Elif Sarı Haberleri

Kucağında bebek olan kadının uygunsuz fotoğrafları olay olmuştu! Tutuklandı

Sosyal medyada medyada 'Elif Sarı' ismiyle açılan hesaptan, kucağında bebek olan kadının uygunsuz fotoğraf ve mesajları paylaşıldı. Yapılan çalışmayla fotoğraflardaki kadının yurt dışında yaşadığı, hesabı ise Gaziantep'ten Yunus E.'nin kullandığı belirlendi. Tepkilerin ardından gözaltına alınan Yunus E. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'Müstehcenlik' suçundan tutuklandı.

Haber 26-08-2020 12:08

Paylaşımları infial yaratmıştı! İçişleri Bakanlığı'ndan 'Elif Sarı' açıklaması: Hesabı kullanan kişi yakalandı

İçişleri Bakanlığı, kucağında bebeği bulunan kadının uygunsuz fotoğraflarının sosyal medyada paylaşıldığı hesabı kullanan Y.E. isimli erkek şahısın Gaziantep'te yakalandığını açıkladı.

Haber 25-08-2020 16:55

Sosyal medyada bebeğiyle uygunsuz paylaşım yapan kadın için Bakanlık harekete geçti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medyada kucağında bebeğiyle çektirdiği uygunsuz fotoğrafları ve mesajları paylaşan Elif Sarı ile ilgili harekete geçti. Sosyal medyada büyük tepki çeken olayla ilgili suç duyurusunda bulunulacağı, çocuğun sağlıksız ortamda kalmaması için gerekli işlemlerin yapılacağı duyuruldu.

Haber 25-08-2020 12:04

Pes artık! Çocukla birlikte müstehcen fotoğraflar paylaştı ve...

Sosyal medya hesabında bebeği olduğu iddia edilen çocukla birlikte fotoğraf çektirip, müstehcen fotoğraflar ve mesajlar paylaşan Elif Sarı, hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber 24-08-2020 21:26

Antalya'da otomobilin çarptığı genç kız öldü

Antalya'da otomobilin çarptığı genç kız öldü

Haber 29-01-2020 11:18

İstanbul'da spor salonu sahibinin öldürülmesi

Beyoğlu'nda yaklaşık 2 yıl önce spor salonu sahibinin öldürüldüğü, eşinin de yaralandığı silahlı saldırıya karıştıkları iddiasıyla 8 şüpheli gözaltına alındı - Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 8 zanlı, adliyeye sevk edildi

Haber 05-11-2019 14:48