Elmalı Davası Haberleri

'Kayıp çocuk ihbarı' iddiası sonrası bakanlıktan açıklama geldi: İfşa edilmesi çocukların can güvenliğini riske atıyor

Elmalı Davası'nın mağdur çocukları 12 yaşındaki İ.E.G. ile kardeşi 10 yaşındaki G.E.G.'nin kaybolduğu iddiası sosyal medyada gündeme geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından konuyla ilgili açıklama geldi.

Haber 09-02-2024 11:53

Aleyna Tilki'nin 'Elmalı' isyanı! Ağlamaklı şekilde kendisinin de istismara uğradığını açıkladı

Genç popçu Aleyna Tilki, Elmalı Davası’nda 3 beraat kararı verilmesinin ardından sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Cinsel istismarda bulunan kişilere gerekli cezaların verilmesi gerektiğini dile getiren Tilki, gözleri dolarak kendisinin de taciz mağduru olduğunu söyledi.

Magazin 17-11-2021 09:44

Son Dakika: Elmalı davasında 3 kişi beraat etti

Son dakika haberine göre Antalya'nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'ye (10) cinsel istismarda bulundukları suçlamasıyla yargılanan anne Merve A., üvey baba Rahmi A. ile çocukların dayısı S.C.G. (15), beraat etti.

Haber 15-11-2021 13:28

Türkiye bu olayı konuşmuştu! Elmalı davasında anne ve üvey baba için 70'er yıl hapis istemi

Antalya'nın Finike ilçesinde kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'ye (10) cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuksuz yargılanan anne Merve A. (27), üvey baba Rahmi A. (25) ile suça sürüklenen çocuk dayı S.C.G. (15) hakkında, Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi'nin savcısı, anne ve üvey babanın 70 yıldan, dayının da 30 yıldan az olmamak kaydıyla ayrı ayrı cezalandırılmalarına ve tutuklanmalarına karar verilmesini istedi. Duruşma, 15 Kasım'da görülecek.

Haber 09-11-2021 14:16

Elmalı Davası

Elmali Davasi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Elmali Davasi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Türkiye günlerce bu olayı konuşmuştu! 'Elmalı Davası'nda şok sözler! Hepsinden şikayetçiyim

Antalya’nın Finike ilçesinde kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'ye (10) cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla yargılanan anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A., Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi’nde 6'ncı kez hakim karşısına çıktı. Babaanne G.S. sanıklardan şikayetçi olduğunu belirterek, “Burada olmayan çocukların dedesi, anneanne ve teyzelerinden de şikayetçiyim. Çocuklar mağdur oldular. Torunlarım ağır travma altındalar. Yaşlarının üzerinde ağır ilaçlar kullanıyorlar" dedi.

Haber 17-09-2021 12:50

Elmalı'da 2 kardeşin istismar edildiği iddiasıyla ilgili davada 3 sanık yargılanıyor

Elmalı'da 2 kardeşin istismar edildiği iddiasıyla ilgili davada 3 sanık yargılanıyor

Yurthaber 17-09-2021 11:40

'Elmalı Davası'ndaki cinsel istismar mağduru kardeşlerle ilgili yeni gelişme

Türkiye’nin gündemine 'Elmalı davası' olarak gelen, Antalya Finike'de cinsel istismara uğradıkları gerekçesiyle açılan davanın ardından korumaya alınan G.E.G (7) ve İ.E.G.(10) adlı kardeşler, sporla rehabilite ediliyor.

Haber 06-07-2021 14:22

Elmalı davasıyla ilgili yeni gelişme! Birtakım çizimler bu dosyaya ait değil

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Elmalı'daki istismar iddialarıyla ilgili, "Davayla ilgili olduğu söylenen birtakım ses kayıtları, yazışmalar, çizimler bu dosyaya ait değil." dedi.

Haber 05-07-2021 23:36

Melisa Döngel babası tarafından istismar edildi iddiası! Detaylar korkunç

‘Bizim Hikâye’, ‘Sen Çal Kapımı’, ‘Elif’ gibi dizilerle tanınan, şimdilerde de FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde 'Çağla Yılmaz' karakterine hayat veren Melisa Döngel’in babası tarafından istismar edildiği iddia ediliyor. Yaşanan bu olayı atlatabilmek için birkaç yıl önce psikolojik tedavi gördüğü açıklanan oyuncu, şimdi de kardeşinin velayeti için cezaevindeki babasıyla mahkemelik olduğu iddia edildi.

Magazin 04-07-2021 08:12

Tüyler ürperten iddialar! 'Elmalı davası'ndaki çocukların öz babası konuştu: Gözlerinde istismarı görüyordum

Elmalı davası, Türkiye’yi ayağa kaldırmış, korkunç olay infial uyandırmıştı. Çocukların öz babası konuştu. Babanın çarpıcı açıklamalarının ardından babaanne de canlı yayına bağlandı. İddiaları tüyler ürpertti.

Haber 02-07-2021 14:07