Enflasyon Haberleri Ve Son Dakika Enflasyon Haberleri

Enflasyon Haberleri Ve Son Dakika Enflasyon Haberleri

Enflasyon, TÜFE ve ÜFE değişim oranlarıyla ve Merkez Bankası’nın mal ve hizmet piyasası ışığında elde ettiği fiyat endeksleriyle hesaplanabilen ekonomik sürecin değerlendirilmesi işlemidir. Belirleyen etmenler arasında mal ve hizmet satış fiyatlarının sürekli yükselmesi yer alır, ancak durumun netleşmesi için kullanılan parametreler tek bir ürünle ve hizmetle sınırlı değildir. Hesaplama verisi kapsamında fiyatlar genel seviyesinin sürekli artış eğilimi göstermesi esas olarak baz alınır.

Enflasyon, ekonomik bir süreç olduğu için para piyasasını doğrudan etkiler ve faiz oranları üzerinde uygulanması planlanan değişiklikler için önemli bir rol oynar.Talep ve maliyet enflasyonu olmak üzere iki tür enflasyon bulunur ve bunlar ekonomik dengelerin bozulması sonucu ortaya çıkar.

Enflasyon Haberleri

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi martta arttı

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi, martta aylık bazda yüzde 4,7, yıllık bazda da yüzde 67,25 artış gösterdi.

Finans 22-04-2024 10:12

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 19-04-2024 16:40

SON DAKİKA | Emekli zammı bekleyenler dikkat! 6 aylık enflasyon için Merkez Bankası'ndan yeni veri: En düşük emekli maaşı ne olacak?

Son dakika haberi... Merkez Bankası bugün yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Enflasyon beklentisinin belli olmasının ardından emeklinin temmuzda alacağı zam tablosu netleşti. İşte detaylar...

Finans 19-04-2024 12:11

Küresel piyasalarda 'belirsizlik' endişesi: Karışık seyrediyor

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek dönem politikalarına ilişkin belirsizlikler fiyatlamaları zorlaştırmaya devam ederken, bugün yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 18-04-2024 09:42

Piyasalar takip ediyordu: Euro Bölgesi enflasyonu açıklandı

Küresel piyasaların takip ettiği Euro Bölgesi enflasyon verileri açıklandı. Mart ayı yıllık enflasyonu beklentilere paralel olarak yüzde 2.4 belirlendi.

Finans 17-04-2024 12:38

Fahiş fiyatla mücadelede yeni dönem! Düğmeye basıldı! Katlamalı cezalarda 'enflasyon' detayı!

Fahiş fiyatla mücadele için düğmeye basıldı. Yeni düzenleme için taslak çalışması başladı. Fahiş fiyatlara katlamalı cezalar gelmesi masada. Cezaların her yıl enflasyon veya yeniden değerleme oranında artırılması tartışılıyor.

Finans 16-04-2024 09:40

Dünya Bankası'ndan Türkiye tahmini! Dikkat çeken enflasyon açıklaması: 'Gelecek yıl...'

Dünya Bankası, Avrupa ve Orta Asya ekonomilerine ilişkin raporunu açıkladı. Türkiye'ye de değinilen raporda "Sıkı para politikasının etkisiyle enflasyonun mayısta zirve yaptıktan sonra kademeli olarak gerilemesi bekleniyor" yorumu yapıldı. Türkiye'nin bu yıl 3 ve gelecek yıl yüzde 3,6 büyümesinin beklendiği belirtildi.

Finans 11-04-2024 19:55

SON DAKİKA: Hem ons hem gram altın fiyatları için en kritik ipucu! Mart ayı ABD enflasyonu belli oldu

Son dakika: Tüm dünya piyasalarının yakından takip ettiği ABD enflasyon verileri açıklandı. Yüzde 2 enflasyon hedefinden uzakta bulunan ülkede Mart ayından enflasyon yıllık bazda yüzde 3,5 seviyesinde gerçekleşti. Veri öncesi ons altın ve gram altın fiyatları düşüşe geçmişti. Peki 10 Nisan Çarşamba güncel altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Ons altın, gram altın, Cumhuriyet altını ve çeyrek altın fiyatları grafiği ile haberin detayları…

Finans 10-04-2024 15:32

Merkez Bankası'ndan enflasyon değerlendirmesi! Dikkat çeken hizmet, gıda, temel mallar ve döviz kuru detayı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Mart 2024 enflasyon rakamlarına ilişkin olarak, "Aylık bazda hizmet, gıda ve temel mallar fiyat artışları ile öne çıkan gruplar olmuştur." değerlendirmesini yaptı. Değerlendirmede, "Aylık üretici enflasyonu geçen aya göre yavaşlasa da yüksek seyretmiş, yıllık üretici enflasyonu düşük bazın da etkisiyle artış kaydetmiştir." denildi.

Finans 04-04-2024 10:36

Enflasyon verilerinden sonra Kamu-Sen'den 'refah payı' çağrısı! Yüzde 15 ekonomik yıkım

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, memur maaşlarına yılın ilk 6 ayı için yapılan yüzde zammın, 3 ayda enflasyona yenik düştüğünü belirti. Kahveci, çalışanlara refah payı verilmesi gerektiğini söyledi.

Finans 03-04-2024 18:02

Emekli kök maaşında yüzde 25 kabusu! Enflasyon rakamlarının ardından SGK Uzmanı İsa Karakaş hesap yaptı! 'Sıfır zam' alacakları açıkladı

TÜİK'in mart ayı enflasyonunu açıklamasının ardından memur ve emekliler için Temmuz hesabı da başladı. Zamda 3 aylık oran kesinleşti. Peki emekli maaşı zammı ne oldu? 3 aylık enflasyon farkı ile memur zammı oranı ne? Kök maaşlar için yeni bir düzenleme gündemde mi? İşte detaylar...

Finans 03-04-2024 16:26

Son dakika | Nisan ayı kira artış oranı belli oldu!

TÜİK, enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre; iş yerlerinde uygulanabilecek tavan zam oranı yüzde 57,50 oldu. Konutlarda ise yüzde 25 zam sınırı temmuz ayına kadar devam ediyor.

Finans 03-04-2024 10:10

SON DAKİKA: Mart ayı enflasyonu belli oldu! Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama: 'Birinci önceliğimiz...'

Son dakika haberi.... TÜİK mart ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı. Şubat ayında yüzde 67,07 ile yıllık enflasyonda 15 ayın zirvesi görülmüştü. Memur ve emeklinin zam için gözünü çevirdiği mart ayı enflasyonu ne kadar oldu? Bakan Şimşek mart ayı rakamlarına ilişkin olarak, "Birincil önceliğimiz olan fiyat istikrarı hedefimize ulaşana kadar ne gerekiyorsa yapacağız." düşüncesini dile getirdi.

Finans 03-04-2024 10:01

Son dakika: ENAG mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Son dakika haberi... Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) mart ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. ENAG'a göre mart ayı enflasyonu ne kadar oldu?

Finans 03-04-2024 09:24

Son dakika: Mart ayı enflasyonu ile yolun yarısı geçiliyor! Emekli zammı ve memur maaşı zammında yepyeni hesap: TÜİK, tabloyu değiştirecek…

Son dakika: Emekliye ek zam umutları sona ererken gözler bir kez daha Temmuz ayına çevrildi. Emekli maaşı ve memur maaşı Temmuz zammı için bugün yolun yarısı geçilecek. Bu sebeple milyonlarca kişi TÜİK’ten gelecek Mart ayı enflasyon rakamlarına odaklanmış durumda. Şimdiden yüzde 11,53 zam cebe koyan SSK ve Bağ-Kur emeklisi için yeni hesap yapıldı. Peki emekliye zam, memur zammı oranı ne olacak, kim ne kadar alacak? İşte emekli maaşı hesaplama tablosu...

Finans 03-04-2024 07:34

İstanbul'un enflasyonu belli oldu!

İstanbul Ticaret Odası verilerine göre, İstanbul’da perakende fiyatlar bir önceki aya göre yüzde 3,93, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 78,25 arttı. Mart 2024’te perakende fiyatlarda bir önceki aya göre; giyim harcamaları grubunda yüzde 8,96, diğer harcamalar grubunda yüzde 8,66 artış kaydedildi.

Finans 01-04-2024 14:42

Temmuz hesapları başladı, memur ve emekli zam için 3 Nisan'ı bekliyor! Şimdiden o oran cepte!

Milyonlarca emekli ve memur zam oranlarının belirlenmesinde etkili olan Mart ayı enflasyon rakamlarını bekliyor. Ekonomistlerin enflasyon beklentileri neler? Temmuz zammı için SSK ve Bağ-Kur emeklisi şubat rakamıyla yüzde 11,53’lük artışa hak kazanmıştı.

Finans 01-04-2024 12:46

Bakan Mehmet Şimşek'ten ‘seçim’ ve ‘enflasyon’ mesajı! Kararlıkla devam edeceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yerel seçimlerin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Enflasyonu tek haneye düşürmek için sıkı para, seçici kredi, gelir politikası ve kamuda tasarrufu ön planda tutacağız" değerlendirmesini yaptı.

Finans 01-04-2024 11:49

Kiralarda 4 yıl sonra ilk! Yüzde 67'nin gerisinde kaldı!

Konut krizi gündemdeyken kira artışlarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi'nin raporuna göre kiralar 4 yıl sonra ilk kez reel olarak düştü.

Finans 26-03-2024 14:44

'Yüzde 15, 20, 25...' SGK uzmanından asgari ücret için dikkat çeken 'ara zam' iddiası! Oran verdi, Yüksek ihtimal...

Seçim öncesi emekliler seyyanen zam beklerken çalışanların da gözü asgari ücrete yapılacak ara zamda. Asgari ücrete ara zam ihtimalleri neler? Yapılırsa oranlar ve maaşlar ne olur? Dikkat çeken açıklama geldi.

Finans 26-03-2024 07:27

'5 TL'den başladık, şu anda 25 TL' Enflasyona meydan okuyan lokanta şaşırtıyor 'Sudan ucuz' deyip akın ediyorlar 'Bizden uygunu yok'

Üsküdar'da esnaf lokantası herkes yemek yiyebilsin diye '3 tabak yemek 75 lira' kampanyası başlattı. Enflasyona meydan okuyan lokanta vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Bu kampanyadan gün içerisinde binlerce kişi faydalanıyor. Lokantada çalışan işçilerden biri "Patronumuzla beraber 5 liradan başladık, şu anda 25 lira" derken işletme sahibi ise "Üsküdar'da bizden daha uygun veren bir lokanta yok" dedi. Müşteriler ise "Sudan ucuz" ifadelerini kullandı.

Finans 21-03-2024 12:28

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? HAK-İŞ'ten önemli açıklama, enflasyon işaret edildi

Seçim öncesi çalışan ve emekli kesimin gündeminde ara zam var. Emekliler seyyanen zam beklentisindeyken, çalışanlar da asgari ücrete ara zam bekliyor. HAK-İŞ'ten önemli açıklama yapıldı. Enflasyon ve fiyat artışları işaret edildi. Asgari ücrete ara zam gelecek mi?

Finans 21-03-2024 09:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ekonomik göstergelerimiz gayet iyi' diyerek duyurdu: Çalışanlara ve emekliye yansıyacak!

Son dakika haberi: Yerel seçimleri çalışmaları kapsamında, partisinin Isparta Mitingi'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomiyle ilgili dikkat çeken mesajlar verdi. Ekonomik göstergelerin gün geçtikçe daha iyiye gittiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyon düşüşe geçecek! Esasen ekonomik göstergelerimiz gayet iyi! Çalışanlara ve emekliye daha iyi yansıyacak" diye konuştu.

Finans 20-03-2024 14:47

2021'den beri en düşük seviye: İngiltere'de enflasyon geriledi

İngiltere'de yıllık enflasyon şubatta yüzde 3,4 olurken, yaklaşık son 2,5 yılın en düşük seviyesinde gerçekleşti. İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt, enflasyondaki düşüşün ülkede daha iyi ekonomik koşulların oluşmasına zemin hazırladığını dile getirdi.

Finans 20-03-2024 12:01

Avro Bölgesi'nde şubat enflasyonu yüzde 2,6'ya geriledi

Avro Bölgesi'ndeki şubat enflasyonu yıllık bazda yüzde 2,6 seviyesinde belirlendi.

Finans 18-03-2024 14:20

Son dakika | Yeni vergi konusuna son noktayı Bakan Şimşek koydu! Krediler için de yeni açıklama geldi: 'Gerekirse ilave tedbirler alacağız'

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten gerek 'yeni vergi' ve KDV oranları konusunda gerekse enflasyonla ilgili önemli açıklamalar geldi. "Yeni vergi gelecek mi?" sorusu yanıtını Bakan Şimşek'in açıklamasıyla buldu. Şimşek "Enflasyon mayısa kadar yükselmeye devam edecek" deyip enflasyonun düşüşe geçeceği tam tarihi de açıkladı.

Finans 17-03-2024 12:41

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 15-03-2024 16:18

Dünyaca ünlü banka Türkiye için enflasyon tahminini değiştirdi: Raporda dikkat çeken 'sıkılaştırma' detayı!

Dünyaca ünlü banka HSBC, Türkiye için enflasyon, büyüme tahminlerini revize etti. 2024 yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 47,9'dan yüzde 49,4 seviyesine yükseltti.

Finans 14-03-2024 12:53

Nakit avans adımından sonra kredi kartına yeni düzenleme mi geliyor? Taksitten, limit sınırına işte masadaki 6 önlem!

Seçimlerin ardından taksit sayısı, limit sınırı ve faiz oranının yükseltilmesi beklenen kredi kartlarında nakit avans vade sayısına sınırlama geldi, ihtiyaç kredilerinde de faiz yükseltildi. Nakit avans adımdan sonra kredi kartlarına yeni bir düzenleme daha gelir mi? Masadaki önlemler neler?

Finans 14-03-2024 11:25

ABD enflasyonu beklentileri aştı! Fed'in faiz indirimi için öngörüler ne?

ABD'de şubat ayında beklentilerin üzerinde gelen enflasyon ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimine başlama tarihini değiştirdi mi? İlk faiz indirimi için öngörüler ne?

Finans 13-03-2024 12:05

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

ABD enflasyon rakamlarının beklentileri aşmasına rağmen küresel piyasalarda FED faiz indirimi beklentilerinin etkisi sürüyor. Piyasalarda pozitif seyir hakim.

Finans 13-03-2024 09:19

New York borsasında enflasyon verileri etkisi: Yükselişle açıldı

Piyasaların takip ettiği ABD enflasyon verileri sonrası New York borsası yükselişle açıldı. ABD enflasyonu yıllık bazda beklentileri aşmıştı.

Finans 12-03-2024 17:20

Piyasalara yön verecek kritik veri! ABD enflasyonu açıklandı, altın düşüşe geçti!

Son dakika haberi... Küresel piyasaların yakından takip ettiği ABD enflasyon verileri açıklandı. Enflasyon verileri sonrası ons altın ne kadar oldu?

Finans 12-03-2024 15:34

Türkiye'nin notunu yükseltmişlerdi! Fitch'ten yeni açıklama geldi: Enflasyonda yeni tahmin

Kredi derecelendirme Kuruluşu Fitch Türkiye'nin kredi notunu B'den B+'ya yükseltti. Türkiye'nin not görünümünü de "durağan"dan "pozitif"e çıkardı. Fitch Ratings'in Kıdemli Direktörü ve Türkiye Analisti Erich Arispe Morales, Türkiye'nin mevcut ekonomi politika ekseninin daha dayanıklı olduğuna ve politikaların sürdürüleceğine güvenlerinin arttığını söyledi.

Finans 12-03-2024 12:43

Küresel piyasalarda gözler ABD enflasyon verilerinde

Küresel piyasalarda, ABD'de bugün açıklanacak enflasyon verileri öncesi temkinli bir seyir izleniyor.

Finans 12-03-2024 09:12

Fatih Erbakan'dan enflasyon çıkışı! 'Hep aynı hikayeler ama...'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, hükümetin izlediği ekonomi politikasını eleştirdi. Erbakan, "Her bahar, 'Bu bahar enflasyon düşüyor.' Her yaz, 'Bu yaz sonu enflasyon düşüyor.' Her sene, 'Bu sene sonunda enflasyon düşüyor.' Hep aynı hikayeler ama enflasyonun düşeceği falan yok. Bir kere Merkez Bankası, 'Yıl sonunda dolar 40 lira olacak' diyor. Orta vadeli programda, hükümet, 'Yıl sonunda dolar 45 lira olacak' diyor" dedi. İşte Erbakan'ın o açıklamaları...

Haber 10-03-2024 14:59

Küresel piyasalar ABD'de açıklanacak enflasyon verisine odaklandı

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimlerine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliğin sürüyor olması ve teknoloji hisselerindeki düşüşlerle bu hafta karışık bir seyir izlenirken gözler bu ülkenin gelecek hafta salı günü açıklanacak enflasyon verilerine çevrildi.

Finans 09-03-2024 12:22

Cumhurbaşkanı Yardımcısı 2025'i işaret etti: Enflasyonla mücadele süreci çok daha hızlanacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Merkez Bankası'nın ilave sıkılaştırıcı adımlarını değerlendirdi. Yılmaz, “Destekleyeceğimiz dezenflasyon sürecinde yılın ikinci yarısında belirgin sonuçlar alınacaktır” düşüncesini dile getirirken enflasyonla mücadeleye de değindi.

Finans 06-03-2024 12:24

55 bin lira oldu! İstanbul'da yaşam maliyeti aldı başını gitti: En çarpıcı zam et ve kıymada

İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 55.321 lira olarak hesaplandı. Şubat ayında en çarpıcı fiyat artışlarından birinin yüzde 114,27 artış oranı ile et-kıyma ürün fiyatlarında yaşandığı görüldü.

Finans 06-03-2024 08:48

Merkez Bankası'ndan enflasyon değerlendirmesi: Dikkat çeken gıda ve hizmet grubu detayı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) beklentilerin üzerinde gelen şubat ayı enflasyonunu değerlendirdi. Değerlendirmedeki gıda ve hizmet grubu vurgusu dikkat çekti.

Finans 05-03-2024 10:40

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 04-03-2024 15:52

Son dakika | Mart ayı kira artış oranı belli oldu! Yüzde 25 zam sınırı tartışması devam ederken beklenen rakam açıklandı

Son dakika haberi: Gözler TÜİK'teydi, beklenen açıklama geldi. Şubat ayı enflasyon rakamlarıyla birlikte 'Mart ayında kira artış oranı ne kadar olacak?' sorusu da yanıtını buldu.

Finans 04-03-2024 10:17

SON DAKİKA: Enflasyon rakamları Şubat ayı için belli oldu! TÜİK duyurdu: Mehmet Şimşek'ten dikkat çeken sözler, 'Mart'tan sonra...'

Son dakika haberine göre, enflasyon Şubat 2024 rakamları açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) TÜFE verilerini duyurdu. Yılın ilk ayında enflasyon rakamları aylık bazda yüzde 6,70 oranında artmıştı. Peki 2024 Şubat ayı enflasyon rakamları ne oldu? İşte Mehmet Şimşek’in açıklamaları ile TÜFE rakamları için son dakika haberinin detayları…

Finans 04-03-2024 10:01

ENFLASYON RAKAMLARI SON DAKİKA: Açıklanıyor! 15 ayın zirvesi… Şubat ayı enflasyonu ile memur ve emekli maaşında kritik ipucu

Son dakika haberi… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat ayı enflasyon verisini açıklayacak. 7’den 77’ye herkesin merak ettiği veri için yapılacak açıklama sonrasında yeni enflasyon rakamları da ortaya çıkacak. Ancak öncesinde ekonomistlerin Şubat ayı enflasyon beklentisi de ortaya çıktı. Peki Şubat ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte memur zammı ve emekli zammı için kritik öneme sahip Şubat ayı TÜFE verisi ile ilgili haberin detayları…

Finans 04-03-2024 07:31

Enflasyonu işaret etti: Bakan Şimşek'ten konut kredisi açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ortaya koyduğumuz programla biz tekrar enflasyonu tek haneye indireceğiz" açıklamasını yaptı. Şimşek, "Önümüzde tabii ki kolay olmayan bir süreç var. Ama sabırla biz programımızı uygulayacağız ve bu program başarılı olacak" diye konuştu. Şimşek, enflasyonun tek haneye inmesinin ardından daha rahat bir şekilde konut alınabileceğini belirtti.

Finans 03-03-2024 08:52

Şubat ayı enflasyon rakamları açıklanıyor: Herkes için kritik gün! Kasım 2022’den bu yana ilk kez...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat ayı enflasyon verilerini duyuracak. Yılın ilk ayı için enflasyon yüzde 6,70 artış kaydetmişti. Ekonomistlerin Şubat ayı enflasyon beklentisi de ortaya çıktı. Peki Şubat ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte TÜFE verisi tahmini ile haberin detayları…

Finans 02-03-2024 10:55

İstanbul'un yıllık enflasyonu yüzde 76'yı aştı

İstanbul’un enflasyonu Şubat ayında yıllık yüzde 76,58 oldu. Şubat ayında İstanbul’da; perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi bir önceki aya göre yüzde 4,07, toptan fiyat hareketlerini yansıtan toptan eşya fiyatları indeksi ise yüzde 4,64 oranında arttı.

Finans 01-03-2024 12:25

Perşembe gününden itibaren başlıyor! Birbiri ardına açıklanacak: 2023 yılı büyüme rakamları, Şubat ayı enflasyon rakamları…

Ekonomide gözler birbiri ardına açıklanacak istatistiklere odaklanırken perşembe günü 2023 yılı büyüme rakamları, cumartesi günü şubat ayı dış ticaret, 4 Mart Pazartesi günü de Şubat ayı enflasyon verileri kamuoyuyla paylaşılacak.

Finans 27-02-2024 12:06

TÜSİAD Başkanı'ndan enflasyon açıklaması: Yılın ikinci yarısından itibaren düşüşe geçmesini bekliyoruz

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, "2024 yılında enflasyonun, Merkez Bankamızın da işaret ettiği üzere, yılın ikinci yarısından itibaren düşüşe geçmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Finans 23-02-2024 15:28