Emekli Ikramiye Zammı Haberleri

Emekli bayram ikramiyesinde yeni formül! 'Enflasyon' detayı dikkat çekti: 'En az...'

Emeklilerin ek hesaplarının hesaplara yatmasının ardından emeklilere bayram ikramiyesinde de yeni formüller konuşulmaya devam ediliyor. Emeklinin ikramiye hesabı nasıl olacak? Formüller hangi yönde, emeklilere ne kadar verilecek?

Finans 15-02-2024 10:52

Emekli ikramiyesinde yeni hesap! 3 bin TL mi 5 bin TL mi olacak? SGK Uzmanı net rakamı vererek anlattı

Emekli bayram ikramiyesinin 2024 yılı için ne kadar olacağı merakla bekleniyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşı zammı sonrası bu kez ikramiye ödemeleri için zam beklentisi oluştu. SGK Uzmanı İsmail Sevinç, ikramiyeler için net rakam verdi.

Finans 11-02-2024 07:30

SON DAKİKA | Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bakan Işıkhan canlı yayında duyurdu: Emekliler dikkat, sürpriz gelişme

Son dakika haberine göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, NTV'nin sorularını yanıtladı. Bakan Işıkhan, "Emeklilerin bayram ikramiyesinin artırılması talebi var, bu adımlara atmaya hazırız" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile ortak çalışma yapılacağını duyuran Işıkhan, konunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacağını bildirdi.

Finans 07-02-2024 10:28

Emekli ikramiyesine zamda 'şubat sonu' detayı: İşte konuşulan rakam

Emeklilerin ek zammının belli olmasının ardından gözler ikramiyelere çevrildi. Ek zamlı maaşlar hesaba yatmadan emeklilerin bayram ikramiyelerine zam gündemde. Peki emekli ikramiyesine zam ne kadar olacak?

Finans 02-02-2024 08:03

Emekli Ikramiye Zammı

Emekli İkramiye Zammı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emekli İkramiye Zammı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye tamam! SGK'ya ödeme takvimi için Bakan Işıkhan'dan talimat

Çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesini öngören düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı hazırlıkları tamamladı. Düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından SGK ödeme takvimini açıklayacak, ikramiyeler hak sahiplerine ödenecek.

Finans 27-12-2023 08:29

EYT'liye çifte bayram! Sonunda cepler dolacak! Hem promosyon, hem ikramiye...

EYT kanun teklifi Meclis başkanlığına sunuldu. Yaş sınırı olmadan kademeli prim günü ile emekli olmaya hak kazananlar için emeklilik şartları resmen netleşti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT’lilerin ilk maaşlarını 1 Mart günü alacaklarını açıkladı. Bu yıl içinde EYT’den emekli olanlar Ramazan Bayramı’nda 1100 TL de bayram ikramiyesi alabilecekler. EYT'linin yüzü sonunda gülecek...

Finans 31-01-2023 12:08