Elektrikli Battaniye Haberleri

Üşümeye son! Evde keyif yaparken sıcacık kalmanızı sağlayacak ürünler

Kış aylarında herkesi mutlu edecek bir şey varsa o da evde keyif yaparken sıcak ve rahat olmak. Sizi sıcak tutacak, konforunuzu sağlayacak ve keyfinizi katlayacak birbirinden kullanışlı ürünlerle dolu bir seçki hazırladık. Soğuğa meydan okuyan giyilebilir battaniyeden ellerinizi şip şak ısıtacak el ısıtıcısına, yatağınızda veya koltuğunuzda keyifle dinlenmenizi sağlayacak elektrikli battaniyeden ısıtıcı fana kadar bu seçkide aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

Haber 14-02-2024 14:55

Az kalsın faciaya neden oluyordu! Ev sahibi zehirlendi... 'Prizde unutuldu' iddiası

Nevşehir’de iddiaya göre prizde unutulan elektrikli battaniye alev aldı. Çıkan dumandan ev sahibi zehirlendi. İtfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek yangının büyümesini engelledi. Kendi imkanları ile yangına müdahale etmeye çalışan ev sahibi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Haber 03-04-2023 09:14

Manisa'da elektrikli battaniyenin alev almasıyla bir ev yandı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, elektrikli battaniyeden kaynaklanan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 09-01-2023 07:12

Kış boyunca sizi rahat ettirecek ürün önerileri

Kış aylarını keyifle geçirmenizi sağlayacak ürünlere sahip olmak ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise tam da olmanız gereken yerdesiniz. Peki elektrikli battaniyeden el kremine, dudak balmından e-kitap okuyucuya kadar gözlerinizden kalpler çıkaracak ürün önerilerimizi incelemeye ne dersiniz?

Haber 03-01-2023 16:50

Elektrikli Battaniye

Elektrikli Battaniye Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elektrikli Battaniye Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sıcacık ve rahat bir uyku için en iyi elektrikli battaniye çeşitleri

Soğuk kış günlerinde sıcacık bir uyku kadar dinlendirici ne olabilir? Dışarısı buz gibiyken sıcak ve yumuşak bir battaniyenin altında kahvenizi yudumlamanın keyfine ise doyum olmaz. İşte tam bu noktada elektrikli battaniyeler, o sıcacık ortamı yaratmada en büyük yardımcılarınızdan biri olmaya aday. Eğer ihtiyacınız elektrikli battaniye tavsiyesi ise sizler için araştırdığımız bu ürünleri mutlaka incelemelisiniz.

Haber 21-10-2021 11:22