaylar geliyor. 1 memurun şehit olduğu 4 personelin de yaralandığı bombalı saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

Haber

Polis aracında bulunan patlayıcılarla ilgili Bakan Soylu’dan flaş açıklama: Hedef İstanbul’du!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir canlı yayında eleştiri konusu olan polislerin şark görev sürelerinin düşürülmesi soruya cevap verdi. Soylu ‘dengesizlik vardı’ diyerek bunun için düzenleme yaptıklarını savundu. Öte yandan Soylu, Hakkari’de polis aracında bulunan bomba ile ilgili de flaş bir açıklama yaparak hedefin İstanbul olduğunu belirtti. İşte Soylu'nun TVNET canlı yayınında yaptığı açıklamanın detayları...

Haber

Hakkari’de büyük şok! Polis memurunun aracında patlayıcı bulundu…

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Polis memurunun sürücülüğünü yaptığı araçtan gizlenmiş halde bulunan 52 kilo 500 gram patlayıcı çıktı. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber

Son Dakika: Eşiyle patronunun ilişkisini öğrenen kocadan akılalmaz tuzak! Aracına bomba yerleştirdi

Son dakika haberi: Denizli’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Apart işletmecisi Mehmet A.’nın yanında çalışan 38 yaşındaki Derya D.’nin boşanma aşamasındaki kocası Hasan D., eşinin patronuyla ilişki yaşadığını öğrendi. Öfkeli koca internetten öğrenerek yaptığı el yapımı bombayı karsının ilişki yaşadığı patronunun arabasına yerleştirdi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Hasan D., “Canıma kastettiler de ondan yaptım. Çocuklarım canına kastettiler” dedi. Son dakika haberinin detayları!

Haber

Son Dakika! MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Yıldırım Operasyon Bölgesi'nde, teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Harun Çalışkan'ın şehit olduğunu bildirdi.

Haber

Konya'da çöp konteynerinde patlama

Konya'da, bir kağıt toplayıcısının yeraltı çöp konteynerinden karton almaya çalıştığı sırada patlama yaşandı. Patlamanın ardından konteynerde inceleme yapan polis ekipleri, biri patlamış, diğeri ise patlamaya hazır el yapımı patlayıcı (EYP) olduğu tespit etti. Patlama nedeniyle bazı ev ve araçlarda hasar oluşurken, ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber

Patlayıcıyla yakalanmışlardı! İstanbul'u kana bulayacaklardı: Bakın kaç para kazanacaklarmış

İstanbul'da 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda 5 kilogramlık patlayıcı yakalanmasına ilişkin 3 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, kuryelik yaptığı iddia edilen şüpheliler Ramazan Arslan ve İbrahim Zal'ın 8 yıla kadar, kuryelik yaptırdığı öne sürülen şüpheli Yaşar Samur'un ise 39 yıla kadar hapsi istendi. İddianamede, kuryelik yapan iki şüphelinin bomba değil, silah taşıdıklarını düşündüklerini ve 100 dolar kazanmak için kuryelik yaptıklarını söyledikleri belirtildi.

Haber

İçişleri Bakanlığı açıkladı! Parka koyulan EYP imha edildi

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep'te bombalı eylem girişiminin polisin dikkati sonucu engellendiğini bildirdi.

Haber

EYP’li saldırı sonrası hayatını kaybeden asker 19 ay sonra şehit sayıldı

Suriye’de düzenlenen Barış Pınarı Harekatı sırasında 2019 Kasım ayında meydan gelen EYP’li saldırıda komutanı şehit olan ancak kendisi görünür bir yara almayan Uzman Çavuş Oğuzhan Göçenoğlu, bir süre sonra rahatsızlanıp hayatını kaybetti. Sözleşmesi fesih edildiği için askeri tören yapılmayan Göçenoğlu, ailesinin başlattığı hukuk mücadelesi sonucu 19 ay sonra şehit sayıldı.

Haber