En Son Babalar Duyar Dizisi Haberleri

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı asi kızı Defne yıllar sonra ortaya çıktı! Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Arzu Balkan gibi ünlü isimleri yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide Defne karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-2023 14:55

En Son Babalar Duyar’ın Burger Ceren’i Jale Azaklı'nın son halini görenler küçük dilini yuttu!

Bir dönemin popüler dizileri arasında yer alan En Son Babalar Duyar'da Burger Ceren karakterine hayat veren Jale Azaklı'nın son halini görenler adeta şoke oldu. Yıllar içindeki değişimiyle bambaşka biri haline gelen Jale Azaklı'yı görenler tanıyamadı.

Magazin 30-07-2022 17:19

2. Sayfa konuğu Ali Erkazan kimdir? Ali Erkazan nereli ve kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

2. Sayfa konuğu Ali Erkazan, 20 Mayıs Cuma günü ekrana gelen programda Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Oynadığı; En Son Babalar Duyar, Şaşıfelek Çıkmazı, Sıdıka gibi dizilerle bilinen ünlü oyuncu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki 2. Sayfa konuğu Ali Erkazan kimdir? Ali Erkazan nereli ve kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 20-05-2022 10:08

En Son Babalar Duyar'ın Dombili Baykuş Hasan'ı Erdem Baş kimdir? Şimdi ne yapıyor?

"Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın" ve "Seksenler" gibi dizilerle akıllara kazınan Erdem Baş'a Green Card çıktı. Bununla birlikte Erdem Baş'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Erdem Baş, 2016'da Selvet Su Deniz ile hayatını birleştirdi. İşte detaylar...

Magazin 08-05-2022 15:29

En Son Babalar Duyar'ın Burger Ceren'i son haliyle şoke etti! Artık evli ve çocuklu

Kadrosunda Ayşegül Atik, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Hatice Aslan gibi isimlerin yer aldığı En Son Babalar Duyar dizisi, Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yerini koruyor. En Son Babalar Duyar'ın yönetmenliğini Sibel Kocataş, senaristliğini Necmi Yapıcı üstleniyordu. Dizide hayat verdiği 'Ceren' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Jale Azaklı, son haliyle şaşırttı.

Magazin 15-02-2022 13:41

En Son Babalar Duyar Mustafa'nın aşkı Pelin karakteri Cansın Özyosun'un son halini görenler tanıyamadı! İşte Cansın Özyosun'un şaşırtan değişimi

Cansın Özyosun, bir zamanlara damga vuran En Son Babalar Duyar dizisinde 'Pelin' rolü ile akıllara kazındı. En Son Babalar Duyar'ın ardından oyunculuk kariyerine birkaç yapımla daha devam eden Cansın Özyosun'un son halini görenler tanıyamadı!

Magazin 09-02-2022 10:38

En Son Babalar Duyar’ın efsane ismi Ali Erkazan çok sert konuştu: Levent Ülgen'i hayatım boyunca affetmeyeceğim!

Ali Erkazan 'En Son Babalar Duyar' adlı yapımda rol aldığı ve "Onu diziye ben aldırdım" dediği Levent Ülgen hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Levent Ülgen’i nankörlükle suçlayan Ali Erkazan, oyuncuyu hiçbir zaman affetmeyeceğini dile getirdi.

Magazin 17-11-2021 15:58

Tamer Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan değişimiyle şaşırttı!

2002 yılında Tamer Karadağlı ile yaptığı evlilikle adından söz ettiren ünlü oyuncu Arzu Balkan, yıllar içindeki değişimiyle sevenlerini şaşırttı.

Magazin 13-10-2021 13:13

En Son Babalar Duyar'ın Rafi Maranga'sı şaşırttı! İşte sempatik oyuncu Max Bendo'nun son hali..

Max Bendo bir zamanlara damga vuran, başrollerinde Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Levent Ülgen, Hatice Aslan gibi oyuncuların yer aldığı "En Son Babalar Duyar" dizisinde Defne'nin sevgilisi "Rafi Maranga" rolünü canlandırmıştı. Sempatik oyuncu Max Bendo'nun son hali görenleri şaşırttı. İşte detaylar...

Magazin 14-09-2021 10:41

En Son Babalar Duyar'ın tombul Ceren'i bir içim su oldu!

İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan efsane dizi En Son Babalar Duyar'da Ceren karakterine hayat veren Jale Azaklı, şimdilerde güzeller güzeli bir genç kız oldu. Verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncunun, İpek adında bir de kızı bulunuyor.

Magazin 09-09-2021 09:22

En Son Babalar Duyar’ın Ceren'i Jale Özkan anne oldu! İşte son hali

En Son Babalar Duyar’ın Ceren'i olarak hafızalarda yer eden ve uzun süredir ekrandan uzak olan Jale Özkan anne oldu. Jale Özkan kızıyla geçirdiği anları sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 13-08-2021 15:04

Ayşegül Atik kimdir? Ünlü sanatçı Ayşegül Atik neden öldü? Gerçek ismi nedir? Ölüm yıldönümünde anılıyor…

Televizyon ekranlarında bir dönemin fenomen dizisi “En Son Babalar Duyar” dizisinde Şükran karakterine hayat veren ünlü sanatçı Ayşegül Atik, 72 yaşında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz 2020 yılında Bodrum’da hayatını kaybeden Atik, ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından anılıyor. Ayşegül Atik, ölmeden önce Yakın Doğu Üniversitesi’nde Oyunculuk Anasanat Dalı öğretim görevlisi olarak görev yapıyordu.

Magazin 09-06-2021 01:29

En Son Babalar Duyar’ın Ceren'i Jale Özkan'ın karnı burnunda!

En Son Babalar Duyar’ın Ceren'i olarak hafızalarda yer eden ve uzun süredir ekrandan uzak olan Jale Özkan anne olmak için gün sayıyor!

Magazin 06-06-2021 15:19

Levent Ülgen kimdir? Menajerimi Ara’ya konuk olan Levent Ülgen kaç yaşında, nereli?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizi Menajerimi Ara’nın yeni bölümünde Levent Ülgen’in de rol alacağının öğrenilmesinin ardından ünlü isimle alakalı araştırmalar hızlandı. Çok sayıda kişi Levent Ülgen kimdir sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, Levent Ülgen kaç yaşında, nereli?

Magazin 27-02-2021 16:54