Elektrikli Isıtıcı Haberleri

Üşümeye son! Evde keyif yaparken sıcacık kalmanızı sağlayacak ürünler

Kış aylarında herkesi mutlu edecek bir şey varsa o da evde keyif yaparken sıcak ve rahat olmak. Sizi sıcak tutacak, konforunuzu sağlayacak ve keyfinizi katlayacak birbirinden kullanışlı ürünlerle dolu bir seçki hazırladık. Soğuğa meydan okuyan giyilebilir battaniyeden ellerinizi şip şak ısıtacak el ısıtıcısına, yatağınızda veya koltuğunuzda keyifle dinlenmenizi sağlayacak elektrikli battaniyeden ısıtıcı fana kadar bu seçkide aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

Haber 14-02-2024 14:55

Hatay'da elektrikli ısıtıcıya gizlenmiş sentetik uyuşturucu ele geçirildi

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde elektrikli ısıtıcıya gizlenmiş 1 kilo 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 13-02-2024 10:39

Evinizi sıcacık tutacak en iyi kule tipi ısıtıcı tavsiyeleri

Sürekli üşüyen ve evinin her zaman soğuk olmasından yakınanlara kule tipi ısıtıcı tavsiyesi yapılıyor. Kompakt tasarımıyla dar ve kalabalık odalarda bile rahatlıkla kullanılabilen kule tipi ısıtıcılar, sıcak havayı en hızlı şekilde etrafa dağıtarak evlerin her daim sıcak kalmasını sağlıyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en kaliteli kule tipi ısıtıcı çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 24-02-2023 11:39

Hem uygun fiyatlı hem etkili bir ısınma yöntemi isteyenlere en iyi fanlı ısıtıcılar

Ufak boyutu ve güçlü ısıtma teknolojisiyle kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan fanlı ısıtıcılar, bir türlü ısınmak bilmeyen alanları kısa sürede sıcacık yapıyor. Kompakt tasarımlarıyla kolayca taşınabilen fanlı ısıtıcılar, her ortamda kendilerine yer bulabiliyor. Gelin; ısınma sorunlarınıza çözüm getirecek, her bütçeye ve beğeniye uygun, en kaliteli fanlı ısıtıcı modellerine birlikte göz atalım.

Haber 12-01-2023 16:59

Elektrikli Isıtıcı

Elektrikli Isıtıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elektrikli Isıtıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kışın bahçesinde vakit geçirmeyi sevenler için dış mekân ısıtıcı önerileri

Bahçe ve balkonlar, yaz mevsiminde olduğu gibi kış mevsiminde de kullanması en keyifli alanların başında gelir. Özellikle iyi bir ısıtıcınız varsa battaniyeye sarınıp bahçede bir kahve içmenin keyfi, paha biçilemez. Eğer ısıtıcınız yoksa dert etmeyin. En iyi seçenekleri sizin için bir araya getirdik. Tek yapmanız gereken hazırladığımız listeye bir göz atmak.

Haber 15-11-2022 07:52

Isınma probleminize anında çözüm olacak en etkili ve iyi seramik ısıtıcılar

Soğuk günlerin vazgeçilmezi ve en etkili yardımcısı olan seramik ısıtıcılar, çalıştırıldığı anda çevresini ısıttığı için çok sık tercih ediliyor. Aynı şekilde ısının verimli bir şekilde etrafa dağılmasını sağladıkları için evlerden ofislere, şantiye gibi dış mekânlara kadar birçok farklı ortamda kullanılabiliyor. Gelin, çalıştırıldığı anda ortamı sıcacık yapacak en iyi seramik ısıtıcı çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 11-11-2022 18:23

Yaklaşan kış aylarında vazgeçilmeziniz olacak fanlı ısıtıcı önerileri

Havalar yavaş yavaş soğurken ısıtıcı araştırmalarına başlamış olabilirsiniz. Tam da bu sebeple yaklaşan kış aylarında pratik şekilde ısınmanızı sağlayacak fanlı ısıtıcı modellerini sizin için bir araya getirdik. Gelin kumandalı modellerden emniyetli cihazlara, otomatik kapananlardan kolay taşınabilir seçeneklere, listelediğimiz ürünlere birlikte göz atalım!

Haber 07-11-2022 17:08

Soğuk kış günlerinde evinizi ısıtacak harika ürünler

Serin günlerde evinizi ısıtacak portatif ısıtıcılara mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz! Farklı tasarıma sahip ve ihtiyaca karşılık veren pek çok ısıtıcı bulunuyor. Hâl böyle olunca ısıtıcı konusunda karar vermek de zorlaşabiliyor. Bu kararsızlığınızı bir nebze giderebilecek en iyi elektrikli ısıtıcıları listeledik. İşte evinizin vazgeçilmez bir parçası olacak en kullanışlı on farklı ısıtıcı!

Haber 28-10-2022 16:05

Yaklaşan soğuklarda kurtarıcınız olacak en iyi duvar tipi ısıtıcı çeşitleri

Havaların soğumaya başlaması ile ısıtıcı modelleri yeniden gündem oldu. Bu ürünler arasından evlerde ve ofislerde yer kaplayan ısıtıcılar yerine duvara monte edilen modeller daha çok ilgi görüyor. Eğer sizin de duvar tipi ısıtıcıya ihtiyacınız varsa infrared modellerden doğal gaz sobalarına kadar en iyi seçenekleri burada bulabilirsiniz!

Haber 25-10-2022 17:34

Soğuk kış aylarında sizi sıcacık tutacak en iyi konvektör ısıtıcı modelleri

Kış dönemlerinde ısınmak için birçok farklı yol mevcut. Bu seçenekler arasında pratik yapısı, zahmetsiz ve konforlu olması ile tercih edilen pek çok ürün var. Özellikle konvektör ısıtıcılar, havayı ısıtarak sıcaklığı koruyor ve istenilen sıcaklıkta otomatik bir şekilde durarak enerji tasarrufu sunuyor. Nemi ve oksijeni azaltmadığı için baş ağrısı gibi problemlere yol açmaması da cabası. Gelin, birbirinden kaliteli konvektör ısıtıcıları beraber inceleyelim.

Haber 24-10-2022 10:31

Kayseri'den elektrikli ısıtıcı ihraç eden firma, Avrupa'dan gelecek talebe hazır

Fabrika müdürü Ahmet Haskara: - "Geçen yıl dünya geneline yaklaşık 2 milyon elektrikli ısıtıcı ihraç ettik. Bu yıl Avrupa'da bir talep artışı öngörüyoruz, bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz lazım" - "Geçtiğimiz yıllarda Avrupa'nın ısıtıcı ithalatının yüzde 85'ini Çin karşılıyordu. Şu anda bizim yakın olmamızdan kaynaklanan avantajımız var"

Yurthaber 04-09-2022 11:01

Her türlü mekanı ısıtabilecek en iyi fanlı ısıtıcılar

Pratik bir ısıtıcıya sahip olmak isteyen ve sürekli üşüyenlerin tercihi, fanlı ısıtıcılardan yana oluyor. Akıllı özellikleri ve kolayca kullanılabilir yapıları sayesinde üşüme problemini ortadan kaldıran fanlı ısıtıcılar, ev ve ofislerin hızlıca sıcacık olmasını sağlıyor. Birçok kaliteli marka, birbirinden başarılı ve fonksiyonlu fanlı ısıtıcılar üreterek geniş seçenek yelpazesi sunuyor. Gelin, en iyi fanlı ısıtıcı modellerine beraber göz atalım!

Haber 20-06-2022 09:32

Kafe ve restoranda ısıtıcılar artık ücretli! Bir kahve içip, uzun süre oturanlara kötü haber

Kafe ve restoranda ısıtıcıları kullanmak artık ücretli oluyor. Yüksek elektrik faturaları esnafı kara kara düşündürürken, özellikle restoran ve kafe sahipleri zor günler yaşıyor. Dün bir kafede ısıtıcıdan saatlik para alındığını gösteren fotoğraf kafesi ise gündem yarattı. Söz konusu fotoğrafla ilgili konuşan TÜRES Başkanı Ramazan Bingöl, "İşletmelerin müşteriden ısıtıcı fiyatı talep etmesi normal bir durum. Bir kahve içip saatlerce kafelerde oturma dönemi sona eriyor." diye konuştu.

Finans 08-02-2022 17:11

Kafelerde ücretli ısıtıcı dönemi mi? Elektrik faturaları sonrası paylaşılan bir fotoğraf sosyal medyada gündem yarattı

Elektrik faturalarındaki artışla birlikte bazı kafelerin ısıtıcalara saatlik ücret koymaya başladığı iddia edildi. Bir kafede çekilen ve saati 3.99 TL olarak yer aldığı görülen ısıtıcının fotoğrafı sosyal medyada olay oldu. Nerede çekildiği belli olmayan görüntüyle ilgili adeta yorum yağdı.

Haber 07-02-2022 18:13

MediaMarkt'tan elektrikli ısıtıcı rehberi

Rehberde, elektrikli ısıtıcıların fiyatları, kullanım alanları ve özellikleri hakkında bilgiler yer alıyor

Yurthaber 30-11-2021 11:14

Kış aylarında yanınızdan ayırmayacağınız en iyi fanlı ısıtıcı çeşitleri

Soğuk havalarla en iyi mücadele yöntemi, ısıtıcılar. Evde ve ofiste kullanabileceğiniz, taşıması rahat, sizi sıcacık tutan bir ısıtıcı mı arıyorsunuz? O halde bu yazımız tam size göre. "Fanlı ısıtıcı nedir?" sorusuna kısaca "Kullanım kolaylığı sunan, portatif yapısı ile istediğiniz yere kolayca taşıyabileceğiniz, hızlı sonuç vererek ortamda istenilen ısıyı sağlayan, genellikle küçük alanlar için kullanılan ısıtıcılardır." diyebiliriz. Gelin; hangi fanlı ısıtıcı daha iyi, birlikte inceleyelim.

Haber 05-11-2021 11:53

Kış aylarının kurtarıcısı en ekonomik elektrikli ısıtıcı tavsiyeleri

Kış mevsiminin dönüşü ile sıcak havalardan soğuk havalara hızlı bir geçiş yaptık. Ancak kış aylarında yerleşik ısınma sistemleri her zaman yeterli olmayabiliyor. Özellikle de doğalgaza gelen zamlarla birlikte ısınmak için elektrikli ısıtıcılar imdadımıza yetişiyor. Soğuk havalarda üşütüp hasta olmamak için kış aylarının kurtarıcısı elektrikli ısıtıcı tavsiyelerine göz atabilirsiniz.

Haber 02-11-2021 11:54