Emine Şenlikoğlu Haberleri

Emine Şenlikoğlu’ndan tepki çeken Atatürk ve İsmet İnönü sözleri

İlahiyatçı yazar Emine Şenlikoğlu’nun Atatürk ve İsmet İnönü hakkındaki sözleri büyük tepki çekti. Şenlikoğlu bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada “Atatürk ve İnönü MEB'i 100 yıllığına ABD'ye verdi, süre 2023'te doluyor” ifadelerini kullandı. Bu sözlerin yer aldığı görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken Şenlikoğlu’nun akılalmaz iddialarına tepki yağdı.

Haber 07-03-2022 11:52

Emin Şenlikoğlu Adanmış Ömürler programına konuk oldu

Yazar Emine Şenlikoğlu: - "İslami kesim, psikolojik savaş yapmayı bilmiyor. İslam düşmanları o kadar güzel biliyor ki. Birçok İslam ülkesi, bu oyunların ablukası altında ama farkında değil"

Haber 18-11-2018 12:20

Sen Oku Nepal Aydınlansın kitap kermesi açıldı

İHH İnsani Yardım Vakfı İstanbul Kadın Kolları'nın "Bu İyilik Nepal'e İyi Gelecek" sloganıyla inşasını sürdürdüğü İslam Kültür Merkezi'ne destek kapsamında kitap kermesi düzenlendi - İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım: - "Nepal'de insanların Müslüman olması noktasında çok önemli sonuçlar elde ediliyor. İlginçtir, dünyanın her tarafında öncelikle kadınlar bu çalışmalara karşılık veriyor, orada da kadınların daha çok Müslüman olduğunu görüyoruz"

Haber 15-11-2018 14:31

Gazeteci yazar Emine Şenlikoğlu gözaltına alındı

Gazeteci yazar Emine Şenlikoğlu, Adnan Oktar'a "hakaret" içerikli paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Emine Şenlikoğlu savunmasının alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Haber 13-05-2015 15:14

Emine Şenlikoğlu

Emine Şenlikoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Emine Şenlikoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yazar Emine Şenlikoğlu Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı

Gazeteci yazar Emine Şenlikoğlu, hakkında açılan bir dava nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Haber 13-05-2015 13:23

Emine Şenlikoğlu: Kaset doğruysa dindarlar zekatlarını vermiştir

Başbakan Erdoğan ve oğlunun olduğu olduğu iddia edilen ses kayıtlarına bir yorum da yazar Emine Şenlikoğlu'ndan geldi.

Haber 26-02-2014 15:38