Emret Komutanım Dizisi Haberleri

Emret Komutanım'ın yıldızıydı! Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar bakın şimdi ne yapıyor

Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Seda Akman, Naci Taşdöğen, Mehmet Ulay ve Levent Can gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı 'Foto Fato' karakteriyle adını duyuran Nil Erkoçlar, cinsiyet değiştirip adını Rüzgar Erkoçlar yapınca uzunca süre gündem olmuştu. 2017'de Tuğba Beyazoğlu ile evlenen Rüzgar Erkoçlar bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 25-09-2023 13:44

2000'li yıllara damga vurmuştu! Emret Komutanım'ın Kerim'i Orçun Kaptan son hali ile şaşırttı, gören bir daha baktı

Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Seda Akman, Naci Taşdöğen, Mehmet Ulay ve Levent Can gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Asteğmen Kerim Dönmez karakteriyle hafızalara kazınan Orçun Kaptan'ın son hali görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu yıllar içindeki değişimi ile sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-08-2023 11:42

Emret Komutanım'ın Suzan'ı bakın şimdi ne yapıyor! Damla Debre yeni haliyle şaşırttı

2005 ve 2008 yılları arasında yayınlanan Emret Komutanım dizisinde Albay'ın kızı Suzan karakterini canlandıran oyuncu Damla Debre'nin şimdilerde neler yaptığı merak konusu oldu. Uzun bir süredir ekranlarda yer almayan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı paylaşımlarla görenleri şaşırtıyor.

Magazin 13-04-2022 15:44

Sarp Levendoğlu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Emret Komutanım'ın Üsteğmen Levent'i Sarp Levendoğlu evli mi? Hangi filmlerde oynadı?

Sarp Levendoğlu, Emret Komutanım dizisindeki rol arkadaşı Arda Kural'ın yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. Bir döneme damga vuran komedi dizisi Emret Komutanım'da Üsteğmen Levent'i canlandıran Sarp Levendoğlu hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Peki Sarp Levendoğlu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Emret Komutanım'ın Üsteğmen Levent'i Sarp Levendoğlu evli mi? Hangi filmlerde oynadı? İşte detaylar...

Magazin 24-02-2022 02:01

Emret Komutanım'ın Suzi'si Damla Debre son haliyle büyüledi! ''Taş bebek gibisin''

Kadrosunda Arda Kural, Rüzgar Erkoçlar, Sarp Levendoğlu, Seda Akman ve Sermiyan Midyat gibi isimlerin yer aldığı Emret Komutanım dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve samimi hikayesiyle Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yerini koruyor. Yönetmenliğini Haluk Göl, senaristliğini Ömer Genç'in üstlendiği dizide Albay'ın kızı Suzi'ye hayat veren Damla Debre, son haliyle görenleri büyüledi.

Magazin 14-02-2022 14:06

Emret Komutanım'ın Naci Tosun'u oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği şaşkına çevirdi

Bir döneme damga vuran Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği 'Naci Tosun' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Mehmet Kurt, uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Oyunculuğu bırakan Mehmet Kurt, yeni mesleğiyle şaşırttı.

Magazin 08-01-2022 12:35

Hamza'nın Amerikalı aşkıydı! Emret Komutanım'ın Liz'i Sanem Balcı son haliyle şaşırttı!

2005-2008 yılları arasında yayınlanan Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği 'Liz' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Sanem Balcı, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 06-12-2021 11:35

Emret Komutanım'ın Jumbo Gökhan'ı Ferdi Kurtuldu'yu gören şaşıp kaldı! Yıllar işlememiş!

Bir döneme damga vuran Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı 'Jumbo Gökhan' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ferdi Kurtuldu, bir süredir gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Ferdi Kurtuldu'nun yıllara rağmen değişmemesi, görenleri şaşırttı.

Magazin 02-12-2021 14:27

Emret Komutanım'ın Naci Tosun'u Mehmet Kurt son haliyle şaşkına çevirdi!

Bir döneme damga vuran Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği 'Naci Tosun' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Mehmet Kurt, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 30-11-2021 16:31

Emret Komutanım’ın Asteğmen Kerim’i Orçun Kaptan son haliyle şaşırttı

İlk olarak 2005 yılında seyirci karşısına çıkan Emret Komutanım, pek çok oyuncuyu ihya etti. Dizinin komik karakterlerinden Asteğmen Kerim’i canlandıran Orçun Kaptan ise son haliyle şaşırttı.

Magazin 14-10-2021 16:09

Emret Komutanım'ın Şakir'i Bora Karakul, son haliyle şoke etti!

2005-2008 yılları arasında yayınlanan Emret Komutanım dizisinde 'Şakir Kartopu' karakterine hayat veren oyuncu Bora Karakul, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 07-10-2021 13:01

Emret Komutanım'ın sarışın Suzi'sini bir de şimdi görün! Bikinili pozlarıyla şaşı etti

Türk dizilerinin efsaneleri arasında yer alan Emret Komutanım dizisinde Albay'ın kızı Suzan karakterine hayat veren güzel oyuncu Damla Debre, sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozlarıyla akılları baştan alıyor.

Magazin 06-10-2021 13:09

Çakır'ın can düşmanıydı! Kurtlar Vadisi'nin çakal Şevko'su Hidayet Erdinç şimdi ne yapıyor?

İlk bölümü 2003 yıllarında ekrana gelen Kurtlar Vadisi dizisi, kusursuz senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla bir döneme damga vurmuştu. Dizide, Çakır'ın baş düşmanlarından 'Şevko' karakterine hayat veren Hidayet Erdinç, uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor.

Magazin 06-10-2021 11:59