Emir Ersoy Haberleri

Gökçe Bahadır ve eşi doğayla iç içe bir kulübede tatil yapıyordu! Bazen evi bulamıyoruz

Oyuncu Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy, Bodrum-Kızılağaç’ta doğayla iç içe bir kulübe kiralayıp tatili doğayla iç içe yapmaya karar vermişti. Gözlerden uzak tatil yapan ünlü çift, tadilatı süren Bodrum’daki evlerinden 5-6 kilometre uzaklıktaki kulübedeki tatilleri için bakın ne dedi.

Magazin 30-07-2023 12:04

Özgü Namal ölen eşi hakkında ilk kez konuştu! Sahneye çıkıp 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim dedi

Son günlerde 10 yıl sonra ekrana dönecek olmasıyla gündemde olan Özgü Namal uzun süredir gözlerden uzak yaşıyordu. Emir Ersoy'un sahnesine konuk olan ve sahnede dans ederek ardından konuşma yapan Özgü Namal eşinin ani ölümüne gönderme yaparak "5 dakika içinde her şeyimi kaybettim" dedi.

Magazin 10-07-2023 15:45

Ömer'in Gamze'si Gökçe Bahadır'ın ilk eşi bakın kim çıktı! Kendisinden daha ünlü

Ömer dizisi 'Gamze' rolüyle seyirci karşısına çıkan Gökçe Bahadır, geçtiğimiz sene 2. kez evlenmişti. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, başarılı yapımlarda yer alarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce bir evlilik yapan Gökçe Bahadır'ın ilk eşini görenler şaşıp kalıyor. Kendisinden de ünlü olan o isim bakın kimmiş...

Magazin 10-01-2023 10:27

Gökçe Bahadır eşi Emir Ersoy'la birlikte söyledi! Hayran bıraktı

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz günlerde müzisyen Emir Ersoy’la dünya evine girdi. Alaçatı’da düzenlenen törenle evlenen Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy, bu kez 8 Mart paylaşımıyla magazin gündemine geldi.

Magazin 09-03-2022 10:07

Emir Ersoy

Emir Ersoy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emir Ersoy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Emir Ersoy Gökçe Bahadır'ın hamilelik iddialarına son noktayı koydu!

Geçtiğimiz hafta dünya evine giren Emir Ersoy ve Gökçe Bahadır evliliği hakkında 'hamilelik' iddiası gündem oldu. Emir Ersoy, iddialara açıklık getirdi.

Magazin 04-03-2022 11:10

7 aylık aşkıyla 1 hafta önce evlenen Gökçe Bahadır'ın hamile olduğu iddia edildi

7 aydır aşk yaşayan Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy, 25 Şubat'ta nikah masasına oturdu. Sadece yakın çevresinin katıldığı bir düğünle evlenen Bahadır'ın hamile olduğu iddia edildi.

Magazin 02-03-2022 14:48

Emir Ersoy ile evlenen Gökçe Bahadır'ın siyah kuşaklı gelinliği takipçilerini ikiye böldü

Uzun süredir aşk yaşayan Gökçe Bahadır ev Emir Aksoy, dün İzmir'de yakın çevresinin katıldığı bir düğünle evlendi. Bahadır'ın düğünde tercih ettiği siyak kuşaklı gelinliği ise sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Magazin 26-02-2022 10:57

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy evlendi! İşte düğünden ilk kareler

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, bir süredir aşk yaşadığı piyanist Emir Ersoy ile bugün Alaçatı'da düzenlenen bir törenle evlendi. Çiftin mutlu anları fotoğraflara yansıdı.

Magazin 26-02-2022 10:01

Gökçe Bahadır-Emir Ersoy evlendi mi? Nikah şahitleri kimler oldu? İşte Gökçe Bahadır Emir Ersoy düğününden fotoğraflar!

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy bir süre önce hayatlarını birleştirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Bugün basında yer alan haberlerin ardından Gökçe Bahadır - Emir Ersoy çifti merak konusu oldu. Bu kapsamda Gökçe Bahadır-Emir Ersoy evlendi mi? Nikah şahitleri kimler oldu? soru ve konu başlıklarının yanıtına ulaşmak isteyen vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. İşte Gökçe Bahadır Emir Ersoy düğününden fotoğraflar...

Magazin 25-02-2022 19:58

Gökçe Bahadır'ın sevgilisi Emir Ersoy kimdir? Emir Ersoy nereli ve kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Gökçe Bahadır'ın sevgilisi Emir Ersoy basına yansıyan haberlerin ardından merak konusu oldu. Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy, bugün İzmir'in Çeşme ilçesinde evlenecekler. Alaçatı'da yapılacak düğün öncesi Gökçe Bahadır'ın sevgilisi Emir Ersoy kimdir? Emir Ersoy nereli ve kaç yaşında? Ne iş yapıyor? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte Gökçe Bahadır'ın sevgilisi Emir Ersoy ile ilgili bilgiler...

Magazin 25-02-2022 19:33

Gökçe Bahadır bugün evleniyor! Emir Ersoy davul zurna ile kız istedi

44 yaşındaki müzisyen Emir Ersoy, ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ı (40) ailesinden düğüne saatler kala istedi. İzmir'de olacak düğün için Emir Ersoy ilk Gökçe Bahadır'ın evine davul zurna ile gitti. Çifti Erkan Kolçak Köstendil yalnız bırakmadı.

Magazin 25-02-2022 16:32

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evleniyor mu? Ne zaman evlenecekler? Nikah tarihi belli oldu mu? Gökçe Bahadır Emir Ersoy nikah tarihi ne zaman?

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evleniyor mu? sorusunun yanıtı magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamanın ardından merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gökçe Bahadır, Emir Ersoy ile ne zaman evleneceği yönündeki soruyu da yanıtladı. Böylelikle nikah tarihi belli oldu. Peki Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evleniyor mu? Ne zaman evlenecekler? Nikah tarihi belli oldu mu? Gökçe Bahadır Emir Ersoy nikah tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Magazin 18-02-2022 11:08

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evleniyor! Nikah tarihi belli oldu

Ekranın en sevilen isimlerinden olan Gökçe Bahadır, evlilik kararı aldı. Sezen Aksu'nun proje albümünde birlikte çalıştığı müzisyen Emir Ersoy'la aşk yaşayan Bahadır, İzmir'in Çeşme ilçesinde nikah masasına oturacak.

Magazin 05-02-2022 11:09

Gökçe Bahadır'dan evlilik yanıtı!

Etiler'de objektiflere yansıyan ve 2021'in kendisi için iş anlamında iyi geçtiğini ifade eden Gökçe Bahadır, özel hayatıyla ilgili de konuştu. Sevgilisi Emir Ersoy ile evlilik düşünceleri olup, olmadığı sorulan ünlü oyuncu, "Kısmet artık..." dedi.

Magazin 08-01-2022 11:06

Gökçe Bahadır sevgilisi Emir Ersoy’la ilk kez görüntülendi! Birbirlerine iltifat yağdırdılar

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterini canlandıran başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, bir süre önce gönlünü müzisyen Emir Ersoy’a kaptırmıştı. Sevgilisi Emir Ersoy’un doğum günü için özel bir etkinlik düzenleyen Gökçe Bahadır, sevgilisinin yanından bir an ayrılmadı.

Magazin 16-10-2021 00:11

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy aşk yaşıyor

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, gönlünü müzisyen Emir Ersoy'a kaptırdı. Bahadır, Emir Ersoy'un "Sezenli Şarkılar" projesinde yer almıştı.

Magazin 20-08-2021 16:34

BBDSO'dan Yeni Yıl konseri

BBDSO'dan "Yeni Yıl" konseri

Magazin 27-12-2019 01:17