Elit Işcan Haberleri Ve Son Dakika Elit Işcan Haberleri

Elit Işcan Haberleri Ve Son Dakika Elit Işcan Haberleri

Elit İşcan, 12 Ocak 1994 tarihinde doğmuştur. İstanbul’da dünyaya gelen İşcan’ın babası mimar, annesi ise bilgisayar programcısıdır.

Kemer Koleji’nde eğitim görmüştür. 1.62 boyunda güzel oyuncu çeşitli rollerde oynamıştır. İlk filmi Beş Vakit ile kariyerine adım atmıştır.

Bu filmde oynadığında henüz 12 yaşında bir çocuktu. Tanındığı filmler ise başrol oynadığı Hayat Var ve Mustang filmleri olarak karşımıza çıkar. Lisans eğitimini Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde tamamladı. Eğitimin yanı sıra oyunculuk kurslarına da katılmıştır.

Hayat Var filminde usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile başrolleri paylaştı. 3. Yeşilçam Ödülleri, 12. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, 12. Nürnberg Türkiye/Almanya Film Festivali ödüllerinden bir kategoride ödül aldı.

Elit İşcan Haberleri

Hamlet dizisinin sokak afişinde Elit İşcan’ın üzerine örtü serdiler!

Erdal Beşikçioğlu, Şebnem Bozoklu, Elit İşcan ve Hatice Aslan'ın başrollerde oynadığı Hamlet dizisi Gain'de yayınlanmaya başlandı. Hamlet'in sokak afişlerinde, orijinal afişte yarı çıplak olan Elit İşcan’ın üzerine örtü eklenmesi dikkat çekti.

Magazin 20-10-2021 02:54

Elit İşcan ve Efecan Şenolsun davasında karar! Cinsel saldırıdan beraat

‘Yaşamayanlar’ dizisinin setinde birlikte oynadığı Elit İşcan’ın şikayetiyle cinsel saldırıdan yargılanan Efecan Şenolsun beraat etti. Ünlü oyuncu gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 11-02-2021 17:40

İşte Elit İşcan'a cinsel taciz davasında Efecan Şenolsun'a istenen ceza

Elit İşcan'a karşı cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan oyuncu Efecan Şenolsun'un davasında savcı, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. İşte Efecan Şenolsun hakkında istenen ceza...

Magazin 04-02-2021 16:46

Kurşun'un Zeynep'i Elit İşcan sosyal medyanın gündeminde

Kurşun dizisindeki Zeynep karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Elit İşcan sosyal medyanın gündeminde. Güzelliğiyle ve oyunculuğuyla gündeme gelen Elit İşcan kimdir?

Magazin 24-10-2019 15:02

Elit İşcan

Elit Işcan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Elit Işcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Elit İşcan kabus anlarını anlattı! 'Sarılarak 'öp beni' dedi ve dudaklarını...'

Aynı dizideki rol arkadaşına karşı "Cinsel saldırı" ve "Hakaret" suçlarını işlediği gerekçesi ile hakkında 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenen Efecan Ş.'nin yargılanmasına başlandı. Savunmasını yapan Efecan Ş. iddia edildiği gibi öpmeye çalışmadığını, ona hakaret ve küfür etmediğini söyledi.

Magazin 17-10-2019 13:49

Oyuncu Efecan Şenolsun'a cinsel saldırıdan 17 yıl 4 aya kadar hapis istemi

Yaşamayanlar dizisinin oyuncusu Elit İşcan’ın, cinsel tacize uğradığını iddia etmesi üzerine rol arkadaşı Efecan Şenolsun hakkında “cinsel saldırı” ve “alenen hakaret” suçlarından 17 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Magazin 22-04-2019 17:08

Oyuncu Elit İşcan’ın taciz iddiasına soruşturma

Oyuncu Elit İşcan’ın rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından tacize uğradığı iddiasıyla şikayetçi olması üzerine savcılık tarafından, “basit cinsel saldırı” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından soruşturma başlatıldı.

Magazin 31-10-2018 15:59

Efecan Şenolsun'un tacizine uğradığını söyleyen Elit İşcan olayı yargıya taşıdı

'Yaşamayanlar' adlı internet dizisinin oyuncusu Elit İşcan, rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından cinsel tacize uğradığını ve yapım ekibinin ile ajansının duruma ilişkin herhangi bir şey yapmadığını iddia ederek konuyu yargıya taşıdı. Efecan Şenolsun ise "Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatıyor" dedi. Tartışmalar sürerken yapım şirketinden de bir açıklama geldi.

Magazin 27-10-2018 10:30

Elit İşcan ve Efecan Şenolsun kimdir? Dizi setinde taciz suçlaması!

Yaşamayanlar dizisinin genç oyuncusu Elit İşcan, rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından sette tacize uğradığını iddia etti. Efecan Sağolsun ise yaptığı açıklamayla 5 aydır sustuğunu ve hukuki süreç başlattığını duyurdu. Peki dizi setindeki taciz iddiasında karşılıklı suçlamalar bulunan Efecan Şenolsun ve Elit İşcan kimdir? Elit İşcan ve Efecan Şenolsun Yaşamayanlar dizisinde hangi rolde oynuyor? İşte Efecan Şenolsun ve Elit İşcan hakkında merak edilenler...

Magazin 26-10-2018 00:54

Yaşamayanlar dizisi oyuncusu Elit İşcan 'Rol arkadaşım tarafından tacize uğradım'

Oyuncu Elit İşcan, 'Yaşamayanlar' isimli dizinin setinde maruz kaldığı hakaret ve tacize ilişkin bir açıklama yayınladı. Elit İşçcan, dizideki rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından üç kez sözlü ve yazılı tacizine uğradığını ve yapım ekibinin duruma ilişkin herhangi bir şey yapmadığını iddia etti. Efecan Şenolsun'dan ise taciz iddiasıyla ilgili açıklama geldi. Şenolsun, 'Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı. Asıl bu 5 aydır bana taciz ve mobbing yapıldı' dedi.

Magazin 25-10-2018 22:17