Elite Haberleri

Elite'in kızıl güzeli Mirela Balic dantel crop giyip poz verdi! İddialı tarzına beğeni yağdı

Elite dizisiyle başlayan ekran macerasını başarıyla sürdüren İspanyol yıldız Mirela Balic, sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımıyla olay olan Mirela Balic dantel crop ve korse üstü ile dikkat çekti. Pencere detaylı bir etek giyen ünlü ismin değişik kombini olay oldu.

Magazin 07-07-2023 11:48

Elite'in yıldızı Carmen Arrufat direk dansı yaptı! Sosyal medya yıkıldı

Netflix'in iddialı dizisi Elite'de hayat verdiği 'Sahra' karakteriyle büyük beğeni toplayan İspanyol oyuncu Carmen Arrufat, Instagram hesabından direk dansı yaptığı anları paylaştı. Arrufat'ın iddialı paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-03-2023 11:11

Elite'in kızıl güzeli Mirela Balic transparan bluzuyla geceleri yaktı! Göğüs ucunu gizlemedi

Elite dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan İspanyol güzel Mirela Balic, bir gece kulübünde çılgınlar gibi eğlendi. Transparan bir bluz giyen Balic, sütyensiz stilini paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 30-01-2023 12:43

Elite'in yıldızı Carmen Arrufat sütyensiz pozuyla büyüledi! 'İşte şov buna denir'

Netflix'in iddialı dizisi Elite'de hayat verdiği 'Sahra' karakteriyle adından söz ettiren İspanyol oyuncu Carmen Arrufat, Instagram hesabından iç çamaşırsız pozunu paylaştı. Arrufat'ın iddialı pozu yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 24-01-2023 11:23

Diğer Haber Etiketleri

Elite

Elite Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elite Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Elite dizisinin yıldızı Maria Pedraza üstsüz pozlarını paylaştı! Göğüslerini...

Elite dizisinden ayrıldıktan sonra Toy Boy dizisinde izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı üstsüz pozlarla dikkatleri üzerine topladı. İspanyol güzelin cesur paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 19-12-2022 13:23

La Casa de Papel'in seksi yıldızı Maria Pedraza bikinisine sığmadı! Cesur poza bakan yine baktı

Netflix'in efsane dizisi La Casa de Papel'de hayat verdiği 'Alison Parker' karakteriyle akıllara kazınan İspanyol oyuncu Maria Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti. Pedraza'nın tekne pozuna kısa sürede 600 binden fazla beğeni geldi.

Magazin 14-12-2022 12:26

Elite'nin yıldızı María Pedraza yine çok cesur! Göğüs dekolteli stiline beğeni yağdı

La Casa de Papel ve Elite gibi yapımlarla ünlenen güzel oyuncu María Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozuyla beğeni topladı. Straplez bir elbise tercih eden İspanyol yıldız takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 21-11-2022 10:33