Elkızı Dizisi Haberleri

Barış Akarsu’nun filminde sevgilisini oynayacak isim belli oldu! Ünlü oyuncunun filmi için hazırlıklara başlandı

Akademi Türkiye yarışması ve Yalancı Yarim dizisiyle tanınan rock müziğinin sevilen isimlerinden Barış Akarsu, 4 Temmuz 2007’de hayatını kaybetmişti. Henüz 28 yaşındayken hayatını kaybeden ünlü ismin hayatı film oluyor. Filmin hazırlıkları son hızıyla sürerken, gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre biyografi filminde rol alarak Akarsu'nun sevgilisini canlandıracak olan isim de belli oldu.

Magazin 23-04-2022 13:38

Annemizi Saklarken ve Elkızı dizileri ekrana veda ediyor! İşte final tarihleri

Fox TV ve Star ekranlarında yayınlanan iki dizi birden final yapıyor. Yeni sezonda büyük ümitlerle yayına giren Elkızı ve Annemizi Saklarken dizileri reytinglere yenildi. Elkızı ve Annemizi Saklarken dizileri bu hafta ekrana gelecek olan final bölümleriyle ekrana veda edecek.

Magazin 25-01-2022 21:42

Fox TV'den final yapacağı iddia edilen Elkızı dizisi için sürpriz hamle! Elkızı'nın yayın günü değişti

Fox TV yönetimi başrollerini Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz'ın paylaştığı Elkızı dizisi için sürpriz bir karar aldı. 13. bölümüyle final yapacağı iddia edilen Elkızı'nın yayın günü değiştirildi. Yayınlandığı cumartesi akşamları reytinglerde beklenen sonucu alamayan Elkızı dizisi şansını artık yeni yayın gününde deneyecek.

Magazin 10-01-2022 21:14

Gökçe Akyıldız, Elkızı dizisine dahil olduğunu açıkladı

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolü paylaştığı Elkızı dizisine taze kan geldi. Güzel oyuncu Gökçe Akyıldız Elkızı dizisine dahil olduğunu sosyal medyadan açıkladı.

Magazin 14-11-2021 08:14

Fox'un yeni dizisi Elkızı'na RTÜK'ten ceza

FOX TV’nin ilk bölümüyle ekrana gelen yeni dizisine Elkızı RTÜK’ten ceza geldi. Dizideki tartışmalı sahneler nedeniyle kanala idari para cezası uygulandı.

Magazin 27-10-2021 22:18

Elkızı dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! İşte Elkızı 1. bölüm fragmanı

Çekimleri Muğla’da devam eden NTC Medya imzalı FOX’un merakla beklenen yeni projesi Elkızı’nın yayın tarihi belli oldu. Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz'ın başrollerde oynadığı Elkızı dizisinin 1. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Magazin 13-10-2021 22:31

Son Yaz dizisinin yerine gelecek yeni dizi belli oldu! Elkızı dizisi başlıyor

Reytingleri beklentileri altında kalan Son Yaz dizisi 16 Ekim cumartesi akşamı yayınlanacak bölümüyle ekrana veda ediyor. Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı Son Yaz yerine cumartesi akşamları Fox Tv’de artık Elkızı dizisi yayınlanacak.

Magazin 13-10-2021 09:39

Elkızı dizisinin başrolü Sevda Erginci’nin eski hâli görenleri şoke etti!

Ozan Güven’in bir çocuk tiyatro oyununda görüp keşfettiği ve ‘’Koyu Kırmızı’’ dizisiyle ekranlarda yer alan Sevda Erginci’nin eski hâli görenleri şok etti. Sevda Erginci’nin estetikleri saymakla bitmiyor.

Magazin 13-10-2021 09:28

Sevda Erginci'li Elkızı dizisinden ilk kareler geldi

Çekimleri yakın zaman önce başlayan FOX’un yeni dizisi Elkızı’ndan ilk kareler geldi. Muğla’nın Ula bölgesinde çekimleri devam eden dizi, yakında ekran yolculuğuna başlayacak.

Magazin 01-09-2021 01:17

Sevda Erginci Elkızı'ndaki rol arkadaşı İsmail Ege Şaşmaz'la pozunu paylaştı

Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı merakla bekleniyor. Muğla’da çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizide Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz başrolde. Sevda Erginci Elkızı'ndaki rol arkadaşı İsmail Ege Şaşmaz'la pozunu paylaştı.

Magazin 26-08-2021 15:48

Elkızı dizisinden ilk fragman yayınlandı! Elkızı ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Elkızı dizisinden ilk fragman yayınlandı. Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı Elkızı dizisi Eylül ayında ekranlarda olacak.

Magazin 24-08-2021 22:26

Elkızı dizisine başlayan Fikret Kuşkan, bir başka dizi anlaşması daha yaptı!

Usta oyuncu Fikret Kuşkan, bu sezon iki farklı dizide birden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. En son geçtiğimiz yıl final yapan Zalim İstanbul dizisinde rol alan Fikret Kuşkan, bu sezon Elkızı ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatını konu alan Akif adlı dizide boy gösterecek.

Magazin 24-08-2021 10:28

Sevda Erginci, Elkızı dizisinin çekimlerinin başladığını duyurdu

Son olarak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu Sevda Erginci, yeni dizisi Elkızı’nın çekimlerini başladığını Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu.

Magazin 20-08-2021 21:49

Fikret Kuşkan, Elkızı dizisinin kadrosuna katıldı

Çekimlerine kısa zaman önce başlanan FOX’un yeni dizisi Elkızı’na sürpriz bir isim dahil oldu. Diziye daha önce oynadığı başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren, duayen isim Fikret Kuşkan katıldı. Ezo’nun babası Resul karakteri ile ekranlara gelecek olan Kuşkan, çok yakında çekimler için Muğla’ya gidecek.

Magazin 20-08-2021 20:23

Sevda Erginci ve Perihan Savaş’lı Elkızı dizisinin oyuncuları okuma provasında buluştu

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin oyuncuları Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’la birlikte son olarak Çukur dizisinde Sultan karakterini canlandıran usta isim Perihan Savaş’ın rol alacağı Elkızı dizisinin oyuncuları okuma provası için bir araya geldi.

Magazin 18-08-2021 14:11

Çukur’un Sultan Anası Perihan Savaş yeni sezonun iddialı dizisiyle el sıkıştı

Son olarak Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur’da Sultan karakterini canlandıran usta oyuncu Perihan Savaş, yeni sezonda da ekranlarda boy gösterecek.

Magazin 12-08-2021 13:43