Enabız Haberleri

Ultrason sonucu öğrenme: Ultrason sonucumu nasıl öğrenirim, e-Nabız ultrason sonucu sorgulama nasıl yapılır?

Tüm sağlık kuruluşlarında yapılan tüm tahlil ve test e-Nabız sistemi üzerinden görülebilir. Tahlil için verilen sonuç tarihine göre e-Nabız hesabı kontrol edilir. Her tahlilin ve testin sonucu çıkar çıkmaz e-Nabız ekranına düşer. Ultrason sonuçları da çekildikten belli bir süre sonra e-Nabız sistemine düşer. Peki, ultrason sonucu nasıl öğrenilir? e-Nabız ultrason sonucu sorgulaması nasıl yapılır?

Haber 25-10-2022 10:56

T.C. kimlik no ile tahlil sonuçları öğrenme: Tahlil sonuçları sorgulama nasıl yapılır, sonuçlar nasıl öğrenilir?

Sağlık Bakanlığı tarafından, vatandaşların sağlık bilgilerine, tahlil ve test sonuçlarına daha hızlı bir şekilde ulaşabilmesi için MHRS ve e-Nabız sistemleri geliştirilmiştir. Bu internet siteleri ve mobil uygulamalar ile tüm sağlık kuruluşlarında yapılan testler ve tahliller bir ekran üzerinde görülebilir hâle gelmiştir. T.C. kimlik no ile tahlil sonuçları öğrenmek için ne yapmak gerekir?

Haber 25-10-2022 10:52

Patoloji sonucu öğrenme, patoloji sonucu ne zaman çıkar? MHRS e-Nabız ile patoloji sonucumu nasıl öğrenebilirim?

Ülkemizde sağlık sektöründeki en önemli dijital gelişmelerden biri de e-Nabız sistemidir. e-Nabız sistemi en kapsamlı kişisel sağlık bilgisi içeren platformlar arasında yer alır. Sağlık taramalarını, test sonuçlarını e-Nabız üzerinden öğrenmek mümkündür. Patoloji sonuçları da diğer sağlık sonuçları gibi e-Nabız hesabından öğrenilebilir. MHRS e-Nabız ile patoloji sonucumu nasıl öğrenebilirim?

Haber 25-10-2022 10:44

Enabız

Enabız Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Enabız Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.