Emin Çapa Haberleri

Emin Çapa Halk TV'ye geri mi döndü? Emin Çapa Halk TV'den neden ayrılmıştı?

Emin Çapa Halk TV'ye geri mi döndü? sorusunun yanıtı çıkan haberlerin ardından televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Bir süre önce kanaldan ayrıldığını duyuran ünlü ekonomist ve gazeteci, günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Peki Emin Çapa Halk TV'ye geri mi döndü? Emin Çapa Halk TV'den neden ayrılmıştı? İşte detaylar...

Haber 19-04-2022 00:18

Özlem Gürses Halk TV'den ayrıldı mı? Neden ayrıldı? Özlem Gürses kimdir? Nereli?

Özlem Gürses Halk TV'den ayrıldı mı? sorusunun yanıtı basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Halk TV'de program yapan ünlü gazeteci, günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Peki Özlem Gürses Halk TV'den ayrıldı mı? Neden ayrıldı? Özlem Gürses kimdir? Nereli? İşte detaylar...

Haber 22-03-2022 08:36

Emin Çapa Halk TV'den ayrıldı mı? Neden ayrıldı? Emin Çapa kimdir? Nereli?

Emin Çapa Halk TV'den ayrıldı mı? sorusunun yanıtı basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Halk TV'de program yapan ünlü ekonomist ve gazeteci, günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Peki Emin Çapa Halk TV'den ayrıldı mı? Neden ayrıldı? Emin Çapa kimdir? Nereli? İşte detaylar...

Haber 22-03-2022 08:28

Halk TV duyurdu: Özlem Gürses ve Emin Çapa ile yollar ayrıldı

Halk TV, kanalda program sunan gazeteciler Emin Çapa ve Özlem Gürses’le yollarını ayırdığını duyurdu. Ayrılığın nedeni olarak ise Çapa ve Gürses'in kanaldaki programlarının yanı sıra YouTube kanallarında da yayın yapmaları gösterildi.

Haber 21-03-2022 21:12

Emin Çapa

Emin Çapa Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Emin Çapa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı için yeni iddia: İş dünyasında CEO'luk yapmış bir isim

CHP'nin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili gazeteci Emin Çapa'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. İstanbul'da bir yemekte konuşulanları aktaran Çapa, söz konusu ismin iş dünyasında CEO'luk yapmış ve tanınan bir isim olduğunu söyledi. Çapa, söz konusu isme CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Benim aklımdaki aday sizsiniz" dediğini iddia etti.

Haber 28-10-2021 10:32

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı için Emin Çapa'dan flaş iddia: Partili değil, kamuoyunda da tanınmıyor

CHP'nin cumhurbaşkanı adayının kim olacağıyla ilgili gündem yaratan bir iddia ortaya atıldı. Halk TV programcısı Emin Çapa, Kılıçdaroğlu'nun partilerle hiçbir ilişkisi olmayan ve kamuoyunda tanınmayan bir isimle görüştüğünü yazdı. Çapa, söz konusu adayla ilgili "Seçmen beğenir mi? Ben duyunca ciddi bir şok yaşadım, henüz emin değilim" ifadelerini kullandı.

Haber 26-10-2021 11:46

İstanbul Sözleşmesi: 345 erkek 'Erkeklik öldürüyor; İstanbul Sözleşmesi yaşatır' diyerek kadınlara destek verdi

Aralarında Zülfü Livaneli, Şanar Yurdatapan, Vecdi Sayar, Emin Çapa gibi isimlerin yer aldığı sanatçı, yazar, akademisyen, hekim, hukukçu, iş insanı, mühendis gibi çeşitli iş kollarından 345 erkek ortak bildiri ile İstanbul Sözleşmesi'ne destek verdi.

Haber 13-08-2020 18:28

CNN Türk'ün eski ekran yüzlerinden Emin Çapa, Halk TV'de program yapmaya başlıyor

Bir dönem CNN Türk’ün en tanınan ekran yüzlerinden Emin Çapa, Halk TV’de program yapmaya başlayacak. Halk TV’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, Emin Çapa’nın pazartesiden itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da ekranda olacağı belirtildi.

Haber 25-05-2018 18:25

CNN Türk'ten sürpriz Emin Çapa kararı

CNN Türk'te uzun yıllar görev yapan ve Ekonomi Müdürlüğü'nü de üstlenen Emin Çapa'nın, tasarruf tedbirleri gerekçesiyle görevine son verildi.

Haber 16-02-2018 23:41

İrfan Değirmenci'nin yerine Emin Çapa getirildi

Referandum açıklaması nedeniyle işten çıkartılan İrfan Değirmenci'nin yerini kesin olarak alacak isim belli oldu. Programı kısa süreliğine Gözde Atasoy devralmıştı ve Şule Zeybek'in de adı geçmişti...

Haber 14-02-2017 10:38